Forum despre Germag Trend SRL


jesus Marti, 10 Septembrie 2013

din punct de vedere al platii salariului sunt ok, il dau la timp, dar in rest ... targete mari fata de vanzari si personal, oamenii vin si pleaca, sefii de magazin nu isi pot tine o echipa pentru ca decid altii care nu stau cu personalul in magazin. daca nu iti faci targetul care este zilnic undeva in jurul sumei de 2000 de lei in functie de program, ai cam pus-o. si trebuie facut zilnic, daca ai ratat cateva zile e nasol. pentru a avea personal stabil, trebuie intai sa intelegeti ca daca oferiti angajatilor ceva bani in plus sau ceva ce le poate fi folos, castigati si voi. degeaba ii frecati la icre sa vanda sa faca pe naiba in patru daca ei nu au niciun folos. refaceti-va schema de motivare si atunci o sa vedeti niste imbunatatiri. numai amestecati resursele umane cu vanzarile si treaba din magazine, nu asta este treaba lor.

Mitzi Duminica, 22 Septembrie 2013
Salut! Am lucrat la Germag aproape o luna de zile la magazinul din Victoriei, unde mi-a fost tinut trainingul de vanzari. Sincer, am invatat foarte mult din acest training, cum sa vand si cum sa vorbesc cu clientii. Directorul de magazin e "nebun" dar in acelasi timp este si sufletist. Mai face el pe nebunul si tipa prin magazin dar inveti mult de la el. Cat despre asistenta lui , se poate spune ca este ok numai ca este si ea putin " nebuna". Cu pauzele nu am avut probleme niciodata, salariul l-am primit la timp, numai ca atunci cand a trebuit sa imi iau ultimul salariu am fost nevoita sa merg la sediul lor din Sindrilita. Eu nu prea am simtit presiunea de la alte persoane din firma. Acum lucrez in vanzari la o firma de termopane si mi-a prins bine experienta avuta acolo. Sunt de acord ca regulile sunt prea dure si este foarte greu sa stai atatea ore in picioare.
RObi Marti, 15 Octombrie 2013
Ceva nou? A mai fost cineva chemat? Conditii, pareri???
eu si atat Duminica, 2 Februarie 2014
contractul de munca pe cate ore se face la ei? 4 sau 8 ore?
alice_d Marti, 25 Februarie 2014

eu am lucrat secretara la sediul din afumati. toata lumea te trateaza cu respect si ti se vorbeste frumos. ti se respecta pauza si programul de lucru.

alex_r Vineri, 28 Februarie 2014

eu am lucrat sef de magazin la ei 2 ani. au niste reguli de bun simt: pe sala nu ai voie cu telefonul personal la tine numai daca ai vreo problema si anunti, nu ti se scade din pauza pentru a merge la toaleta, pauzele se respecta atunci cand nu este volumul foarte mare de clienti in magazin. mi-a placut la ei ca fac tot posibilul sa iti dea concediu (acum lucrez la o firma de 1 an jumate si nu mi-au dat concediu pentru ca nu au oameni), salariul se da la timp si cand am plecat mi s-au dat toti banii si garantia. este un loc de munca ok daca iti faci treaba bine.

Silvia Luni, 3 Martie 2014
Si totusi, de salariu nu se stie nimic? Nicio secretara pe aici?
andrei_2004 Marti, 4 Martie 2014

