Forum despre Estagroteh


ADMIN - undelucram.ro Luni, 15 Octombrie 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Estagroteh, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Estagroteh.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
MM Sambata, 18 Octombrie 2014

La interviu de imbobodeaza cu tot felul de promisiuni, ai salar de 2000 ron fix si comision 3 procente din vanzari si target 50 mii euro pe luna. Ajungi la semnarea contractului, observi 1390 lei salar si traget 100 mii euro pe luna iar despre comision nu specifica nimic. ok...hai sa mearga caci am renuntat la ultimul job pentru acest job...hai sa prind macar ceva experienta. La data cand tre sa primesc si acei 1000 lei sunt anuntat de dir zonal ca nu sunt bani, iar daca nu se vinde nu se primesc salariile. Pai ce facem domnilor? lucram degeaba? hai sa ii imbogatim caci si comisionul de la ei il primesti in momentul in care agentul isi indeplineste targetul de 50 mii euro, apoi nu este de ajuns ca trebuie si biroul sa isi indeplineasca targetul de 200 mii euro si asta nu este tot. Nu iti iei comisionul decat daca luna urmatoare faci de minim 20 mii euro vanzare....cica abia atunci indeplinesti conditiile pentru a-ti primi banii...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?