Forum despre Ernst & Young Romania


Unul Luni, 28 Iulie 2014
Cu manager.
R Joi, 31 Iulie 2014
Unul: Mult succes! Sper sa primesti un raspuns positiv :) Pentru ceilalti, a mai fost cineva sunat pentru Advisory pentru interviul cu managerul? Intreb pentru ca atunci cand am fost sunata pentru interviul cu managerul pe Audit, mi s-a spus ca sigur voi fi sunata pentru cel cu managerul pe Advisory, daca aleg sa merg pe Advisory!
Larisa Joi, 31 Iulie 2014
@R si eu am fost sunata pentru Audit si am refuzat pentru ca mi-am dorit Advisory. Mi s-a spus ca o sa fiu sunata si pentru Advisory. Totusi cred ca au fost alesi doar cei ce au optat doar pentru Advisory. Au considerat probabil ca am fost nehotarati alegand ambele variante. M-am gandit si la faptul ca poate au existat persoane care au obtinut un punctaj mai bun ca al meu la teste si cazut sub linie. Bafta tuturor!
cineva Vineri, 1 August 2014
@R si Larisa...eu am primit recent mail cu raspuns negativ pe Advisory dupa interviul cu managerul....e drept ca am avut interviul acum o luna dar daca nu ati primit inca nici un fel de raspuns mai exista sanse. Bafta!
Larisa Luni, 4 August 2014
@cineva Multumim mult, desi consider ca angajarile sunt aproape finalizate.
Bafta in continuare si o zi placuta!
R Marti, 5 August 2014
@ Larisa @Unul Si eu consider ca angajarile sunt finalizate... este deja luna August :( Imi pare rau... Daca stiam, ramaneam pe Audit... Oricum, capul sus si mult succes pe mai departe ^_^
Unul Joi, 14 August 2014
Daca nu ati primit raspuns dupa interviul cu managerul sunati sau trimiteti un e-mail. Eu doar dupa ce am sunat am primit o programare pentru interviul cu partenerul.
Larisa Joi, 14 August 2014
Iti multumim pentru sfatul tau. Iti urez mult succes in ceea ce priveste interviul cu partenerul (daca nu l-ai avut deja).
As dori sa stiu, daca nu te deranjeaza, daca ai absolvit studii tehnice sau economice?
Unul Vineri, 15 August 2014
@Larisa Am absolvit business studies la o universitate de afara.
R Sambata, 23 August 2014
@Unul: Ai avut interviul cu partenerul? Daca da, cum a fost? Ne poti da si noua un feedback? Multumim pentru tot ce ai impartasit cu noi pana acum:)
Unul Marti, 26 August 2014
Eu m-am pregatit foarte mult pentru interviul cu partenerul dar a durat doar vreo 30 de minute in care mi s-a spus mai multe despre pozitie si firma si mi-a raspuns la cateva intrebari. Eu cred ca am vorbit maximum 2 minute. Depinde foarte mult acum si cu ce partener ai interviul.
R Marti, 26 August 2014
Wow! Bravo, mult succes! Eu am sunat si mi-au spus ca nu mai au pe advisory nimic disponibil dar mi s-au oferit doua posibilitati in alte departamente! Acum sa vedem cum vor decurge interviurile :)

@Unul: pe ce fel de proiecte vei lucra? Ai cumva idee?
Larisa Joi, 28 August 2014
@Unul Felicitari, mult succes in continuare in tot ce vei face!
@R In ce departamente ti s-a oferit o sansa?
@Larisa Vineri, 29 August 2014
In Audit si TAS. Am fost deja la interviurile pe TAS si ieri mi-au facut oferta! Astazi trebuie sa ma hotarasc daca incep sau nu! Nu ai reusit sa dai de ei telefonic?
D Vineri, 29 August 2014
La Juniori tot 2 interviuri sunt? Eu am dat testul online si acum astept raspunsul...
E Sambata, 30 August 2014
@Larisa
Cand ti-au facut oferta, la interviul cu partenerul, sau dupa? Dupa interviul cu partenerul ai mai fost la vreunul?
Mult succes in continuare!
Unul Sambata, 30 August 2014
Oferta ar trebui sa o primesti in cateva zile dupa interviul cu partenerul. @D Sunt doar 2 interviuri da.
E Duminica, 31 August 2014
Multumesc @Unul!

Eram curios, eu am avut interviul cu partenerul, dar nu cred ca m-a placut. Interviul a constat in probleme si intrebari de teorie. Nu am stiut sa raspund la toate, asa ca stau cu inima stransa.
Larisa Duminica, 31 August 2014
@E pentru ce departament ai aplicat? Keep positive, nu ai de unde sa stii pe ce pun ei accent!
Larisa Luni, 1 Septembrie 2014
@Unul Imi poti spune in ce a constat interviul pentru Advisory? As dori un raspuns putin detaliat, daca nu te deranjeaza. Iti doresc o zi placuta si mult succes!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?