Forum despre Fabio Pizza (Cucina di Fabio SRL)


ADMIN - undelucram.ro Joi, 9 Ianuarie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Fabio Pizza (Cucina di Fabio SRL), informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Fabio Pizza (Cucina di Fabio SRL).

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

mai Vineri, 10 Ianuarie 2014
Anul trecut am participat la cel mai infect interviu. Aceasta pizzerie se afla intr-adevar la adresa mentionata, fata in fata cu Liceul Teoretic Ion Neculce (aici am participat la interviu). Pentru pozitia de operator call center, mi s-a spus astfel: exista doar contract de colaborare (nu contract de munca si nu ti platesc taxe etc, deci nimic dovedit, muncesti la negru), esti platit cu 100 lei pe zi, programul de lucru 10:00 - 23:00, de luni pana duminica. Din ce am putut observa, era o atmosfera de lucru foarte nenorocita: ca operator call center trebuia sa stai dupa telefon si sa raspunzi atunci cand vreun client dorea vreo comanda, te puneai in fata unui calculator si introduceai comanda. 3-4 calculatoare parca erau imediat pe partea stanga cum intri in pizzerie. La celelate calculatoarea, ceilalti operatori se jucau. Dupa ce introduceai comanda, o comunicai mai departe bucatarilor, care se aflau in bucataria in imediata apropiere a acestor calculatoare (deoarece acesta pizzerie este defapt o cocioaba foarte mica in care toata lumea este inghesuita), iar bucataria nu este inchisa, 2 m daca sunt pana la ea decand intri in pizzerie, deci mirosul si tot zgomotul nu poate fi evitat. Interviul l-am sustinut cu un individ de culoare (probabil el era acest Fabio, dupa cum se numeste pizzeria, nu stiu fiindca omul nu s-a prezentat). Nu a existat vreo testare, nu s-a uitat peste cv-ul meu, ci doar mi-a spus cele pe care le-am scris mai sus. Eu am refuzat categoric o asemenea insulta de interviu si conditiile de munca. Oricum nu ar conta fiindca am observat si observ in continuare ca pe meleagurile noastre dezumanizarea generala (dar hai sa ne limitam doar la cea profesionala, ca despre asta vorbim aici) este un sport national, iar astfel de pravalii fiindca nu le pot numi companii, sunt in floare. Ne meritam nivelul de saracie in care ne aflam, de indata ce nimeni nu face nimic si acceptam cu capul plecat in pamant asemenea "locuri de munca". Dar nu-i nimic...nu este nimic iesit din comun pentru un "stat" semi-bananier. Tineti-o tot asa...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?