Forum despre Ernst & Young Romania


Cezar Sambata, 24 Mai 2014
A fost interesant. Sunt doar intrebari din CV ( cel putin in cazul meu ca am mai lucrat in alte parti). Sfatul meu este sa nu incercati sa descoperiti ce se urmareste cu acele intrebari, ca poate faceti mai rau decat daca erati voi insiva
denisa Sambata, 24 Mai 2014
Buna @popescu si @cezar,

Mersi pentru raspunsuri, eu am repetat testele online ieri. Acum cred ca trebuie decat sa astept. Am aplicat pentru Junior Tax.
Roxana Duminica, 25 Mai 2014
@denisa: cum adica ai REPETAT testele online? le-ai sustinut de doua ori?

In cat timp de la sustinerea testelor ar trebui sa primim un raspuns? Eu le-am sustinut saptamana asta pentru Advisory in Bucuresti.
fabi Luni, 26 Mai 2014
@cezar intrebari din cv de genul unor spete care le-ai fi putut intalni la locul de munca?
x Luni, 26 Mai 2014
a fost cineva sunat pana acum sa i se spuna ca nu a trecut la etapa urmatoare?
anonymus Marti, 27 Mai 2014
La audit, a trecut cineva de interviu cu manager sau a primit mesaj de respins? Ca am fost acu vreo 2 sapt si tot mai dureaza.
CCC Marti, 27 Mai 2014
@anonymus: Eu am avut interviu cu managerul pe audit (in Bucuresti) saptamana trecuta(21 mai) si mi s-a spus ca voi primi raspuns intr-o saptamana, doua pentru ca au multi candidati. Si eu sunt nerabdatoare sa aflu un raspuns... Ai idee cum este interviul cu partenerul?
r Marti, 27 Mai 2014
A aplicat cineva pe mai multe pozitii si a fost trecut si de testele de logica, mate, engleza? Se poate merge cu interviurile in paralel pe mai multe pozitii? Am fost sunata astazi pentru primul interviu pe audit, dar prima mea optiune este advisory si mi s-a spus ca daca accept interviul pe audit, nu voi mai fi luata in considerare pe cealalta pozitie... Stie cineva detalii privind acest aspect? Multumesc tare mult!!!
Nico Marti, 27 Mai 2014
@r nu poti avea interviuri pentru pozitii in departamente diferite in cadrul aceluiasi proces de recrutare. Daca in urma convorbirii telefonice nu ti s-a dat posibilitatea sa alegi intre cele doua departamente si nici nu ti s-a spus ca vei fi sunata pentru programarea unui interviu pe advisory ,eu zic sa incerci totusi pe audit pentru ca e o sansa buna sa te dezvolti profesional, mai ales daca esti la inceput :)
r Marti, 27 Mai 2014
@nico multumesc tare mult! Tipa cu care am vorbit mi-a spus ca pe advisory inca nu au inceput programarea interviurilor si ca momentan recruteaza doar pentru audit. In vreo 2 saptamani estimeaza sa inceapa si pe advisory, asadar am optat sa astept... Sper ca am luat decizia corecta. In plus mi-a spus ca testele pe care le-am trecut pana acum sunt generale pentru toate pozitiile, deci pe astea oricum le am trecute. O sa astept sa vad daca ma suna si pentru interviul pe advisory!
Iulia Vineri, 30 Mai 2014
Buna, poate sa imi spuna cineva ce intrebari sunt pentru pozitia de junior auditor in videocall?
Cezar Vineri, 30 Mai 2014
@Iulia, raspunsul il poti afla daca citesti ce s-a discutat pana acum. Nu o lua personal, s-a intamplat sa simt nevoia sa spun asta: tot apare cate cineva caruia ii e lene sa citeasca si intreaba din nou aceleasi lucruri.
Fabi Vineri, 30 Mai 2014
@cezar in cat timp au spus ca iti vor da un raspuns?
Cezar Sambata, 31 Mai 2014
@Fabi - in a 2a saptamana din Iunie. Cum a fost la tine la interviu in Cluj?
Fabi Sambata, 31 Mai 2014
@cezar eu numai luni o sa am interviul. Am super mari emotii. Si la tine mai urmeaza interviu cu parteneru?
Cezar Duminica, 1 Iunie 2014
@Fabi, daca trec de interviul pe care l-am avut cu managerul de audit, urmeaza si cel cu partenerul in a 2a saptamana din Iunie
Andreea Duminica, 1 Iunie 2014
@Fabi, bafta luni la interviu! Si eu am tot maine la Cluj si sunt foarte curioasa de intrebari. Sa imi spui cum a fost.
r Duminica, 1 Iunie 2014
In ce limba sunt interviurile?
Fabi Luni, 2 Iunie 2014
@andreea cum a fost la interviu? Acuma lucrezi undeva? La mine a fost ok au fost discutii pe teme contabile, fiscale.
... Luni, 2 Iunie 2014
Cum adica pe teme contabile fiscale? ceva teorie din facultate sau lucruri practice? In alte orase s-a mers pe intrebari pe baza cv-ului.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?