Forum despre Exe Software


Diana Joi, 24 Aprilie 2014
As vrea sa stiu si eu cate ceva despre firma. Am vazut ca au mai multe job-uri disponibile insa aici nicio informatie despre mediul de lucru, proiecte. Poate cineva sa dea cateva detalii?
Daniel Vineri, 16 Mai 2014
Nimeni nu stie nimic?
Cristi Marti, 26 August 2014
Am lucrat la EXE pentru cativa ani, dar am decis sa plec din tara, ca altfel tot la ei as fi lucrat. E companie romaneasca, de familie, in care directorii sunt cei mai de treaba oameni peste care am dat in ultimul timp, super intelegatori si foarte calmi.

Multi din angajati sunt acolo inca de la inceputuri, foarte putini sunt cei care pleaca, iar de dat afara nu s-a dat niciodata. Salariile sunt decente, nu stiu exact sumele dar la testare stiu ca erau salarii peste 3000 de lei, iar la programare peste 4500 lei. Se dadeau prime si libere la toate sarbatorile, Fac team-buildinguri, cursuri, au sala de relaxare, abonament medical etc.

Minusurile se gasesc in organizare: deadline-uri haotice, proiecte neanuntate, proceduri de lucru nerealiste.
mistral Luni, 29 August 2016
Experienta nasoala cu aceasta firma, pur si simplu bataie de joc. Am aplicat la ei pentru un job si am fost sunat dupa 2 zile.
Discutia la telefon pentru interviu a fost despre acel job. Toate bune si frumoase pana aici... si ce sa vezi, cand am ajuns la ei, hr-istele sa-mi spuna ca m-a chemat de fapt sa-mi propuna alta pozitie care nu avea nicio legatura cu pozitia pentru care am aplicat si nici cu experienta din CV.

Nu putea sa-mi spuna la telefon ca de fapt vrea sa-mi propuna cu totul alt job !!! si stabileam de atunci ca nu sunt interesat... dar nu, ca sa-si bata joc maxim m-au chemat la sediu ca sa aflu toata mizeria, de parca nu aveam altceva mai bun de facut decat sa pierd timpul pe drumuri aiurea.

Ce tactica mizerabila o fi si asta? Ce cred, ca daca vin candidatii la ei o sa accepte orice le propun? Parca totusi nu-mi vine sa cred ca e suta la suta ideea hr... vine si mai de sus aceasta tactica cum sa pacaleasca oamenii.
Din postarea lui Cristi rezulta ca e o firma mai serioasa, dar hr-ul care il au, le face o imagine "excelenta".
Concluzia: NEPROFESIONALISM TOTAL.
Reck Luni, 19 Septembrie 2016
Acelasi lucru mi s-a intamplat si mie
AN2 Miercuri, 11 Ianuarie 2017
Lucrez in aceasta companie de cateva luni. In tot acest timp am putut sa-mi formez o parere:- conducerea companiei este de nota 10 din toate punctele de vedere. Sunt oameni ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?