Forum despre Energia Resurselor Umane SRL (ERU)


anonim Marti, 19 Martie 2013
haideti sa facem ceva nu se poate asa ceva chiar nu sa putut lua masuri pana acum am nr la contract 900 daca sunteti de acord sa facem ceva impotriva lor sa angajam un avocat sa mergem mai departe sa ne unim cu toti care am fost pacaliti imi puteti lasa un mail pe ligi_ligi27@yahoo.com
teo Miercuri, 20 Martie 2013
http://ar.politiaromana.ro/index.php?pag=sugestii_si_reclamatii - Toti care va aflati in aceasta situatie trimiteti plangerea voastra de pe calculator la aceasta adresa de mai sus.Dupa cum zice doamna de mai inainte ca are contractul cu nr.900.Va dati seama cate persoane a mintit aceasta firmaENERGIA RESURSELOR UMANE. Si eu am trimes azi plangerea la aceasta adresa,ca bani de drum pana la Arad de unde? Ni-au luat Mincinosii
anonim Miercuri, 20 Martie 2013
eu am contractul cu nr 1112
mario Miercuri, 20 Martie 2013
sal la toti,am fost la sediu exact cum ati facut si voi si nu va mai obositi pt ca firma este o mare fantoma cu acte,am picat toti in plasa si mai sunt multi care inca se incred in ei,daca vreti mai multe detali nu ezitati sa ma contactati,sa ne adunam toti si sa desfintam aceasta firma fantoma mailu meu este ying_yang_golan@yahoo.com
Oanna Miercuri, 20 Martie 2013
Ms fain ca ati impartasit toate experientele voastre neplacute si cu ceilalti cititori, eram la un pas de a-mi lua teapa cu firma ERU,
Si pana la urma stie cnv o firma serioasa cu care se pleaca inafara?
garot Miercuri, 20 Martie 2013
fratilor trebuie sa mergem sa depunem plingere penala la PARCHETUL DE PE LINGA JUDECATORIA ARAD la procurorul de serviciu in zilele lucratoare de la 8 la10 pt infractiunea de inselaciune ,deoarece am fost inselati ni s-au luat banii si firma nu si-a onorat obligatiile contractuale.Persoanele care nu sunt din ARADpot trimite plingerea penala prin posta cu confirmare de primire.Atentie scrieti-va datele si adresa corect.Cu cit sunt mai multe plingeri se poate dovedi ca am fost excrocati de catre patronii firmei cu complicitatea angajatilorde ERU de pe str Padurii nr 95 ARAD.
Laurentiu Miercuri, 20 Martie 2013
haideti pe facebook sa ne adunam si sa discutam ce putem face sa ne recuperam banii in primul rand, iar in al doilea rand sa oprim firma asta si care o sa mai fie, noi avem ganduri serioase, suntem oameni muncitori, dar ei se pare ca vor doar sa isi bata joc de oameni si sa profite de naivitatea si de disperarea lor

intrati aici sa ne adunam : https://www.facebook.com/groups/224825710996383/
Laurentiu Joi, 21 Martie 2013
Am discutat cu un avocat in privinta asta, mi s-a zis ca sa citesc bine contractul si sa deduc ce scrie acolo, logic, ideea e ca aceasta firma de mediere, umbla ca sa iti faca actele pt angajatorul din Germania, traduceri prin notar, apoi selectia oamenilor de catre firma germana, banii de la firma de mediere nu puteti sa ii recuperati in caz de nu va cheama, dar actele le puteti retrage. Deci cu alte cuvinte poate sa nu fie teapa, dar, nici daca ar fi pe bune si nu suntem chemati nu mai avem cum sa luam banii inapoi.
romy ph Joi, 21 Martie 2013
si noi am fost inselati.si concluzia este ca mai devreme de cele 240 de zile nu ai ce face.poate sa speri ca totusi vei pleca. noi am depus dosarul in 20 01 2013 si pina acum doar vorbe de cite ori am sunat. avem dosarul 258. macar cei ce nu ati platit pina acum CITITI AICI SI LUATI AMINTE DE FIRMA ENERGIA RESURSELOR UMANE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE MARE TEAPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.
doru Vineri, 22 Martie 2013
dupa comentarii e o mare trapa dar totusi sa raspunda cineva care a depus dosarul mai devreme si daca e teapa sa hotarim o data si sa ne intilnim sa mergem peste ei
teo Vineri, 22 Martie 2013
Pt. DORU.....suntem mai multe persoane care am depus actele la mijlocul lui Ianuarie si nu ne-au trimes nicaieri nici in ziua de azi.......Dece nu intelegeti ca e Teapa?
