Forum despre Ernst & Young Romania


Roxana Luni, 12 Mai 2014
Salutare din nou! Am o intrebare pentru cei care au aplicat pe Advisory in Bucuresti! A primit cineva vreun raspuns la interviurile online? Daca da, cand le-ati sustinut?
Multumesc tare mult! O saptamana cat mai frumoasa:)
Unul Luni, 12 Mai 2014
@Roxana Am primit o invitatie pentru online assessment acum vreo 2 saptamani. Am trecut de test si acum astept un raspuns.
Xaydee Luni, 12 Mai 2014
@Roxana Hey!! Si eu am primit astazi raspuns, m-au sunat :).. eu am sustinut interviul video pe 2 mai.
Cezar Marti, 13 Mai 2014
Saptamana viitoare au loc interviurile cu managerul pentru cei din Iasi. Mult succes tuturor!
popescu Marti, 13 Mai 2014

Salut Cezar! De unde stii ca saptamana viitoare va avea loc interviurile cu manager pentru Iasi? Eu inca vad pe hipo.ro postul deschis pentru aplicare, am aplicat si eu, dar inca nimic :)

Fabi Marti, 13 Mai 2014

Cezar sa ne spui si noua cum a fost interviu

Cezar Miercuri, 14 Mai 2014
@popescu Stiam din surse sigure asta si s-a confirmat cand am fost sunat pentru programarea interviului cu managerul...

Dar stiu pe cineva, tot din Iasi, care a aplicat in ultima ora inainte de 1 Mai, care era deadline-ul in Iasi si a fost sunata azi abia pentru interviul video...probabil ca procesul de recrutare este facut in doua etape, in functie de cand ai aplicat.
ionut Miercuri, 14 Mai 2014
Am trecut de primele doua etape , videorecordingul si testele numerice, logica si engleza. Am fost sunat pt interviul cu un manager pe audit. A mai fost cineva la acest interviu ? Astept raspuns. Ms
denisa Miercuri, 14 Mai 2014
Dupa ce faci testele numerice, loica si engleza o sa urmeze inca 2 etape. nu? Prima etapa alte teste, impreuna cu testul de grup.
A doua etapa fiind interviul cu managerul, nu?
Testele o sa consteaza intr-un studiu de caz si diferite probleme?

Se poate sa ma lamureasca cineva daca aceasta este ordinea?
popescu Joi, 15 Mai 2014
Buna Denisa! Din cate stiu eu pe audit recrutarea este de forma: selectia CV-urilor, interviul video, testele online(numeric, logic si de limba), interviul cu managerul de departament, urmat de un interviu cu un partener.
Dupa selectia CV-urilor, daca nu ai trecut de etapa te anuntanprin e-mail.
Sper ca ti-am fost de ajutor, iar daca gresesc sa ma corecteze cineva.
Bafta!
Cezar Joi, 15 Mai 2014
@Denisa tu cred ca vorbesti de alt departament, probabil taxe. Eu pot sa-ti spun ca pe audit, dupa ce treci de testele mentionate de tine, ai un interviu cu managerul si la final, unul cu partenerul.
Cezar Sambata, 17 Mai 2014
Stie cineva, din cei care ati lucrat la EY, ce sanse reale sunt sa te transferi dupa cativa ani la un alt sediu EY din alta tara?
CCC Marti, 20 Mai 2014
Am trecut de interviul video si testele online. Urmeaza interviul cu managerul. Stie cineva in ce consta interviul cu managerul pe Audit? In ce etapa are loc assessment centerul(studiul de caz,exercitiu de grup) Dupa interviul cu managerul?
Ana Marti, 20 Mai 2014
Salutare! Stie cineva ce se intampla cu departamentul de Advisory pt Bucuresti? Am dat testele sapt trecuta si inca astept un raspuns. Aveti idee cat mai dureaza procesul de recrutare sau a fost cineva admis in urmatoarea etapa? Multumesc mult pt clarificari!
jnp Marti, 20 Mai 2014
Salut,
Am fost si eu sunat recent privind interviul online pentru postul de junior auditor pentru Iasi. Imi puteti spune la ce intrebari ar trebui sa ma astept. Din ce am inteles vor fi 5 intrebari RO/EN si doar 8 minute. Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
CCC Marti, 20 Mai 2014
@jnp
Vor fi intrebari despre tine. In ce departament ai vrea sa lucrezi? Ce intamplari au avut un impact asupra ta? Exemplu de proiect in care ai lucrat,ce rol ai avut si cu ce probleme te-ai confruntat? Ce te motiveaza cel mai mult?
Nu e greu, ai timp suficient sa raspunzi la intrebari daca nu intri prea mult in detalii.
Succes!
popescu Miercuri, 21 Mai 2014
@jnp cam in ce data ai aplicat?
jnp Miercuri, 21 Mai 2014
Multumesc mult pentru raspunsuri si pentru urare. Eu am aplicat pe 10 mai. Vreau sa ma descurc cat mai bine, intrucat imi doresc mult acest post.
jnp Miercuri, 21 Mai 2014
@popescu ai aplicat si tu tot pentru junior audit Iasi?
FABI Vineri, 23 Mai 2014
@cezar ai fost la interviu saptamana asta? Cuma a fost?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?