Forum despre Fares Trading


ADMIN - undelucram.ro Vineri, 22 Iunie 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Fares Trading, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Fares Trading.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
paula Miercuri, 23 Octombrie 2013
Am fost la sediul firmei,la un curs pentru merchandiseri pe vremea cand lucram in cadrul companiei,iar pe fabrica inca scria Traiasca Partidul.Asta se intampla prin anul 2000(parca).La micul dejun am primit niste pateuri reci iar masa de pranz era in jurul orei 16.
S-au gandit ca daca luam asa tarziu pranzul nu ne mai plateau cina.Salariul era mic dar aveam un sef super care compensa nepasarea celor de la fabrica,celor din conducere.
Ionut Luni, 9 Decembrie 2013
Salut,

Au postat un job: supervizor bucuresti
Aveti idee cam cat se castiga si daca este ok ca si pozitie?
dorin Vineri, 13 Decembrie 2013
Pentru supervisor,1200 lei,un logan amarat,un telefon fara minute si stress si nervi ca la balamuc!
io Luni, 17 Februarie 2014
ceva comentari din 2014 avem?
Marius Duminica, 13 Aprilie 2014

in bucuresti este o mare bataie de joc! directorul de vanzari pe bucuresti urla incontinu zbiara ca injura din 2 in 2 minute!!! va ia din comisioane!!!!Daca ai avut de luat un comision de 1000 lei esti un fericit daca mai pupi 3-400 lei! au fost probleme mari! Ai plecat din firma? nu mai pupi banii din urma! la revedere! Oricum se factura pe clienti care nici nu mai existau...si asta mult timp....stampilele se puneau pe facturi fantoma la imprimanta color :))) Masina daca ai avut accident si nu ai fost de vina....ai 10 % penalizare pe 3 luni! si multe multe altele...Nu se poate asa ceva! Cascati bine ochii !!!! Scucces!

Marius Joi, 3 Iulie 2014
Salar ca agent de vanzari 800 de lei din care nu ramai cu toti in mana,in fiecare luna gasesc ceva sa traga din amaratii aia de 800 de leuti...Masina cu motorina limitata,ramai fara bani pe card bagi de la tine din buzunar.numar de kilometrii de asemenea limitati.daca depasesti evident ii platesti tot de la tine,Targete aberante,promotii foarte greu de facut.O firma din punctul meu de vedere lipsita total de profesionalism,oameni angajati pe postul pe care habar nu au ce trebuie sa faca.Nu stii niciodata ce bonusuri ti ai facut,ce penalizari ti ai luat,pur si simplu vine salariul,Daca intrebi la contabilitate nu te lamuresc nici ei cu nimic.O firma de evitat sincer.
Cosmin Luni, 6 Octombrie 2014
Cum e in Timisoara ?
Diana Miercuri, 8 Octombrie 2014
Ce puteti sa-mi ziceti de conducerea din Orastie?are rost un job la ei pe calitate?
Adelin Joi, 11 Decembrie 2014

La Timisoara e haos, in ultimele 3 luni au plecat 15 agenti,2 manageri,2 gestionari.Trebuie sa iti pregatesti singur marfa pana la orele 13-14 ptr ca nu este manipulant. Nu ai timp sa iei comenzi ptr ca trebuie sa distribui marfa. In fiecare dimineata se face prezenta telefonic la ora 8,daca ai intarziat de doua ori 1 minut se opreste 5% din salariu. Nimeni nu iti arata ce ruta ai,te urci in masina si te descurci. Salariu ca agent 800 de lei din care ti se mai opresc 10-15 % abuziv ptr nereguli. Bonusurile nu se platesc,tichete nu se dau. Target-uri imposibil de realizat. Depozitul nu este deloc incalzit(3 grade in loc de 17). Conditiile de munca sunt inumane.

angajat in prezent Sambata, 27 Decembrie 2014
nu fiti asa de rautaciosi ca nu este chiar atat de rau cum spuneti,este foarte placut pt ei deoarece muncesti pe gratis iar tu te alegi cu 14 ore de munca pe zi si sambata inca vreo 4 chiar daca nu esti platit.(asta la Bucuresti).
DanaS Sambata, 27 Iunie 2015
Ce se poate spune despre Fares p.l.Bacau?Vad anunturi de angajare,saptamanal...
Maximuss Miercuri, 25 Noiembrie 2015
Despre AM de la Suceava ce se poate zice?
Maximuss Joi, 26 Noiembrie 2015
Atmosfera de la Suceava ne poate zice cineva? As vrea sa las un CV
Maximuss Miercuri, 16 Decembrie 2015
unde e situat depozitul?
Cluj Vineri, 15 Ianuarie 2016
O mare bataie de joc!! daca vrei sa pleci de la ei, in ultima luna (perioada de preaviz) sa nu iti bati capul prea tare deoarece nu o sa vezi nici macar 1 leu in plus pe langa salariul fix, asta chiar daca ti-ai facut target-ul! vorbesc din propria experienta, target realizat pe vanzare plus incasari cash si inainte de data scadentei si cand s-au trimis listele cu bonusuri de la Orastie....0 lei! Pe langa faptul ca esti distribuitor/agent/manipulant si gunoier ( cauti cutii mizerabile pentru a pune produsele Fares in ele) Rusine!! o firma care isi bate joc de angajati!! (Cluj )
monystanciu Miercuri, 20 Ianuarie 2016
buna . ce stiti de postul de facturist pentru bacau?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?