Forum despre Exella Europe SRL


Anny Joi, 24 Martie 2016
Salut ! Oare poti sa imi spui mai multe despre interviu si salariu ? Ca am fost chemata la un interviu , dar sincer m-a cam speriat evaluarea ta . Eu fiind studenta nu-mi permit un loc de munca "conflictual sau stresant " . Multumesc anticipat .
gioconda_009 Sambata, 9 Aprilie 2016
La interviu totul pare frumos si promitator. Salariul e relativ ok pentru inceput si pot exista cresteri pe parcurs. Problemele insa apar dupa ce trece perioada de acomodare. Poti eventual sa incerci un interviu, ca sa-ti faci o idee, dar nu recomand. E o firma mica, de apartament, cu un sistem de tip dictatura. Ca si studenta, nu ai mai avea nicio sansa sa te mai ocupi de facultate, programul terminandu-se in cel mai bun caz pe la 18:30-18:50 (oficial e pana la 18). Poti sa cauti pe acest site si Aliria sau B&C Exclusive. Sunt exact acelasi lucru (acelasi loc, aceiasi oameni, alte activitati). Si singurul comentariu pozitiv de la Aliria a fost scris la comanda, de cineva din interior.
aliiina Marti, 14 Martie 2017
Buna! Exista niste reguli stabilite, pe care trebuie sa le respecti in timpul programului de lucru. Oamenii de la Exella sunt deschisi la idei, dorindu-si angajati care sa vina cu initiativa. Da, uneori poate fi mai dificil sa te pliezei pe aceste cerinte. Insa, pe langa acestea, mediul de lucru este unul care te ajuta sa te dezvolti pe plan profesional.
gioconda_009 Duminica, 14 Mai 2017
@Aliiina (sau Ilincuta de la Aliria sau ElenaST de la B&C, ca e acelasi lucru)! Tot orasul stie deja ce inseamna acest grup de firme. Cine nu are incredere in ceea ce s-a scris anterior pe acest forum, ii recomand sa incerce sa intrebe prieteni sau cunostiinte. Cineva cu siguranta a auzit :)

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?