Forum despre Farmavet


eugen Luni, 14 Iulie 2014
Am inceput sa lucrez la Farmavet si inca din prima zi am observat ca ma incarcau in gestiune fara ca eu sa am posibilitatea sa verific marfa inainte. Practic ei fac un aviz cu niste produse si cand au apasat enter pe calculator produsele apar in gestiunea ta. Apoi iti trimit marfa cu un aviz de insotire a marfii. Nu exista aviz fara greseli si produse lipsa. Ridici la saci, te umplii de praf, nu primesti marfa solicitata, stai in picioare toata ziua si salariul e mizer. Mi s-au promis mai multi bani si nu i-am primit. La evaluarea gestiunii nu ai cum sa nu iesi lipsa.
anda Sambata, 26 Iulie 2014

Salariile sunt sub orice critica, conditiile de munca proaste, dar pretentii cu carul.

Michael2015 Marti, 13 Ianuarie 2015
Stie cineva cat se castiga pe secretar-operator calculator si care sunt conditiile de munca? Ca am vazut anunt si vreau sa stiu daca se merita sau e bataie de joc pentru ca eu nu consider ca trebuie sa-ti strici energia si psihicul daca nu se merita , iar angajatorii TREBUIE sa-si schimbe mentalitatile...
Titia Marti, 13 Ianuarie 2015
Pentru Michael2015, a fost o prietena la interviu in luna octombrie 2014: salariul este 1200 brut,bonuri,prog numai dimineata.Oricum ea a refuzat.
albert_gov Marti, 24 Mai 2016
-salariu pentru gestionar depozit 1500 ron net(cu tot cu bonuri)
-gestiune ca inainte de 89'
-prrogram in doua ture 8-16
-firma de evitat
CrissCristi Marti, 21 Martie 2017

Salutare,

Am fost la un interviu la aceasta firma pentru pozitia de agent vanzari Bucuresti. Ai sectorul 2, 4 si cateva locatii in Ilfov.

Programul este de luni pana vineri, masina se poate folosi in interes personal numai daca iti platesti motorina, daca ai incidente in trafic in afara orelor de serviciu sau in week-end esti direct responsabil de ceea ce se intampla, vei plati reparatiile.

Ai de vizitat 15 clienti pe zi, activitatea iti este monitorizata si trebuie sa incasezi si bani pe care ii poti aduce la sediul firmei sau depune la banca.

Salariul fix brut este undeva la 2475 lei, net inseamna 1750, suma de 250 ron iti este oprita lunar pana in cuantumul a 3 salarii. Banii ii vei primi cand inchei colaborarea cu firma. Asta inseamna ca primesti lunar un salariu fix de 1500 lei.

Ai sedinte de 2 ori pe saptamana, lunea si joia, sediul este in zona depoului Giulesti.

Oportunitatea de bonus este de 2000-2500 de lei in functie de cati bani incasezi intr-o luna (tu, soferul sau prin banca). Bonusul se acorda lunar. O suma minima de incasat din piata este de 70000 lei.

Mult succes celor interesati!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?