Forum despre eSKY Travel Search


muncitorul123 Luni, 13 Iunie 2016
Impresii despre aceasta firma. Voi incepe cu departamentul care se ocupa de limba spaniola. Managerii par a nu controla subalternii. Ma refer in principal la team leaderi. Sunt formate gasti ale teamleaderilor , din vechi prieteni ( din afara locului de munca) si din membrii ai aceleasi familie. Acest lucru in umila mea opinie nu este bine pentru noi veniti si nici pentru restul de personal.
Team leaderii fumeaza foarte mult. Sunt mai mult plecati la o tigara , la o barfa, decat sa ii invete procedurile pe noi veniti. Atentie ca, cateodata din rea vointa ori din nestiinta predau gresit procedurile cu tot ce poate implica acest lucru pentru o persoana care este noua in firma.
Limbajul din pacate este foarte urat in aceasta firma. Mai ales pe departamentul
de limba spaniola. Ei sunt de parerea ca meseria se fura, nu se invata. Tactul nu este un punct forte pentru team leaderi si nici pentru manageri din pacate.
Programul de lucru este in 2 ture. Cum se lucreaza cu America de Sud, o tura este pana la 12 noaptea si cealalta tura pana la 6 dimneata. Cateodata se lucreaza si 12 zile incontinuu.
Departamentul de limba romana este mai ok. Lumea cat de cat mai civilizata si program de zi.
Cris1228 Joi, 28 Iulie 2016
Eu una personal sunt multumita de jobul meu din cadrul eSKY si nu as renunta o clipa la el.

Draga muncitorul123 nu cred ca am avut sansa sa discutam pentru ca ai fi descoperit ca nu toata lumea are un limbaj urat in firma si ca mine mai sunt si altii cu care discut si eu la fumat si crede-ma ca nu ne vorbim urat.
Atat in eSKY Peru, cat si in eSKY Romania exista traineri, nu stiu daca ai prins perioada aceea, dar acum exista.
Atunci cand te-ai angajat pentru a lucra pentru piata din America de Sud ar fi trebuit sa te gandesti ca va trebui sa te pliezi pe fusul lor orar, daca programul de noapte te deranjeaza, nu ar fi trebuit sa incepi colaborarea.
Desigur nu te poti face placut de toata lumea la munca sau nu poti place pe toata lumea, dar la servici venim sa muncim si daca exista persoane care se imprietenesc mai mult cu team leaderii asta nu inseamna ca persoanele respective sunt favorizate de catre management. Depinde de flerul fiecaruia daca este o persoana sociabila sau nu.
Imi pare rau ca ai plecat cu un gust amar despre colegi si management si ca nu ai discutat la timp nemultumirile tale cu un manager.
Anonymouss Sambata, 8 Octombrie 2016
Am fost și eu la un interviu în cadrul acestei firme. Sediul e ok, la Sun Plaza. Aproape de metrou, nimic de comentat. Mi s-a dat să completez un fel de chestionar. La început am citit cu atenție întrebările, dar după, văzând că sunt irelevante bifam la mișto. După ce am terminat de completat acel chestionar a venit o tipă cu care am discutat despre experiența mea anterioară din cadrul unei agenții de turism și cum ar putea fi acest fapt de folos firmei lor. Am rămas uimit că nu am discutat deloc în nicio limbă străină. Ea îmi explica ca acest proiect e pe limba română mai mult și limba engleză o voi folosi cel mult când va fi să sun vreo companie aeriană etc. În condițiile acestea nici pretențiile salariale nu pot fi cine știe ce. Ce îmi plăcea cel mai mult era locația. Decât în Pipera sau mai știu eu pe unde...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?