Forum despre Farmaceutica Remedia


Cetatean Duminica, 2 Iunie 2013
Societatea este detinuta de catre cetateanul austriac Valentin Norbert Tarus si de catre societatea VSG Servicii, al carui asociat este cetateanul german Lutz Stache.
Intrebare : VSG este in insolventa...atunci cum e.....???

Firma Farmaceutica Remedia a declarat in 2011 o cifra de afaceri de 203 milioane, profit de 4 milioane si datorii de 121 de milioane.
exrem Sambata, 27 Iulie 2013
Stiu doar ca mediul de lucru este unul total neplacut, cel putin din punctul meu de vedere, ca salariile sunt mici, ca perspectivele de promovare exista doar pentru cei cu spate tare, ca media de varsta este ridicata... As mai putea scrie multe insa nu are rost, pot doar oferi un sfat gratis: nu va duceti acolo!
musetel Marti, 3 Septembrie 2013
Salarii foarte mici,comisionul se acorda doar daca te "ai bine cu sefa",care iti face zile fripte mediu de lucru neplacut si neprofesional.O firma in care gasesti multe "proptele" si rude.
O atmosfera ridicola si halucinant de rauvoitoare din partea unora.
De ocolit !
2b Miercuri, 30 Aprilie 2014
Confirm cele spuse mai sus cu un mare plus la aspectele negative. Asa firma de sariti nu cred sa mai fie in farma. Salarii mizerabile, colegi de toata jena, iar conducerea extrem de slab pregatita profesional. Am parasit firma de mai mult timp, dar am auzit ca acum au ramas in 2 luni fara toata echipa veche si au mari probleme de recrutare din cauza notorietatii. Primesc ce merita.
berbecutza Joi, 22 Mai 2014

La ce bani ajunge un manager regional ? am vazut mai de mult un anunt pe net

Ex Rem Luni, 26 Mai 2014
Atat timp cat se vor selecta in top management numai nulitati avide de imbogatire, nici o persoana cu adevarat pregatita va accepta sa lucreze pentru aceasta firma. Este jenant ce ...
Studenta Marti, 27 Mai 2014
Buna ziua. Sunt anul 3 la facultate, iar licenta mea o fac pe aceasta firma REMEDIA. Am nevoie de cateva informatii si anume:Cati angajati au fost in anul 2013 ?Unde pot gasi ...
pt Studenta Joi, 29 Mai 2014
Suna la Remedia si vorbeste cu Directorul General sau viziteaza www.remedia.ro
nonam3 Joi, 23 Februarie 2017
Am gasit un anunt al acestei companii plasat pe un site de anunturi si fara sa ma documentez prea mult, am aplicat CV-ul. Anuntul se adresa unui agent de distributie cu abilitati ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?