speranta Sambata, 23 Martie 2013
Este teapa 100% noi am trimis fax la ei si eam intrebat ce acte lipsesc de la dosar sunt acus doua saptamani dar nici azi nu avem raspuns ca sa avem baza pe ce sai dam in judecata caci in contract scrie ca ei nu sunt obligati sa te anunte daca dosarul nui complet asa ca noi am urmat toti pasii ca de plecat cu ei nu exista nici o speranta dar stiu sigur ce o sa scrie in raspunsul lor caci in contract este acolo un punct cu actele necesare dar ei iti zic sa te duci cu poza si bani si te poarta cu vb cica nau ajuns contractele din germania.
Adrian 77 Sambata, 23 Martie 2013
Da intradevar e o inselotarie eu mi-am dat seama dupa ce am semnat contractul de mediere,si nu am mai apucat sa imi fac si analizele macar atat, ce pacat ca, nu am citit pe net mai repede despre firma paci, prea frumos era biroul de pe Paduri din bani cinstiti nui investitia respectiva, si mi-a atras atentia un prieten ca este o inselatorie, si nu lam crezut ce teapa alta data trebuie sa fim mai atenti, nu se cer bani inainte la nici o angajare se trage comision din salar stiam asta si tot am platit.
dani Duminica, 24 Martie 2013
an data de 14.10.2012am depus actele si suta la suta ca ai teapa.....sunteti vreo unu care ati plecat cu firma asta ???
contactatima pe imeilul......dani_songocu...
Laurentiu Luni, 25 Martie 2013
Azi m-au sunat si mi-au zis ca firma din germania a fost deacord cu mine, iar in scurt timp ma vor anunta pt plecare, nu imi fac sperante pt ca poate fi o strategie dealor "hai sa il sunam si pe asta sa ii dam speranta" ... va voi tine la curent cu evolutia acestor evenimente.
ana Marti, 26 Martie 2013
d-nule LAURENTIU am impresia ca ... tii cu ursul!!!
garot Marti, 26 Martie 2013
Fratilor nu va mai faceti iluzii nu a plecat nimeni anul acesta e teapa 100%.V-am scris depuneti plingere la Parchet nu mai stati si va plingeti de mila.
aura Marti, 26 Martie 2013
In dada de 22.03.2013 am facut sesizarI in scris (ce-i drept pe internet nu mai am bani de tren...sunt datoare trei salarii...): politia Arad, OPC Arad, d-nului senator Iulian Urban (sef protectia consumatorului!!?????!!) care ne indeamna sa scriem neregululi si atat.... CAT DE MULT AS VREA SA CITEASCA ACEST MESAJ ..., bun, mai departe am scris d-nului prim ministru Victor Ponta... ghiciti ce raspuns am primit...NIMIC . Si aceste autoritati "care este" sunt obligate sa raspunda in termen de 30 de zile.... poate dupa pastele cailor ca tocmai se apropie. Sa le dea dumnezeu tuturor politicienilor numai bine si..."NU SE STIE CA PAMANTUL ....... pariu ca nici un "dastept"de politician nu stie ce urmeaza..."dacat Vanghele"
D-le PRIM MINISTRU, ce mai vrei ca sa iei niste masuri? D-le Iulian Urban, ce astepti sa ne faci si noua dreptate, nu noi va platim, nu noi platim taxe, nu noi platim, platim, platim si iar platim.?????
Romania,trezeste-te! Marti, 26 Martie 2013
astazi am fost una dintre tapuiti de aceasta firma.Din pacate,am citit ceea ce scriu confratii mei mai sus,dar vreau sa va zic ca din punct de vedere al formularii contractului stau f.bine,cu exceptia catorva clauze abuzive,pe care ITM-UL LE-AR PUTEA SESIZA CU OCHIUL LIBER,INSA atata timp cat am semnat contractul,inseamna ca am fost de acord cu clauzele lor abuzive........
Romania,trezeste-te! Marti, 26 Martie 2013
Vreau sa va zic ca veneau oameni pe banda rulanta si dadeau,sarmanii,bani(imprumutati sau castigati cu sudoarea fruntii)cu toata increderea.Cert este ca pana la D-zeu(caci este singura speranta de dreptate)ne omoara ,,sfintii ,, astia de pe pamant.Si eu cred ca in continuare asta se face cu permisiunea cuiva,pt.ca este imposibil sa ai atatea postari pe net ,in vazul tuturor ,fara ca nimeni sa nu se sesizeze............RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEE!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?