Forum despre Europa Group SRL


ADMIN - undelucram.ro Luni, 10 Februarie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Europa Group SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Europa Group.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

TanVia Luni, 17 Martie 2014
Am lucrat ceva vreme la aceasta companie si pot zice ca a fost cea mai mare dezamagire. Mediul de lucru este ostil, nu aveti sanse de promovare iar relatia cu managerul nu exista. Ti se promite marea cu sarea si cand se satura de tine, te trezesti ca te da afara de pe o zi pe alta fara niciun avertisment. Lucrurile sun facute pe branci, pentru ca nu sunt angajati oameni pe meserie ci pe criteriu : cine munceste pe mai putin iar managementul te forteaza sa faci lucruri ilegale si sa lucrezi fara liberele legale.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?