Forum despre Eurolines Romania


Radu Marti, 15 Ianuarie 2013

Nu este cel mai bun loc din univers in care sa lucrezi, asta e clar. Iar daca vrei sa inveti ceva si sa faci cariera iti va fi destul de greu daca nu te simpatizeaza cine trebuie. Salariile sunt in jur de 1000-1500 ron pentru inceput si ti se zice ca va fi o renegociere, insa atunci incep sa iti dea bonus (10-15% din comision). Salariul nu mai creste de la suma stabilita initial, daca vrei mai multi bani, atunci numai prin comision se poate. Mediul de lucru este influentat de certurile intre manageri.

Camelia Marti, 15 Ianuarie 2013

Sunt deacord cu Radu in ceea ce priveste salarizarea cu remarca ca salariile cresc dar in functie de cat muncesti.Managementul urmareste performantele fiecarui consultant si o cerere de marire este analizata serios.Daca are temei vei primi marirea..daca nu atunci primesti bonus din toata munca echipei din care faci parte.Sunt sume frumoase .Trebuie insa sa te gandesti tot timpul la ce faci TU zilnic pentru a-ti produce salariul.Ofera intai si apoi fei primi.
Eurolines pe piata este o firma care isi achita legal toate obligatiile salariale catre angajati,nu se lucreaza "la negru" ,isi trimite angajatii la cursuri de specializare,le pune la dispozitie sisteme profesioniste de lucru,birouri moderne,echipa este tanara,dinamica..prin urmare eu zic ca firma este OK.


Daca esti bun in meseria de consultant de turism,daca vrei sa fii cel mai bun atunci incearca sa te angajezi la Eurolines.

Adrian Miercuri, 16 Ianuarie 2013
Managementul nu urmareste chiar atat de corect performantele, Camelia. Din pacate viata frumoasa este daca esti din provincie poate, insa la sediul lor este jale. Ai de aface mereu cu frustrarile managerului de vanzari, indiferent in ce departament esti. Am lucrat acum ceva timp acolo, inteleg ca tu inca mai lucrezi. Nu cred ca s-au schimbat prea multe. Eu unul am ramas cu o impresie foarte proasta legata de mediul de lucru de acolo. Total neprofesional si incorect cu angajatii.
Cosmin Miercuri, 23 Ianuarie 2013
Sunt managerul de vanzari al retelei de vanzari TUI TravelCenter si Eurolines si imi pare rau ca am reusit sa cream o astfel de perceptie. Ca in orice organizatie pot exista tot felul de probleme pe care incercam sa le rezolvam. In acest sens facem eforturi in implementarea cu succes a unei culturi organizationale bazate pe servicii de excelenta la toate nivelurile companiei de la cei din vanzari pana la cei de la contabilitate. Ne dorim sa reusim pentru a crea o atmosfera propice performantei si bineinteles pentru cresterea serviciilor acordate clientilor (interni sau externi).
stefan Luni, 25 Februarie 2013
ce parere aveti despre dir economic?
andreea Joi, 28 Februarie 2013
am vazut ca au scos un post de consilier juridic.poate cineva sa imi dea mai multe detalii?
student Miercuri, 10 Aprilie 2013
Maine am interviu la ei. Sa ma duc?
m&m Miercuri, 10 Aprilie 2013
doar singur iti poti face opinia. du-te si dupa poate ne zici si noua cum fu
Madalina Sambata, 1 Iunie 2013
Cum e atmosfera in provincie la Tui? Am vazut ca au posturi in toata tara si recruteaza oameni cu experienta. Problema e ca la ei pleci de la 0 pentru ca, spun ei, " ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?