Forum despre Ernst & Young Romania


Larisa Miercuri, 11 Iunie 2014
Hello, s-a mai auzit ceva de Advisory? Au avut loc interviurile?
'becks' Joi, 12 Iunie 2014
A primit cineva RASPUNSUL FINAL??? Pozitiv, negativ, l-a primit cineva???
Eu Joi, 12 Iunie 2014
da.pozitiv
Larisa Joi, 12 Iunie 2014
@Eu Felicitari! Pentru ce departament ai aplicat?
qaz Joi, 12 Iunie 2014
felicitari!! macar cineva...ca pana acum majoritatea s au oprit dupa interviul cu managerul cand n au mai primit nici o veste..ca si mine de altfel.:)
tyu Joi, 12 Iunie 2014
@eu Cum se procedeaza? la interviul cu partenerul iti spune si raspunsul si iti prezinta oferta sau dupa interviu astepti iar rasp? daca da la cat timp ai primit rasp?
ms
tyu Joi, 12 Iunie 2014

@EU pentru ce oras ai aplicat?

Eu Joi, 12 Iunie 2014
Bucuresti.pe audit. te anunta la ceva timp dupa interviul cu partenerul si pe urma mergi sa vezi oferta.
Larisa Joi, 12 Iunie 2014
@Eu As putea sa te intreb cand ai primit raspunsul final?
Unul Vineri, 13 Iunie 2014
A primit raspuns cineva pe Advisory, Bucuresti? Nu am auzit nimic de cinci saptamani, dupa testul online.
asd Vineri, 13 Iunie 2014
@unul daca citeai mai sus vedeai ca s-a trecut si de interviul cu manangerul si cu partenerul..unii au fost si angajati..daca nu te au sunat pana acum dupa testul online cred ca e prea tarziu sa mai primesti cv
r Sambata, 14 Iunie 2014
@Unul @asd Gresit! S-au facut angajarile pentru departamentul de Audit (Assurance), pentru Advisory nu au inceput inca interviurile. Pe mine m-au sunat acum 2-3 saptamani pentru interviul cu managerul pe Audit si am refuzat pentru ca eu vreau pe Advisory. Mi-au spus ca ma vor suna sigur cand vor incepe interviurile pe acest departament. Persoana cu care am vorbit mi-a estimat undeva la 2 saptamani cel putin. Banuiesc ca de acum incolo ar trebui sa inceapa sa sune si pentru interviurile pe Advisory :)
Rob Sambata, 14 Iunie 2014
Daca nu te-au contactat dupa interviul online inseamna ca nu ai trecut mai departe ( au specificat ca nu te anunta in cazul in care nu ai fost selectat). Eu am avut interviul cu managerul si HR-ul acum 2 saptamani si au zis ca sigur te anunta chiar si in cazul in care esti respins.
I-am sunat ieri si au spus ca inca nu au finalizat stadiul cu manager si HR si de aceea nu am fost inca anuntati. Probabl ca cei care deja au avut interviu cu un partener, ori au fost atat de buni incat au trecut automat mai departe, ori partenerii au foarte putin timp la dispozitie si de aceea merge foarte greu.
Unul Duminica, 15 Iunie 2014
@ r Mersi, asta am inteles si eu. Deci ar trebui sa aflam zilele astea.
abc Marti, 17 Iunie 2014
@Rob, @asd & altii care nu sunt atenti....recrutarea se afla in stadii diferite pentru fiecare departament, s-a lamurit treaba asta cu 1000 de comentarii in urma.....este irelevant in ce stadiu esti daca nu specifici pentru ce departament....daca vreti sa fiti de ajutor dati toate detaliile...daca vreti numai sa va laudati cu etapa in care sunteti sau sa ii descurajati pe altii....e buna si metoda asta.
Rob Marti, 17 Iunie 2014
@abc, eu la departamentul de audit ma referam.
CCC Luni, 23 Iunie 2014
A avut cineva interviu cu un partener strain (adica nu roman) pt audit(Bucuresti)? Cum s-a desfasurat? Ce impresie trebuie sa faci ca sa treci si peste ultima etapa a procesului de recrutare?
Larisa Luni, 23 Iunie 2014
A primit cineva raspuns pentru departamentul Advisory saptamana trecuta?
SK Luni, 23 Iunie 2014
@CCC Din pacate nu te pot ajuta. In general vorbind, interviurile cu partenerii sunt destul de scurte si la obiect si relaxate (bine, cam tot procesul de recrutare e foarte ok). In principiu fii sigur pe tine fara sa fii arogant, fii obiectiv etc. Ideea este ca interviul cu Manager+HR este "grosul" procesului de recrutare.
Putem concluziona ca inca nu s-a incheiat etapa interviurilor pentru Audit pe Bucuresti ?
CCC Luni, 23 Iunie 2014
@SK Astazi am avut interviul cu partenerul pe audit. A fost foarte ok, cum spui si tu, scurt si relaxat. Ai dreptate, greul e la Manager si HR, dar daca am ajuns pana aici cred ca e bine. Sper. Intradevar, perioada de recrutare a fost prelungita, a spus si domnul partener, dar se apropie de sfarsit pentru ca pleaca lumea in concediu. Eu primul interviu l-am avut pe 21 mai, a trecut o luna, si inca mai am de asteptat cam 10 zile pana la raspunsul final. Mi s-a spus ca in fiecare etapa e procesului de recrutare primesc o nota in functie de cum m-am descurcat, iar apoi se trage linie. Sper sa fiu deasupra liniei pentru ca imi doresc mult acest job. Mi-au testat rabdarea in perioada asta;)) Dar cand iti doresti ceva foarte mult suporti ....

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?