Forum despre Euronet Grup - Thema Restaurant & Cafe


ADMIN - undelucram.ro Sambata, 22 Februarie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Euronet Grup - Thema Restaurant & Cafe, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Euronet Grup - Thema Restaurant & Cafe.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

Nik Joi, 13 Martie 2014
Salut oameni buni !

Nu am de gand sa scriu foarte mult , vreau doar sa va avertizez ca daca nu va place munca voluntara nu va angajati la ei , au probleme cu plata salariilor si cu raspunsul la intrebarea "Cand luam si noi bani ? - Nu stiu , nu imi raspunde nimeni la telefon " Nu prea stiu de capul lor sunt foarte prost organizati . Aveau salarii de plata si de anu trecut ,eu nu am rezistat decat cateva luni pana am aflat ce se petrece .
Sfat pentru cei de la thema din conducere dati-le banii oamenilor , cu ei faceti bani si chiar se munceste nu se sta :(
Va multumesc !
NiK Vineri, 14 Martie 2014
Salutare tuturor

Tin foarte mult sa las si eu un mic comentariu legat de acesta firma. Pentru moment inca sunt angajat dar nu pentru mult timp. Daca vreti un loc de munca cu adevarat va sfatuiesc sa nu alegeti Thema. Au probleme mari legate de salarizare si sunt persoane care nu si-au primit bani din ultimele luni ale anului 2013. O firma cu oragazinare sub orice limita, nu stie nimeni nimic atunci cand sunt intrebati. Vor munca multa dar gratis daca se poate. Sa va fie rusine celor din conducerea Thema.
Va multumesc si sper sa tine-ti cont de acest sfat.
kytty_na Vineri, 14 Martie 2014

Buna...

Ma bucur foarte mult ca s-a facut un forum despre Thema restaurant (eronet). Eu am fost angajata 3 ani la ei. Este o firma de "praf". Cand te angajezi totul pare normal, nici un coleg nu iti spune ca, de fapt, nu se dau salariile, nici macar managerii nu isi primesc banii.
Fratilooooooooooorrrrrrrrr nu va angajati acolo, chiar daca la inceput pare totul normal va luati o mare teapa.

P.S. cunosc o colega care a intrat in concediu de crestere copil - ATENTIE !!! copilul are 8 luni si inca nu si-a primit banii pe perioada care a stat acolo.

Bianca Vineri, 14 Martie 2014
Tin sa spun doar atat, teapa este foarte mare la EURONET, muncesti degeaba asta fiindca nu iti primesti salariul.
dada Vineri, 28 Martie 2014
Din pacate si eu ma numar printre cei care au avut ghinionul sa ajunga angajat la aceasta firma. Subscriu la tot ce s-a spus mai sus.Nu dau banii dar au pretentia sa mergi la ...
ada-09 Joi, 12 Iunie 2014
Si eu am lucrat la ei vre-o 6-7 luni, cand mi-am facut actele pentru angajare mi s-a spus sa nu aplec urechea in stanga si in dreapta la ce se spune despre bani ca banii se vor ...
dany Miercuri, 18 Iunie 2014
Eu am lucrat 7 luni la ei si pe 2 luni si jumatate nu mi-au dat banii ...oricum acum am inteles ca pe angajatii care mai sunt i-au pus sa-si dea demisia si sa le faca contractul ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?