Forum despre EveryMatrix


Marina Luni, 21 Iulie 2014

Buna! Va rog sa-mi spuneti si mie ce se intampla la HR? Vad ca pun mereu anunturi pentru un al treilea membru in echipa dar nici macar nu mi-au citit CV-ul. Ce se intampla de fapt?

@JDK Marti, 5 August 2014
"sunt oameni care lucreaza aici de cand s-a infiintat compania si au confirmat ca niciodata nu s-a intarziat cu plata salariilor! "

Serios? Sa inteleg ca tu nu erai in firma in prima jumatate a anului 2011 cand firma intarzia plata salariilor, angajatii puneau bani deoparte din salariul lor de mizerie ca sa isi plateasca seara taxiul sa se duca acasa intrucat au ajuns sa deconteze banii de taxi doar o data pe luna. Daca toti tii angajatii pana la 1 noaptea in firma si le "asiguri" transportul, asigura-l cu vouchere, nu dai salariu de 1000 de ron iar ala isi plateste si taxiul din banii lui si moare de foame/se imprumuta pana la decont.
Valerica Miercuri, 13 August 2014
Aici din istoricul firmei: http://www.undelucram.ro/forum-betbrain-software-totul-despre-mediul-de-lucru-interviu-366/p6

Pentru cei care nu stiu Betbrain sau Everymatrix e a acceeasi firma.
Ionut Luni, 8 Septembrie 2014
Firma este mai serioasa decat este descrisa pe aici, pacat insa ca are in cateva pozitii cheie (gen CTO) niste personaje total pe langa subiect, care nu fac decat sa caute sa nu isi asume nici o responsabilitate.
@Ionut Miercuri, 17 Septembrie 2014
Mare adevar grait'ai! Intradevar firma are bube muuuult mai serioase decat cele redate aici sau dincolo unde scrie despre ei de pe vremea cand se numeau Betbrain. Dar lasa draga oamenii sa se lamureasca singuri, de ce sa le dam noi idei....
Cat despre CTO-i lor prezenti, trecuti si viitori numai de bine:) dpdv IT. Mai greu cu cinstea, omenia, legea si bunul simt. E si greu la peste 10.000 de euro salar sa mai tii seama de cele mentionate anterior ca doar fiecare om isi are pretul lui.
Actual angajat Joi, 18 Decembrie 2014

Lucrez de cateva luni aici pe o pozitie de inceput cu salariu ok. In primul rand sunt tampenii mezerabile alea legate de plata salariilor si alte deconturi. Pe langa plata salariilor care se face la timp si care sunt trecute pe contractul de munca corect se ofera prime, tombole, bonusuri. Avand in vedere ca s-a dublat numarul angajatilor intr-un an de la 120 la aproape 250 cum puteti spune lucruri negative la modul asta?! (retoric intreb ca nu cumva sa imi raspunda vreun "Dorel"). Toata lumea e ok, comunicarea e buna chiar si in "haosul" pe care il mentioneaza unii dar va spun sincer ca nu e un loc de munca ca oricare altul si am impresia ca ce s-a vorbit aiurea e din invidie..ori cei care au plecat si au ramas cu gust amar si nu au stiut sa isi croiasca un drum ascendent in companie cand a trebuit.

xibalba Marti, 6 Ianuarie 2015
Prea multe contradictii expuse
tacheshun Miercuri, 30 Septembrie 2015
Salutare,

Eu am fost la ei la un interviu pentru JavaScript Developer acum cateva luni. Procesul are mai multi pasi. 1. Interviu cu Team Leader. 2. Test practic acasa. 3. Interviu HR + test de inteligenta + interviu scurt cu inca niste oameni din echipa(PM, Scrum Master, etc).
Interviul tehnic la ei mi s-a parut de departe printre cele mai interesante pe care le-am avut. Baiatu era bun, documentat, nu te facea sa te simti ca ultimul rahat daca nu stiai ceva, per total am plecat de acolo cu cateva notiuni invatate, ceea ce mai rar se intampla in alte parti.
Testul practic este mediu ca dificultate, orice JS dev mediu il face in cateva ore. Celelalte interviuri, HR+ceilalti oameni din echipa au fost OK.

Nu am primit oferta(dar am primit feedback din partea lor dupa interviu) deci nu am ajuns sa lucrez acolo si nu ma pot pronunta asupra mediului de lucru, insa overall mi-au lasat o impresie buna.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?