Forum despre Ernst & Young Romania


amacs Luni, 13 Iunie 2016
@Emma primeste pe mail un link pe care trebuie sa intri. Ideea de baza ii ca trebuie sa ai un Laptop / PC cu web si microfon functionabil.
Primeste nu mai tin minte, parca 12 intrebari la care trebuie sa vorbesti in limba engleza.
Intrebari gen : de ce vrei sa lucrezi in audit, daca ai fost vreodata implicat intr-un proiect, care a fost rolul tau etc.
La fiecare intrebare ai un timo de raspuns un functie de complexitate.

Nu vorbesti cu nimeni, doar iti apar intrebari si trebuie sa iti inregistrezi raspunsurile. Dureaza 15 minute.
santerra Luni, 13 Iunie 2016
@Emma,

Intrebari predefinite (ca nu stai de vorba cu un recruiter) legate de joburile anterioare (experienta, proiecte, momente dificile) salariu, program de lucru etc. Totul este cronometrat si trebuie sa ai o coerenta si o fluenta ok in exprimare. Nu e nimic de speriat.
Emma Marti, 14 Iunie 2016
@amacs & santerra: Interesant! Multumesc pentru raspunsuri.

Daca ati fost la EY Megadays, in ce a constat concret? Ati fost mai multi? Testari? Probe practice?
amacs Joi, 16 Iunie 2016
La EY Mega Days sunt 3 probe practice. Intrati in grupe de cate 5, primiti un text cu o situatie / problema a unei firme si voi trebuie sa veniti cu solutii pentru rezolvarea acestora. Dureaza 30 de minute citit si si scris.
La proba 2 ceva asemanator doar ca de data asta trebuie sa prezinti ideile tale in fata unei comisii timp de 30 de minute: 15 minute vorbesti tu si 15 minute iti pun ei intrebari.
La proba 3, stati toti la o "masa rotunda" si jucati rolul auditorilor. Primiti niste scrisori de la cativa parteneri si voi trebuie sa dezbateti ce ar fi de facut si sa dati un raspuns acelui partener. Dezbaterea are loc intre voi si trebuie sa va puneti de comun acord cum anume procedati si ce raspuns dati mai departe. Ideea este ca voi stati in mijlocul salii si dezbateti si cei de la EY stau in jurul vostru si va observa, astfel incat sa va vada modul de a gandi, cum lucrati in echipa si cine iese in evidenta ca un leader. Ei stau si observa atata tot.

Pe scurt ce pot sa spun : este o proba greuta sa zicem, mai ales din cauza timpului: ai 30 de minute sa citesti 6 pagini sa te gandesti ce ai propune/ ce ai face si sa scrii.
Dar sincer merita! Chiar si pentru cei care au ajuns doar in acest stadiu merita, este o experienta unica care merita pe deplin. Lucrurile sunt tratate cu seriozitate si se vede ca ei cauta oameni buni. Nu neaparat cu experienta dar sa ai acea sclipire.
Momentan eu aici m-am oprit astept sa vad daca trec mai departe de aceasta proba si merg mai departe, dar cu siguranta esti o experienta pe care nu am sa o uit.

Recomand tuturor care vor un mediu de lucru profesionist, ceva la un nivel superior ca sa spun asa.
P.S: drumul pana la Bucuresti este de asemenea decontat de catre EY. Un alt motiv pentru care nu ar trebui sa ratati o asemenea experienta.
dbi Sambata, 11 Februarie 2017
Buna!

Vreau sa stiu daca a dat cineva pana acum acel interviu video, si daca da, cam la ce fel de intrebari sa ne asteptam. Multumesc!
scarlett Duminica, 12 Februarie 2017
Va recomand sa lucrati la aceasta firma daca doriti sa nu aveti deloc viata personala, daca doriti sa fiti tratati ca niste sclavi pe plantatie. Atmosfera este una mereu ...
shady Marti, 14 Februarie 2017
Eu aveam maine interviul pt verificarea testelor pe care le-am trecut , pt postul de Junior Auditor , dar eu lucrez in momentul de fata , si vazand suma care se vehiculeaza des pe ...
dbi Joi, 9 Martie 2017
Am trecut de etapa interviului video, urmeaza tax academy. Am observat in multele comentarii ca se explica ce presupune audit academy. Poate sa explice cineva la ce fel de studii ...
SimonaSA Vineri, 21 Aprilie 2017
Buna! Urmeaza sa particip la un assessment center pentru o pozitie de junior Tax consultant, ma puteti ajuta cu cateva sfaturi si la ce anume sa ma astept de la aceasta evaluare? ...
bogdan91 Luni, 1 Mai 2017
Hello, am trecut de assessment center si am primit invitatie pentru interviul final,cu un partener,pentru sfarsitul saptamanii . Imi imaginez ca o sa fie o discutie libera in ...
florinsuciu Miercuri, 17 Mai 2017
@bogdan91 cum a fost la interviul final?
dan_g Sambata, 24 Iunie 2017
Salut!Din punctul meu de vedere, EY nu este o companie in care merita sa lucrezi decat daca esti cu adevarat pasionat de audit si esti convins ca asta iti doresti de la cariera ...
me_gabitza86 Joi, 29 Iunie 2017
Bună tuturor,Vinerea trecuta am avut interviul cu partenerul pt o poziție de tax consultant junior. Dupa interviu mi-a spus ca am sa primesc un raspuns saptamana viitoarea, ceea ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?