Forum despre Ericsson Romania


buhubu Joi, 30 Ianuarie 2014
Din pacate se intampla multe prin ericsson. Cand m-am angajat eu ca FO se dadea 3000 brut (acum 1 an si jumatate). Daca vrei sa avansezi in BO de exemplu pleci cam pe aceeiasi bani. (eventual mai putin ca iti scad orele suplimentare si noptile). Iar astia de se angajeaza acum le da mai mult decat poate sa aiba unul cu experienta.. e ciudatenie mare in politica lor.. multi pleaca in ultima vreme. De ce oare au 4 pagini de job-uri pe bestjobs?...
Vasile Vineri, 31 Ianuarie 2014
Este o companie in crestere, de aia au 4 pagini de job-uri
John Luni, 3 Februarie 2014
Salut,

Stie cineva cu cat se plateste postul "Change coordinator" ?
Red Russian Vineri, 7 Februarie 2014
Stie cineva care este programul de ture in FO NOC? Stiu ca sunt ture de cate 12 ore dar ma intereseaza cum sunt structurate in decursul lunii. Duduia de la HR nu era sigura de ce spune. Mi-a zis ceva de 7 dim - 7 seara timp 3-4 zile, apoi 7 seara - 7 dimineata 3-4 zile, apoi 3-4 zile liber. Cam alambicata explicatia... Se poate o lamurire? Mersi!
buhubu Sambata, 8 Februarie 2014
@red russian
In cazul in care nimeresti pe un proiect cu echipa mai mare vei avea ture regulate: DDNN LLLLL DDNNN LLLL DDDNN LLLLL si tot asa (day, night, liber) D=N=12h. Daca proiectul e mai mic.. o sa ai cum da domnu'. HR-ita stia ea ceva ca difera de la proiect la altu. Si da tura incepe la 7 sau 19.
bico Duminica, 9 Februarie 2014
salut, ce stiti despre customer project manager? ce nivel e (se cer minim 8 ani de experienta), ce salariu si e in echipa acelei sefe PMO despre care se povestea in postarile anterioare? mersi!
Gabi Luni, 24 Februarie 2014
Aveti idee care este range-ul salarial pentru pozitia de Customer Operation Manager si cam ce presupune?
gyy Miercuri, 26 Februarie 2014
tu esti interfata intre client si centrul de operatiuni de aici din Ro; sedinte, rapoarte, prezentari etc. Depinde pe care nivel de experienta esti luat (sunt 3). in functie de asta poate fi oriunde intre 4.5k si 9k ron, brut.
Hope Sambata, 1 Martie 2014
Buna ziua,
Am si eu o rugaminte: am fost la primul interviu pentru un post BO (back office) am sustinut interviul si am dat un test grila ce avea 10 subiecte...de emotii/stres...am facut corect decat 60 % din acel test
Cat de mult conteaza acel test ?...de recunoscut au recunoscut ca am experienta (rezula din CV) dar...ma gandesc eu ca si acel test conteaza.
Inainte de a pleca am fost intrebat de manager la pretentiile salariale, i-am zis si a notat in agenda, inainte de a pleca de la interviu managerul mi-a zis ca o sa fiu contactat de catre cineva de la HR pentru sustinerea unui nou interviu cu cei de la HR.
Cat de mult se asteapta pentru sustinerea interviului la HR si in ce consta ?
In cazul unui raspuns negativ o sa fiu informat ?...sau te lasa asa...de izbeliste.

Multumesc anticipat pentru ajutor.
Razvan Luni, 3 Martie 2014
Stiti cumva cat dureaza pana primesc un raspuns la interviu de la hr? Am fost acum aproximativ 3 saptamani la interviul pt 1st level operations RAN, tipul cu care am dat interviul mi-a zis ca in 1-2 saptamani primesc feed-back-ul, dar lipsa.
dudu Luni, 3 Martie 2014
Job back office (BO) - Contractele de munca se incheie pe perioada determinata sau nedeterminata ?...in cate saptamani se primeste raspunsul de la HR pentru cel de-al 2-lea interviu ? Multumesc.
gyy Marti, 4 Martie 2014
@ hope: depinde; daca ai mai avut si o discutie libera din care a reiesit ca ai experienta pt ceea ce cauta, atunci ar fi in regula. Daca insa testul a fost singurul lucru tehnic din interviu, atunci depinde de ceea ce cauta. Depinde pt ce nivel de experienta erai recrutat si unde ai aplicat. 60% pt un senior este destul de putin.

