Forum despre Eurial Invest (Peugeot)


ADMIN - undelucram.ro Duminica, 30 Septembrie 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Eurial Invest SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Eurial Invest.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
angajat Vineri, 31 Ianuarie 2014

Legat de Eurial (vorbesc de cel din Pantelimon, dar si la celelalte e cam la fel), numai de "bine". Pe langa faptul ca firma merge extrem de prost (vanzari aproape inexistente, noroc cu service-ul care mai tine firma pe picioare), sunt niste personaje pe aici de iti vine sa-ti faci cruce. Barfe la greu, bisericute, sunt cativa care, pe langa job-ul lor, mai au si mandra sarcina de a raporta sefilor tot ce aud prin firma, salariile sunt foarte mici (la fel si comisioanele la vanzari) insa target-ul evident ca este mare, etc.

Angajari in niciun caz nu se fac, in schimb se pleaca la greu. Vanzatori angajati doar pe perioada de proba, apoi concediati si inlocuiti (e mai simplu asa, banuiesc). Salarii de 1200 ron, cu target de vanzare de 6-7 masini/luna (ceea ce inseamna MULT pentru perioada asta si pentru tipul de automobile vandute aici). Iar avantaje, ca si angajat, aveti 0. Nici macar un discount amarat sau cate o masina de la firma, ocazional, cand are omul nevoie. Totul se plateste ca si un client normal.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?