Forum despre Essensys Software


lucianmoga Joi, 9 Iunie 2016
Am fost la interviu in luna iunie a acestui an. Confirm lipsa comunicarii si a feedback-ului de la interviuri.
iustiand Miercuri, 31 August 2016
Am lucrat la Essensys 2 ani si, pentru cei care sunt interesati, pot clarifica cateva lucruri:

1) Pe forum se tot vorbeste despre interviu si cum este extrem de greu. Total neadevarat. Testul practic si interviul face-to-face sunt de complexitate medie cu putine intrebari mai dificile. Un programator care se respecta nu are cum sa se planga de intrebarile din interviuri. Evident, nu fac parte din persoanele care nu au facut perfect la interviu, fiind exercitii pe care nu le-am putut face dar nu pentru ca mi se pareau super grele, ci pentru ca nu eram eu pregatit.

2) Feedback-ul oferit dupa interviu. Unii au zis ca nu li se raspunde dupa interviu. Aici nu pot nici sa acuz, nici sa apar. Am avut prieteni care au aplicat si li s-au raspuns rapid. Ce pot sa confirm in schimb este ca in perioada angajarii, office manager-ul este toata ziua ocupat sa dea telefoane si sa anunte destul de multe persoane, deci, probabil, poate avea si scapari sau sa omita unii aplicanti.

3) Mediul de lucru este linistit si colectivul este format din oameni super.

4) Referitor la salarii, nu pot sa fiu chiar foarte indiscret, dar salariile sunt destul de decente (!!! pentru juniori. Pentru posturi mai avansate chiar nu am idee). Am avut colegi care lucrau la alte firme pe acelasi post (junior programator) pe mai multi bani, dar diferenta nu e foarte mare.

Ca sa inchei, Essensys mi s-a parut un loc bun pentru a-mi incepe cariera de programator.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?