@ Razvan: ai fost chemat probabil pt un proiect nou de anvergura care vine in curand la Front-Office. Daca nu ai fost sunat pana acum, cel mai probabil ai fost respins, pt ca se cauta angajarea a aproximativ 100 persoane.

@ dudu: nedeterminata. Depinde cat de repede au nevoie, uneori se misca mai repede, alteori mai greu. Ti-as sugera sa contactezi tu HR-ul mai bine si sa intrebi (asta daca te grabesti sau ai o alta oferta).
desprefirmeUsermar2013@yahoo.com Sambata, 8 Martie 2014

buna,ma poate ajuta cineva cu niste informatii legate de salarii?ma intereseaza pt un job pe support cu experienta, deci probabil voi fi incadrata la back office. multumesc mult de tot

dorin Luni, 10 Martie 2014
Buna ziua.
Am fost sunat pentru a fi programat la interviul cu HR (cel de-al 2-lea, la cel tehnic am fost).
Stie sau ma poate ajuta cineva cu ceva detalii ?...in ce consta interviul la HR pentru un post BO (back office) ?
Se dau cumva si teste de limba engleza ?
Multumesc, numai bine.
mimoza Marti, 11 Martie 2014
As vrea sa stiu si eu pe ce perioade se fac angajari in BO in cazul in care am experienta destul de mare (peste 10 ani).
Se poate face angajare direct pe perioada nedeterminata sau mai este necesara o perioada de proba (desi ma repet am experienta) ?
Multumesc.
mimoza Marti, 11 Martie 2014
Nu-mi raspunde nimeni ?...ca as vrea si eu sa aplic...cat mai este valabila oferta cu job-ul....multumesc
legal Marti, 11 Martie 2014
Nu prea se mai poate sa se incheie contract pe durata determinata, conform noului cod al munci...uite:
Codul Muncii Actualizat 2014 prevede printre altele...
Art. 83
Contractul individual de munca poate fi incheiat pentru o durata determinata numai in urmatoarele cazuri:
a) inlocuirea unui salariat in cazul suspendarii contractului sau de munca, cu exceptia situatiei
in care acel salariat participa la greva;
b) cresterea si/sau modificarea temporara a structurii activitatii angajatorului;
c) desfasurarea unor activitati cu caracter sezonier;
d) in situatia in care este incheiat in temeiul unor dispozitii legale emise cu scopul de a favoriza temporar anumite categorii de persoane fara loc de munca;
e) angajarea unei persoane care, in termen de 5 ani de la data angajarii, indeplineste conditiile de pensionare pentru limita de varsta;
f) ocuparea unei functii eligibile in cadrul organizatiilor sindicale, patronale sau al
organizatiilor neguvernamentale, pe perioada mandatului;
g) angajarea pensionarilor care, in conditiile legii, pot cumula pensia cu salariul;
h) in alte cazuri prevazute expres de legi speciale ori pentru desfasurarea unor lucrari, proiecte sau programe.
@ mimoza Joi, 13 Martie 2014

daca tot ai atata experienta, ar trebui sa stii ca orice contract pe perioada nedeterminata presupune si o perioada de proba (pana in 2009 era de 1 luna, acum e de 3). Dar e doar o perioada formala. Contractul tau este pe perioada nedeterminata daca vei aplica pt un post la BO pe un proiect care nu e in stand-by ci e de sine statator si in operatiuni. De obicei pe la FO mai angajeaza pe perioade determinate, dar acolo se rotesc mult oameni, mai ales ca multi nici nu se straduiesc sa invete ceva in timpul petrecut in companie.

maricica Vineri, 14 Martie 2014
Am vazut si eu pe site-ul de recrutare un job pentru BO si as vrea sa cunosc ceva detalii, cum ar fi:
1. daca aplic am vreo sansa sa fiu chemata la interviu ?
2. am inteles de pe aici ca vor exista cel putin 2 interviuri, unul tehnic si unul la HR...cam ce procente ar avea fiecare pentru a ma angaja ?...m-ar interesa procentele...cat ar conta in procente interviul tehnic si cat ar conta cel cu HR ?
3. dupa fiecare interviu (din cele 2...daca ai noroc si mai ajungi la al 2-lea ) ma va mai suna sa-mi spuna daca sunt adimisa sau respinsa...sau, pur si simplu te lasa in pace si deduci tu...daca nu te-au sunat inseamna ca ai fost respinsa ?
andrei>grosu Vineri, 4 Aprilie 2014
it strategic sourcing manager, detalii, conditii, salarizare? Multumesc

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?