Forum despre Euristic Partner


010 Marti, 14 Mai 2013
Ei se ocupa de service-ul unei companii de telecom din romania. Salariul e in jur de 14-16 milioane, cam imposibil sa ajungi pe la 20.
Trist e ca nu prea ai unde sa avansezi, insa mediul de lucru e foarte ok.
OneSHOT Marti, 16 Septembrie 2014
Salariul este cel specificat si mai sus, programul este ok se lucreaza in 2 ture 06.00-14.00 14.00-22.00.Pentru un inceput este foarte ok.
darkpro Miercuri, 17 Septembrie 2014
Cand este de lucru se lucreaza si sambata sub pretextul "vine cine doreste" dar daca nu vi 2-3 sambete deja esti chemat in birou si luat la intrebari.(Daca ajungi in birou , nu te contrazice cu bossul ,se vrea educat si e foarte plin de el , dar daca ai o discutie contradictorie iti va dezvaluii limbajul nativ probabil de ferentari) In mod normal sambetele se plateau dublu , dar se poate ca banii aia sa nu i mai vezi deloc (gasesc ei motive sa ti opreasca) , salariul il baga la timp in schimb. Nu exista prime , bonusuri , sau alte stimulente de genu . Ca in orice firma exista "catei", mare atentie aia nu tin cu tine , sau cu echipa ! De facut cariera nu faci , la inceput e frumos apoi incepi sa sesizezi toate neregulile si magariile.
ronnie Miercuri, 30 Septembrie 2015

Ce salariu ia cineva de la logistica?

xClaudiu Luni, 26 Septembrie 2016
1. In afara de faptul ca are salarii cat de cat OK si inveti niste lucruri noi (in cazul in care nu ai mai lucrat la garantii), aceasta firma nu are nimic bun de oferit, ba din contra.
2. Regulile trebuie respectate doar de angajati, pentru superiori este intotdeauna optional.
3. "Superiorii" va vor face munca cat mai grea posibila si veti fi pusi in situatii penibile in fiecare zi. Mai mult, daca un "superior" va face vreo greseala legata de ceea ce lucrati voi, fiti siguri ca va va trage la raspunde fara nicio rusine.
4. Baza de date este creata in asa fel incat sa ramaneti cu piese alocate, iar cand vreti sa plecati, va treziti ca nu mai primiti salariul sau banii pe zilele de concediu.
5. Nu va ganditi la promovari. Daca totusi va doriti acest lucru, trebuie mai intai sa stapiniti foarte bine arta pupatului in fund, la care "superiorii" sunt deja experti.

Eu regret enorm ca mi-am dat tot interesul pentru aceasta firma care mi-a distrus nervii si sanatatea, iar la final nici nu mi-a dat toti banii sub pretextul ca am avut piese alocate, desi au lucrat si "superiorii" in baza mea de date. In cele 6 luni lucrate am vazut plecand peste 15 persoane, iar cu toti cu care am vorbit mi-au spus clar ca au plecat in primul rand din cauza "superiorilor", apoi din cauza proastei organizari a acestei firme. Sa nu mai spun ca sunt oameni care nici 2 luni nu au rezistat.
In concluzie, daca vreti sa va testati limitele nervilor si vreti sa lucrati gratis, Euristic este numai buna pentru aceste lucruri.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?