Forum despre Ernst & Young Romania


Unul Luni, 28 Iulie 2014
Cu manager.
R Joi, 31 Iulie 2014
Unul: Mult succes! Sper sa primesti un raspuns positiv :) Pentru ceilalti, a mai fost cineva sunat pentru Advisory pentru interviul cu managerul? Intreb pentru ca atunci cand am fost sunata pentru interviul cu managerul pe Audit, mi s-a spus ca sigur voi fi sunata pentru cel cu managerul pe Advisory, daca aleg sa merg pe Advisory!
Larisa Joi, 31 Iulie 2014
@R si eu am fost sunata pentru Audit si am refuzat pentru ca mi-am dorit Advisory. Mi s-a spus ca o sa fiu sunata si pentru Advisory. Totusi cred ca au fost alesi doar cei ce au optat doar pentru Advisory. Au considerat probabil ca am fost nehotarati alegand ambele variante. M-am gandit si la faptul ca poate au existat persoane care au obtinut un punctaj mai bun ca al meu la teste si cazut sub linie. Bafta tuturor!
cineva Vineri, 1 August 2014
@R si Larisa...eu am primit recent mail cu raspuns negativ pe Advisory dupa interviul cu managerul....e drept ca am avut interviul acum o luna dar daca nu ati primit inca nici un fel de raspuns mai exista sanse. Bafta!
Larisa Luni, 4 August 2014
@cineva Multumim mult, desi consider ca angajarile sunt aproape finalizate.
Bafta in continuare si o zi placuta!
R Marti, 5 August 2014
@ Larisa @Unul Si eu consider ca angajarile sunt finalizate... este deja luna August :( Imi pare rau... Daca stiam, ramaneam pe Audit... Oricum, capul sus si mult succes pe mai ...
Unul Joi, 14 August 2014
Daca nu ati primit raspuns dupa interviul cu managerul sunati sau trimiteti un e-mail. Eu doar dupa ce am sunat am primit o programare pentru interviul cu partenerul.
Larisa Joi, 14 August 2014
Iti multumim pentru sfatul tau. Iti urez mult succes in ceea ce priveste interviul cu partenerul (daca nu l-ai avut deja).As dori sa stiu, daca nu te deranjeaza, daca ai absolvit ...
Unul Vineri, 15 August 2014
@Larisa Am absolvit business studies la o universitate de afara.
R Sambata, 23 August 2014
@Unul: Ai avut interviul cu partenerul? Daca da, cum a fost? Ne poti da si noua un feedback? Multumim pentru tot ce ai impartasit cu noi pana acum:)
Unul Marti, 26 August 2014
Eu m-am pregatit foarte mult pentru interviul cu partenerul dar a durat doar vreo 30 de minute in care mi s-a spus mai multe despre pozitie si firma si mi-a raspuns la cateva ...
R Marti, 26 August 2014
Wow! Bravo, mult succes! Eu am sunat si mi-au spus ca nu mai au pe advisory nimic disponibil dar mi s-au oferit doua posibilitati in alte departamente! Acum sa vedem cum vor ...
Larisa Joi, 28 August 2014
@Unul Felicitari, mult succes in continuare in tot ce vei face!@R In ce departamente ti s-a oferit o sansa?
@Larisa Vineri, 29 August 2014
In Audit si TAS. Am fost deja la interviurile pe TAS si ieri mi-au facut oferta! Astazi trebuie sa ma hotarasc daca incep sau nu! Nu ai reusit sa dai de ei telefonic?
D Vineri, 29 August 2014
La Juniori tot 2 interviuri sunt? Eu am dat testul online si acum astept raspunsul...
E Sambata, 30 August 2014
@LarisaCand ti-au facut oferta, la interviul cu partenerul, sau dupa? Dupa interviul cu partenerul ai mai fost la vreunul?Mult succes in continuare!
Unul Sambata, 30 August 2014
Oferta ar trebui sa o primesti in cateva zile dupa interviul cu partenerul. @D Sunt doar 2 interviuri da.
E Duminica, 31 August 2014
Multumesc @Unul!Eram curios, eu am avut interviul cu partenerul, dar nu cred ca m-a placut. Interviul a constat in probleme si intrebari de teorie. Nu am stiut sa raspund la ...
Larisa Duminica, 31 August 2014
@E pentru ce departament ai aplicat? Keep positive, nu ai de unde sa stii pe ce pun ei accent!
Larisa Luni, 1 Septembrie 2014
@Unul Imi poti spune in ce a constat interviul pentru Advisory? As dori un raspuns putin detaliat, daca nu te deranjeaza. Iti doresc o zi placuta si mult succes!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?