Forum despre Eurolink Tours SRL


Elena Miercuri, 19 Martie 2014
Buna. A fost cineva pentru interviul de assistant manager? Imi puteti da mai multe detalii despre aceasta firma? Mediul de lucru? Salarii? Cat de serioasa este?
Ana Vineri, 28 Martie 2014

Nu ti-as putea spune cat de serioasa e firma, ca nici eu nu am afla prea multe despre ea...stiu doar ca patronii sunt sot si sotie, firma are sediu in Iasi si in Londra, are o mana de angajati si din cate am inteles atmosfera de lucru nu este extraordinara - mai ales din cauza patronului care este foarte impulsiv. Bafta la interviu!

anonimus Joi, 22 Mai 2014

Buna, am avut o experienta acum ceva ani in urma cu cei de la Eurolink tours. Nu sunt seriosi. eu dupa ce am fost la 4 interviuri si m-au acceptat, mi-am dat demisia de unde lucram, discutasem acest aspect cu ei anterior demisiei, si dupa numai o saptamana mi-au zis ca nu mai au nevoie de mine. De asemenea au specificat faptul ca pb. nu ar fi la mine, ca eu ma descurc pe post, doar ca nu mai au nevoie de mine. Si btw nici acte de angajare nu mi-au facut, m-au amanat din prima zi. Am si o cunostinta care a lucrat o perioada acolo, insa nu a rezistat.

anonim45 Joi, 7 Iulie 2016

Locatia nu e tocmai cea mai placuta, se lucreaza prin rotatie sambata, se intampla ca nici dupa doua saptamani sa te dea afara... desi ai renuntat la un loc de munca pentru ei.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?