Forum despre Ernst & Young Romania


Mariad Vineri, 17 Aprilie 2015
Mulțumesc frumos de informații! Ma gandeam la cu totul altceva
HDanut Miercuri, 22 Aprilie 2015
Salut.
Ieri am sustinut telefonic acel interviu cu 9 intrebari. Feed back-ul a fost poztiv, fiind anuntat ca in zilele ce urmeaza voi primi un mail cu un test structurat in 3 parti: logica, vorbire si calcuce sau ceva de genu.
Stie careva in ce consta mai exact acest test online, ce nivel de difcultate au intrebarile, in ce limba sunt, etc. Mi s-au dat ca model testele de pe shl.ro http://www.shldirect.com/en-us/practice-tests/ . Se aproprie aceste teste de la E&Y ca dificultate de acestea? Cate intrebari sunt, ce limita de timp am? ( am aplicat pt. junior audit - Iasi ).
Multumesc anticipat
alba Vineri, 24 Aprilie 2015
Buna,

Ce diferenta exista intre Junior auditor si Audit assistant?
Clara123 Marti, 28 Aprilie 2015
Buna tuturor! In ce faza se afla procesul de recrutare?
Clara123 Marti, 28 Aprilie 2015
Audit Assistant de cele mai multe ori este o persoana care are un min de experienta de cateva luni in audit, iar juniorul o ia de la 0.
andrei1991 Joi, 30 Aprilie 2015
Salutare! A primit cineva raspuns la testele online?
alba Vineri, 1 Mai 2015
Se sta des peste program in cadrul dep. de audit?
alba Vineri, 1 Mai 2015
andrei1991, testele online pentru ce job se dau? Multumesc.
andrei1991 Vineri, 1 Mai 2015
Eu am aplicat pentru junior pe business advisory
HDanut Sambata, 2 Mai 2015
Pe 26-apr am sustinut si eu testele online si nu am primit niciun raspuns. Indiferent de rezultat ma gandesc ca un feedback tot o sa primim.
dragos1392 Joi, 7 Mai 2015
@HDanut.. dupa sustinerea testelor, daca rezultatele sunt pozitive, vei fi invitat la sediul SHL pentru verificarea autenticitatii rezultatelor..o sa primesti intrebari din toate testele...iar dupa vei primi un raspuns cum ca esti eligibil pentru urmatorul pas..adica pentru interviul in sine si un test de personalitate
dragos1392 Vineri, 8 Mai 2015
Mai este cineva pe aici? Haideti sa ne mobilizam si sa discutam.
AncaB Vineri, 8 Mai 2015
Buna! Am aplicat la Cluj pt Auditor Junior. Am dat testele online si apoi am primit o invitatie pentru testul de personalitate ( tot online). Ar trebui sa ma astept la o invitatie pentru interviu?
dragos1392 Duminica, 10 Mai 2015
Da..o sa te sune pentru EY Mega Days..un fel de interviu
dannyella2007 Duminica, 10 Mai 2015
Mai detaliat ce presupun aceste Mega days? eu marti trebuie sa fiu la bucuresti la mega days pentru penultimul pas in procesul de recrutare pentru postul de junior auditor in Iasi. Mi s-s comunicat ca o sa am un examen scris de sustinut timp de 45 min, apoi o ora de business presentation si inca o ora de group exercise. Stie cineva ce presupun etapele astea? va multumesc
dragos1392 Luni, 11 Mai 2015
Eu ma duc astazi la EY mega days la 14:50 in bucuresti. O sa revin cu informatii.
dea Luni, 11 Mai 2015
dragos1392

Asteptam sa revii cu detalii. Sunt super curioasa ce s-a intamplat la mega day. Mersi!!!
dannyella2007 Marti, 12 Mai 2015
deci, cum a fost ieri la mega days? dragos
dragos1392 Marti, 12 Mai 2015
Buna..am revenit..
Deci Megadays consta in 3 etape:

1.Exercitiu scris: vei primi un fel de caiet in care ti se va da un studiu de caz legat de o firma..tu vei avea de scris o scrisoare catre colegeii tai seniori in calitate de manager al unei regiuni a firmei respective..va trebui sa prezinti in scris solutii alese de tine care vor rezolva probleme legate de personal,clienti,securitate,marketing etc...ideea este ca am reusit sa rezolv doar 2 situatii din cele 5 cate au fost...si asta in 30 min,incluzand parcurgerea studiului de caz care avea vreo pagini

2.Tot in 30 min aveai de facut o prezentare a unui studiu de caz...am avut de prezentat situatia curenta a firmei..argumente pro si contra pentru implementarea unui anumit proiect...dupa aceste 30 min te vei duce intr-o camera in care vor fi 2 persoane care te vor asculta timp de 15 min..iar dupa iti vor pune intrebari legate de prezentarea ta.

3.Exercitiu de grup

Mi s-a parut cel mai greu..deoarece in 15 min aveai de citit 6 studii de caz diferite..iar dupa fiecare trebuia sa isi dea cu parerea..idee este ca nu am reusit sa citesc toate cele 6 studii de caz..am reusit doar 2 si ca atare am intervenit in disctuie de vreo 3 ori...deci am fost cam tacut :|

In concluzie..mi s-a parut foarte greu acest EY Megadays.. deoarece nu aveai efectiv timp destul pentru a citi si a intelege studiul de caz si pentru a rezolva cerintele impuse.

Am fost 5 persoane prezente...si ni s-a comunicat ca in 2-3 sapt vom primi feedback pozitiv sau negativ..Eu nu sunt asa sigur pe mine, cred ca feedback-ul va fi negativ, dar cine stie cu putin noroc poate reusesc sa trec aceasta proba..
Oricum chiar daca nu reusiti sa treceti, trebuie sa fiti mandri ca ati ajuns pana la aceasta etapa, iar in urma acestei experiente veti invata multe pentru viitor.

Imi cer scuze daca nu ma scris foarte coerent si detaliat, nar mai mult de atat nu pot, deoarece sunt la munca :)) .Daca ,aveti intrebari sa mi le puneti si sa impartasiti si voi experienta de la Ey mega Days.

O zi frumoasa.
AncaB Marti, 12 Mai 2015
Toate astea in engleza??? any advice? Eu am vineri de la 8:30. ..

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?