Forum despre Extend Studio


ADMIN - undelucram.ro Sambata, 18 Ianuarie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Extend Studio, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Extend Studio.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

Mickeyt Marti, 15 Aprilie 2014
Bun articol. Am fost si eu la o serie de interviuri la aceasta firma dar am refuzat oferta lor pentru ca primisem una mai buna in alta parte. Cu toate asta, mi-au lasat o impresie buna :) Probabil ca daca nu as fi avut o alta optiune as fi acceptat oferta.
Bogdan Luni, 19 Mai 2014
Si eu am fost la ei la interviu, apoi la un test, si mi-au lasat o impresie foarte buna. Sala in care am dat testul era langa birouri si atmosfera chiar mi s-a parut foarte ok. Acum astept raspunsul si pot spune ca mi-ar parea rau sa nu primesc un feedback pozitiv.
IT Luni, 23 Iunie 2014
La o prima impresie par ok si seriosi.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?