Forum despre Eva Design SRL


ADMIN - undelucram.ro Luni, 24 Martie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Eva Design SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Eva Design.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

Fost angajat Miercuri, 26 Martie 2014
Nu va angajati aici! Cerinte imposibile ( de genul de ce nu mi-ai citit gandurile ) sau de ce nu faci o oferta in word intr-un minut? Erau de aranjat 3 pagini cu 3 produse si intr-un minut ar fi trebuit sa fie gata si mai ales trimise beneficiarului. Cine poate sa faca asta primeste fundita ))))
Interviul va decurge extraordinar de bine. Nu sunt teste , intrebari grele sau cerinte mari. Trebuie sa fii sociabil sa iti placa sa vorbesti cu beneficiarii si sa ai domiciliul cat mai aproape de locul de munca. O sa ti se spuna ca este un mediu de lucru cald si prietenos doar ca nu o sa iti spuna nimeni pentru cat timp. Eu cu mare indulgenta dau 3 saptamani. Apoi tu, viitorule angajat vei decide cat de frumoasa este atmosfera. Daca sunteti pregatiti sa vi se spuna la fiecare pas ca nu sunteti buni de nimic, ca tot ceea ce faceti este gresit , ca s-a investit timp in voi degeaba si ar trebui sa fiti concediati, mergeti cu incredere aici. Salariul poate sa inceapa de la 1000 de Ron. O sa vi se promita ca se va mari dupa prima luna . Nu va fi asa iar daca o sa vorbiti despre asta o sa fiti dati afara. Si veti fi dati afara astazi! Da , chiar azi! Nu va ganditi la preavizul de 20 de zile lucratoare care vi se cuvin, adica sunt legale, conform codului muncii, NU! Si veti fi dati afara oricum, pentru ca vorbiti prea mult si comentati la fiecare acuzatie falsa care vi se aduce. Concluzie- ar trebui sa fii mut si surd ca sa poti rezista aici. Daca nu vei fi concediat , vei pleca singur la un moment dat ( atunci cand vei prefera sa iti pastrezi sanatatea si stima de sine ). Voi reveni cu detalii . Pana atunci aveti grija ce semnati si ce acceptati. Si fiti pregatiti sa aveti mai multe atributii, aprox. 6 in1 si asta pentru ca este oferta speciala aici, la Eva Design . Adica veti fi -asistent vanzari
-contabil primar
-femeie de serviciu
-arhitect
-secretara
- omul care este vinovat pentru toate problemele din firma
Sa va urez succes? ))))) Va doresc mai bine sa nu va angajati aici!
Elena Miercuri, 26 Martie 2014
Eu maine trebuie sa merg la un interviu la ei, ma sperie ce spui despre aceasta firma, si atatea cerinte doar pentru 1000lei / luna??? foarte putin ....si de ce spui arhitect?? trebuie facute proiecte in autocad cumva pentru ceea ce comercializeaza ei??
Fost angajat Joi, 27 Martie 2014
Cam da, ar trebui facute 3D-uri in principiu si ulterior probabil si proiecte. Eu faceam mai mult 3D-uri . Sincer nici nu mai aveam timp , erau prea multe de facut. Salariul poate sa inceapa de la1000 , cred ca depinde si ce experienta ai .
Ce sa iti spun, succes si mai vb. Sa imi spui ce ai facut.
Elena Luni, 31 Martie 2014
Si...am fost la interviu....ai avut dreptate, interviul a fost unul foarte simplu...de nici nu are cum sa isi de-a seama ce fel de persoana e cel/cea pe care o intervieveaza, am intrebat de proiecte si a spus ca ele sunt deja facute si poate uneori mai trebuie adaptate dupa cerintele clientilor, si salariul e un pic mai mare fata de ce ai spus tu, dar ce e mai rau ca se lucreaza si sambata , in fiecare sambata ...in rest nu pareau sa aiba conditii de speriat ...asta posibil sa fie doar la interviu , dupa descrierea facuta de tine....
Fost angajat Marti, 1 Aprilie 2014
Da, doar la interviu e frumos. Proiectele nu sunt facute . Sau sunt, numai ca intr-un program de care nu am auzit pana acum .Eu trebuia sa le fac de la zero. In ceea ce priveste ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?