Forum despre Eurodeal SRL


ADMIN - undelucram.ro Duminica, 2 Februarie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Eurodeal SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Eurodeal.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

doina Luni, 3 Februarie 2014
Am avut ocazia sa-l cunosc pe Domnul Panait-Mihai Cristian, directorul acestei firme si pot sa va spun ca sunt o firma serioasa si au personal de inalta calitate profesionala si morala, cred ca oricine si-ar dori sa lucreze aici, felicitari!
Valentina Pintilescu Luni, 3 Februarie 2014
Pot spune si eu ca am o parere foarte buna referitoare la aceasta companie!
Ati lucrat? Marti, 4 Februarie 2014
@doina si @ valentina pintilescu: voi ati lucrat la eurodeal? astept o parere de la cineva care lucreaza acolo. am fost acum cativa ani la un interviu cu directorul si nu mi-a inspirat deloc incredere. locatia e naspa si e departe rau de oras.
doina Miercuri, 5 Februarie 2014
Cumnata mea lucreaza de 10 ani la aceasta firma si este foarte multumita, eu am fost de multe ori la ea la servici, am urmat acolo un curs de Inspector Resurse Umane in urma caruia am un loc de munca mai bun decat inainte, privelistea din salile de curs de unde se vede lacul este minunata, personal cred ca te inseli in ceea ce priveste firma si locatia, ei de 12 ani de cand s-au deschis au sediul in sectorul 2 Bucuresti, chiar in cupola din Complexul Delfinului.
Ema Joi, 6 Februarie 2014
@doina: Draga Doina, eu astept pareri de la cineva care lucreaza acolo, nu de la cineva care stie pe cineva care lucreaza acolo...si inca o chestie: dupa cum scrii, banuiesc ca ...
Razvan Joi, 6 Februarie 2014
@ema si alte persoane care doresc informatii reale: Numele meu este Catalin Razvan si lucrez in aceasta firma din Ianuarie 2003, cunosc toate persoanele angajate si cele care au ...
Emilia Vasile Luni, 17 Februarie 2014
Recomand cu drag aceasta firma, cu ajutorul echipei Eurodeal am reusit sa imi dobandesc un nou loc de munca mai bine platit, sa obtin o calificare si cunostinte noi.O sa il tin ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?