Forum despre FACEmedia Romania


ADMIN - undelucram.ro Joi, 21 Martie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma FACEmedia Romania, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de FACEmedia.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Karinna Miercuri, 10 Aprilie 2013
In urma aplicarii pentru postul de operator serviciul clienti electronic si fiind chemata la un prim interviu, am fost informata ca Facemedia este o companie de outsourcing, iar jobul pentru care am aplicat consta in managerierea intrebarilor si reclamatiilor clientilor diverselor companii cu care aceasta firma colaboreaza. La al doilea interviu insa, aflu ca de fapt ocupatia principala este cea de videochat, contrar bullshit-ului din primul interviu :(
Roxana Marti, 16 Aprilie 2013
Da, este adevarat. Si eu am participat la cele 2 interviuri...aveti mare grija fetelor! Mi s.a parul ciudat, inca de la primul interviu, reuniune...nu stiu cum sa.i spun. Asta pentru ca eram foarte multe persoane, toate de sex feminin. Asa cum spune si Karinna, un anumit domn, pe nume Dragos, a furnizat participantelor anumite informatii, care nu au nici1 treaba cu activitatea pe care ei o desfasoara. La un al doilea interviu, o alta domnisoara, a inceput sa prezinte alte informatii, care duceau clar la ideea de ceva videochat, moderator discutii on line. Ambii au fost foarte evazivi. M.am uitat la cele doua sedii, unde am fost invitata, daca exista un nume clar al firmei, ei bine am facut un alt banner, cu o alta denumire. Aceasta experienta a fost destul de neplacuta, deoarece mi.am pierdut timp cu deplasarile si cu ascultarea aberatiilor rostite de cei diu, fapt ce m.a determinat sa fiu mai atenta in aplicarea CV.urilor.
Ana Marti, 16 Aprilie 2013
Ma bucur ca, in sfarsit, cineva a postat impresii despre aceasta firma. Inainte sa merg la interviu, am cautat informatii despre ei si nu am gasit absolut nimic, in afara de facebook si o pagina cu informatii false. Nu stiu daca cineva a acceptat sa colaboreze cu ei, fiind foarte dubiosi. Am citit, chiar astazi in ziarul anuntul.ro si observ, ca in continuare posteaza ca ar dispune de locuri de munca, si-au modificat putin anuntul si si.au pus alta titulatura, cu alt numar de telefon(am recunoscut anumite initiale pe care le-am vazut la"" firma"" lor). Apropos, nu recomand sa mergeti nici macar la interviu, asta in situatia in care nu doriti sa va acapareze in videochat etc.
claudia Miercuri, 17 Aprilie 2013
Nu-mi vine sa cred in ce lume traim! Dupa ce ca ziarele sunt pline de anunturi ce includ activitatea de videochat mai sunt si firme dinastea sub acoperire sa te faca sa iti pierzi timpul si increderea .E clar ca daca as vrea sa ma implic intr-o activitate dinasta n-as aplica pentru postul de operator introducere si validare date!!! Ce oameni cretini!
Va multumesc fetelor pentru postari m-ati scutit de o experienta neplacuta!
E trist ce se intampla in tara noastra!
daniela Miercuri, 17 Aprilie 2013
Va multumesc pentru informatii fetelor! M-ati scapat de o experienta neplacuta!Trebuia sa ma duc azi la interviu......Si mie mi s-a parut dubios deoarece in momentul in care am ...
PAU Vineri, 20 Septembrie 2013
Am avut si eu o experienta neplacuta cu aceasta firma,de fapt este un camuflaj pt videochat .Mi s-a parut ciudat interviul cu asa presupusul manager si la fel de straniu ca toate ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?