Si eu am lucrat la Germag timp de un an de zile ca vanzator si apoi ca asistent al sefului de magazin. Am fost propus pentru functia de asistent chiar de seful de magazin care era atunci. Este adevarat ca regulamentul este strict dar peste tot sunt regulamente de genul asta doar ca acolo la ei chiar se impune sa fie respectat. Este o oarecare presiune in momentul in care nu este vanzare si targetul nu este atins dar oriunde in vanzari este asa. Pauza se lua intotdeauna cand era posibil. Singura exceptie era doar cand era magazinul plin de clienti. Iar cu frigul din magazin din cate tin eu minte doar la prima ora cand intrai in magazin era mai frig un pic pana cand porneam centrala si perdeaua de aer. Parca trebuia mentinuta caldura la 20 de grade minim iarna in magazin ceva de genul asta. Cu salariul au fost in regula si e adevarat ca intotdeauna la timp si chiar o data daca nu ma inseala memoria cu o zi sau doua. Am plecat dupa un an de zile aproape deuarece am gasit ceva afara. In mare trebuie sa fiti oameni de vanzari ca sa va placa deuarece acolo se pune accent pe target. Oricum chiar daca nu aveti experienta foarte mare o sa beneficiati si de training asa ca incercati.

Ionela_M Marti, 4 Martie 2014

La sediu am lucrat si eu timp de 2 ani. Am prins un an in fostul sediu din Baicului si aproape un an in Sindrilita. A fost un job relativ in regula. Eu ma ocupam de programul lui si diferite sarcini de office sau pe teren . In iarna care am fost si eu Sindrilita la sediul nou se intampla sa fie o zi maxim doua in care era mai frig cateodata dar asta datorite unei avarii la nu stiu ce fel de centrala aveam sau pica curentul. Dar dupa se remediau si era in regula. Pauzele se luau intotdeauna ba chiar daca vroiai sa nu te duci in pauza ca sa iti terimini ce ai de facut in cazul in care erai in urma cu termenele impuse se insista sa te duci in pauza. Acum nu vreau sa contrazic pe nimeni dar cred ca experienta fiecaruia este diferita si in functie de experienta si de valoarea pe care o are in spate.

viviana Marti, 17 Iunie 2014
care este salariul in lei pe postul de secretara in Bucuresti? dar programul de lucru?
viviana Marti, 17 Iunie 2014
si inca ceva, cine stie in ce zona se afla sediul, sau in fine biroul unde voi lucra pentru postul de secretara?
Desi Luni, 21 Iulie 2014

Am lucrat suficient incat sa imi fac o parere bine intemeiata despre acest loc.
Targete mari, presiune permanenta..
Mult succes tututor !

teo Marti, 12 August 2014
Buna,

Am fost programata pentru un interviu, maine, pentru postul de Asistent Resurse Umane. Ma puteti ajuta cu cateva detalii legate de acest post? Si eventual, care este salariul?

Multumesc
candidat Marti, 16 Septembrie 2014

Salutare tuturor,

Am o intrebari pentru voi;ce salariu este pentru un asistent shop manager si ce presupune acest job ?


Am interviu maine la 17:25 si nu stiu ce sa fac.

Limba romana Marti, 16 Septembrie 2014
Salutare tuturor,

Cu cat se plateste pentru pozitia de:asistent shop manager?

Ps:Referitor la cei care posteaza pe acest site,tin foarte mult sa scriu ca unii dintre voi ,inca nu au luat contact cu gramatica limbii romane.
x_fanel Marti, 16 Septembrie 2014
du-te la interviu pentru ca nu o sa-ti para rau! daca muncesti esti rasplatit! totul tine de tine si de cat de mult te implici! am lucrat la ei si este ok postul pentru asistent de magazin! faci si vanzare si esti si responsabil de raion, in plus, daca te implici poti promova foarte usor!
irina Luni, 22 Septembrie 2014
am fost la interviu si am inceput training-ul! pana acum totul este ok! va tin la curent cu noi informatii!!!
Limba persana Miercuri, 24 Septembrie 2014
Dragii mei,

Astazi ma voi duce la un interviu la cei de la Germag cu ganduri bune,cu sperante pentru un viitor mai bun.
oneman Joi, 16 Octombrie 2014
Salut,a lucrat cineva la ei ca sofer?Cum este colectivul,cat se castiga?Multumesc.
Tehnician Electronist Marti, 28 Octombrie 2014
Poate da cineva citeva detalii despre postul de Electronist postat pe Myjob ?
Salariu, mediul de lucru, program, ce este de reparat la service, penalizari ?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?