Forum despre Ericsson Romania


cristina Sambata, 1 Iunie 2013
buna, eu am fost la un interviu pt pozitia de ''order office''.a mai fost cineva? ati primit raspuns? eu am avut cel de-al doilea interviu pe 14 mai..multumesc
Eu Duminica, 2 Iunie 2013
Buna, ce estiti de pozitiile de vanzari din organizatia din America house? Sales account mngr, key account mngr? Orice detaliu ajuta. Cum sunt vazute in interior?
cornelia Vineri, 19 Iulie 2013
stie cineva adresa de mail de la HR ptr depunere CV direct?
Ericss Vineri, 2 August 2013

Buna,
am fost la un prim interviu pentru o pozitie tehinica, 2nd level. Se pare ca am trecut si cred ca m-au acceptat pt. ca urmeaza sa ma vad iarasi cu HR-ul lor si cred ca urmeaza discutia salariala. Suspiciunea mea este legata de o intrebare care mi s-a pus la interviu, daca sunt de acord cu "deplasarile" ... cand am intrebat ce anume inseamna deplasari mi s-a spus ca nu sunt prea dese, dar pot fi si ei voiau sa stie daca am vreo problema cu acest aspect. Mie mi s-a parut suspecta intrebarea. Pe de alta parte cand am intrebat despre ce e job-ul mi s-a raspuns destul de vag ... nimic concret, ci doar despre un proiect ce va fi si ... atat.
Nu stiu ce sa zic, nu stiu ce sa fac ... am un loc de munca destul de ok si as face pasul daca ar fi o recompensa salariala consistenta, adica macar sa merite, si cu toate asta tot sunt cu inima indoita.

Greuceanu Vineri, 2 August 2013

Pentru partea de BO salarii spre 5000RON? Stie cineva?

altcineva Miercuri, 14 August 2013
buna..eu lucrez la ericsson de aproximativ 2 saptamani .Colectivul este ok la fel si stafful.Salariile de entry level sunt de 22 mil net plus bonuri de masa plus asigurare medicala privata . La munca stai in total 9 ore .In acest ore este inclusa pauza de masa de 1 ora in plus la fiecare ora ai dreptul la 10 minute pauza. Daca aveti ocazia sa va angajati la ericsson va recomand nu va luati dupa toate barfele de pe net.
pt altcineva Marti, 27 August 2013
Ai aplicat prin ce..bestjobs/ejobs/ sau personal la firma? Pt ce pozitie ar fi salariul respectiv entry level si care au fost probele sustinute? perioada recrutarii..luni sau doar saptamani?Merci beaucoup!
ceaiuala Joi, 19 Septembrie 2013
M-ar interesa cum e mediul de lucru la Strategic Sourcing Manager si ce salarii sunt. Multumesc
oracle Luni, 23 Septembrie 2013
Despre pozitia aceasta ce parere aveti - Business Intelligence Analyst? Se merita?
Alina maria Miercuri, 25 Septembrie 2013
Imi poate recomanda cineva o persoana de hr?
Am aplicat la un job pe hn ste de recrutare..dar nu am incredere:( vreau sa trimit direct cv-ul , macar asa am certitudinea ca il citeste cineva
Multumesc
gheorghe Miercuri, 9 Octombrie 2013
eu am fost la ei la interviu si chiar mi-a placut .se merita .
Alina Joi, 24 Octombrie 2013
Inca astept de o luna raspunsul la interviu. Chiar si negativ, mi se pare normal sa il primesc, din moment ce s-a spus la inceputul interviului ca voi primi raspuns argumentat.
Nu stiu ce pot spune de profesionalism avand in vedere ca am asteptat ceva pana sa fiu luata de la receptie de cineva din firma si apoi plimbata vreo 10min pentru ca nu aveau o sala libera.
me Sambata, 26 Octombrie 2013
@Alina - trimite mail si intreaba-i, eu asa am facut si a doua zi am primit mail ca nu merg mai departe la al 2 interviu.
La primul interviu pe care l-am avut cei 2 habar nu aveau ce inseamna sa fie profesionisti...de la faptul ca am asteptat vreo 10 min pana sa fiu preluat si dus in sala de interviuri pana cand a aparut cineva, inca 15 min...deci am pierdut 25 de min, dar hey ce conteaza ca trb sa mai ajungi si inapoi la serviciul pe care-l ai cand aplici la ericsson ...si nici nu si-au cerut scuze ca au intarziat..un el si o ea imbracati in blugi si tricou...
In fine, s-a trecut mai apoi la prezentarea departamentelor din GSO sau care e denumirea corecta si au facut-o varza ca sa nu mai spun ca la un momnet dat mi-au zis sa nu ii intreb ce face un anume departament din marele grup pe motiv..ca nici ei nu stiu. Boon, trec mai departe, intrebarile lor erau puerile, habar nu aveau cum sa conduca interviul...si sincer mi-a pierit interesul spre jumatatea lui.
Nu ar trb sa scriu lucrurile astea, insa nu sunt genul care sa alerge dupa joburi, e ok unde sunt si vroiam ceva mai ok, la o companie mult mai mare ..ca de ex. ericsson insa am fost destul de dezamagit de cum a decurs acest interviu. Efectiv mi-am pierdut timpul cu cei 2 care au tinut interviul si am pierdut 4 ore ca sa realizez asta; invatatura de minte. A fost prima si ultima data cand am aplicat la ei.
corina Vineri, 15 Noiembrie 2013
Cum e pe Front Desk Russian? Mediu..salariu..se sta peste program?
corina Vineri, 15 Noiembrie 2013
Careva info referitor la Front Desk Russian?
Atmosfera..salariu?
geo78 Marti, 19 Noiembrie 2013
salutare,
stie cineva ce presupune primul interviu pt jobul: Cloud Solutions Billing 2nd Level Operations Services Engineer - si care sunt marjele salariale :D
wow Miercuri, 20 Noiembrie 2013
sunt ceva informatii despre pozitia de Business Intelligence Analyst? interviu, nivel salarial? multumesc!
eu Luni, 25 Noiembrie 2013
a mai fost cineva la interviu pentru pozitia de Order Desk? Detalii despre proces?
una Miercuri, 22 Ianuarie 2014
Eu am fost la un interviu la ei, angajau pe perioada determinata,stie cineva daca regula asta mai e si acum ?
nick Luni, 27 Ianuarie 2014
sunt proaspat absolvent de facultate si m-am angajat in FO pe un salariu de 3800 brut. Nu inteleg de ce e toata lumea asa de nemultumita la ericsson, plateste peste media din piata.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?