Forum despre EOS KSI Romania


Nicoleta Vineri, 11 Ianuarie 2013
Am mai lucrat si in alte call center-uri. Acesta este cel mai profesionist.
Este adevarat, salariul este mic, programul te oboseste destul de mult (o saptamana dimineata, o saptamana dupa masa), dar daca esti student, sau daca pur si simplu nu ai alta varianta, recomand sa te angajez la ei.
Am lucrat 2 ani, dupa care mi-am dat demisia ca am vrut sa scap de call center. Asta se intampla acum vreo 2 ani. :)
Dar e ok, atat timp cat nu te duci cu gandul de a promova.
Andrei Sambata, 12 Ianuarie 2013
poate sa-mi spuna cineva o parere despre activitatea de teren? despre functia de Referent colectare debite teren mai exact. ce program, ce salariu...alte informatii.?
Maria Vineri, 1 Februarie 2013
Ceva informatii despre BUSINESS ANALYST (Reporting) aveti?
coco Marti, 26 Februarie 2013

Pot sa va spun ca au o politica de hr care lasa de dorit. Te cheama la interviu si nu mai primesti niciun raspuns.

mara Miercuri, 13 Martie 2013

Cum se tine un interviu pe juridic, la EOS! Te anunta ca trebuie sa stii foarte bine noul cod de procedura civila si excel-ul, iar cand ajungi la interviu, intr-o sala cu mai multe persoane ( in jur de 30 ), se tine...examenul, cu intrebari grila din VECHIUL cod, si in ceea ce priveste excel-ul, chiar trebuia sa fi lucrat la un moment dat pe raportari, pivoti, etc...altfel, nu aveai cum sa reusesti. Salariul, pornind de la 1800 lei ( asa mi s-a comunicat la telefon ), dar eu nu am ajuns la aceasta discutie, ca nu au mai dat niciun semn.

oarecumm Miercuri, 8 Mai 2013
AM AUZIT ca in bucuresti ofera pt activitatea de teren 1300+bonuri si target de 10 000-15 000 de colectat/luna.
JUST ME Marti, 2 Iulie 2013
Buna!Stie cineva care e situatia in aceasta firma la Iasi?Eu am participat azi la interviul telefonic.
gogu Miercuri, 3 Iulie 2013
Ca si colector salariul este de 1100 plus bonuri plus comision.
mircea Marti, 9 Iulie 2013
"AM AUZIT ca in bucuresti ofera pt activitatea de teren 1300+bonuri si target de 10 000-15 000 de colectat/luna."

Corect.
Doar ca targetul de 15000 este valabil pentru primele 6 luni apoi creste.
diana Marti, 3 Septembrie 2013

Imi poate spune cineva cum stau lucrurile pe departamentul de data entry la aceasta companie si aici ma refer la programul de lucru, salar si relatia cu superiorii?

no name100 Marti, 10 Septembrie 2013
Buna, am si eu nevoie de ajutorul vostru.M-au sunat cei de la Eos Ksi am trecut de interviul telefonic , dupa care m-au sunat azi sa ma invite la "primul "interviu pentru pozitia referent colectare debite .Imi puteti spune daca se merita sa ma duc la interviu sau mai bine caut altceva? Este adevarat daca fac traningul de 2 saptamani si daca nu stai un an trebui sa-l platesc?
no name100 Marti, 10 Septembrie 2013
Ca si salariu ce ofera , si iti dau bani la timp?
blonda 7 Vineri, 27 Septembrie 2013

Buna
Recent am fost la un interviu la Eos m au pus sa semnez un antecontract in limba engleza eu stiu ca suntem in Romania, intr-adevar interviul s -a desfasurat corespunzator, dar sincer m-a constrans faptul ca trebuie sa platesc trainingul inaite sa plec din firma si nu im spuneai exact cat ar trebui sa platesc. daca aveai performante plateai mai mult daca nu nu plateai dar nimeni nu imi spunea cat 100, 200 sau 300 l;ei sau euro absolut nimic doar imi dadeau sa semnez acel antecontract in limba engleza fara sa mi-l explice cineva. Vroiam sa stiu cui i s-a mai intamplat asa ceva?

paul Duminica, 6 Octombrie 2013
Ar putea cineva sa imi spuna care este salariul pt postul de colector creante? Am avut un mini interviu telefonic si in cazul in care ma cheama la interviu sa stiu daca sa ma duc. Multumesc
absinth Luni, 7 Octombrie 2013

O intrebare am si eu... am fost invitat la interviu pt postul de Accountant... cum e la ei pe pozitie de contabil ? :)

lili Marti, 29 Octombrie 2013
Consilierul juridic ce salariu are?
Raketu Duminica, 17 Noiembrie 2013

Eos este o pista de lansare. Daca abia ai iesit de pe bancile facultatii, esti persoana perfecta pt EOS.


Salariu 1200 lei Cons Jur. , Refent 1000 Lei.

 

Mult succes!

Nini Marti, 21 Ianuarie 2014
Pe mine experienta acumulata la Eos m-a ajutat sa inteleg ce insemna un colectiv adevarat. Salariul nu este mare, insa pentru cineva aflat la inceputul carierei este rezonabil.
Zakko Luni, 3 Martie 2014
Slut, stie cineva cum sunt mediul de lucru / salarille pentru pozitiile din IT din Bucuresti (BA,DEV,QA)? Multumesc mult
dde Joi, 6 Martie 2014

Am lucrat in EOS-Iasi aproape 4 ani in care am fost dusa cu zaharelul non stop pt o promovare in conditiile in care le-am livrat rezultate de top performer continuu pe toate portofoliile pe care le-am lucrat. La inceput colectivul era fain, atmosfera ok, iesiri ,team buildinguri dese la munte, etc, colegi faini. Mariri salariale o data pe an cate 100 ron doar daca cereai, comisioane bune sau mai putin bune in functie de portofoliu, in DP uri erau maricele de pana la 1000 ron pe luna daca faceaitreaba si era portofoliul relativ nou, in Early slabut maxim 300 ron, in concluzie, daca esti tanar absolvent si e primul job e relativ ok, inveti cate ceva-disciplina in primul rand, dar e un job de uzura.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?