Forum despre Farmexpert DCI


Luigi Sambata, 10 Ianuarie 2015
oana,

nu conteaza experienta ta in vanzari , mai important ii cat vinzi tu in zona alocata !
oana Sambata, 10 Ianuarie 2015
Multumesc pentru raspuns Luigi, asa se procedeaza in general in vanzari. Ma intrebam doar daca m- ar ''taxa'' la salariul negociat daca nu am experienta in domeniul farmaceutic si daca solicit de exemplu un salariu net de 2000 de ron imi poate ''reprosa'' acest lucru. De obicei salariul negociat initial se modifica foarte greu pe parcurs si eu sunt o persoana constienta de valoarea muncii mele. Nu zic ca este suficient pentru mine salariul asta dar ma gandesc ca este acceptabil avand in vedere ca as fi noua in domeniul acesta.
Luigi Sambata, 10 Ianuarie 2015

oana,

experienta in domeniul PHARMA-FARMACEUTIC nu ii obligatorie, dar reprezinta un atu -cunosc persoane care au lucrat in invatamant, in consultanta sau alte domenii si au fost angajate la firme in domeniul pharma .

Acuma depinde cat au ei plafonul maxim , sunt firme care iti dau intre 1200 si 1500 net/luna si restul sunt comisioane, acestia resping din start pe cei care cer mai mult , SUNT FIRME IN DOMENIUL pharma,farma care din start iti dau un minim de 2500 de lei /luna !

Totul depinde de tine , cum sti sa negociezi, cum te vei descurca pe teren, cum ii impresionezi pe cei care te intervieveaza .

Luigi Sambata, 10 Ianuarie 2015
oana,


daca ei te taxeaza prin faptul ca nu ai mai lucrat in domeniul FARMACEUTIC, tu poti sa le demonstrezi ca poti sa faci fata si ca poti vinde de .... lei , iti poti face targetul , poti scoate in evidenta alte calitati pe care le ai in vanzari si atunci te poti axa pe ele !

Pe ei ii intereseaza sa faca vanzari, pe tine te intereseaza sa ai cat mai mult pe statul de plata :)
BOGDAN Luni, 12 Ianuarie 2015
oana,


nu stiu ce ai lucrat tu in vanzari si la ce firme , daca ai lucrat ca si agent de vanzari nu vad ce probleme ai putea avea !

dupa cate am vazut un agent de vanzari in domeniul PHARMA , cu experienta in vanzari castiga intre 500 si 2000 de euro , dar are de tras mult, umbla mult prin tara .


Bafta
oana Luni, 12 Ianuarie 2015
Bogdan, am vandut masini 10 ani de zile si am castigat foarte bine dar doresc sa schimb domeniul iar acesta ma atrage cel mai mult.
mormoloc Joi, 6 August 2015
am si eu o intrebare: ca operator TS cam care e programul? adica te tine pana seara tarziu, sau chestii de genu? inteleg ca mai stai peste program nu am nici o problema cu asta , dar nu zilnic si nu pana pe la 7 seara .... Si salariul cam care ar fi? se pot atinge bonusurile?
DanielaP Sambata, 20 Februarie 2016
La Farmexpert e haos! Am lucrat la Sediul Central si tot ce va spun e realitatea.
Rapoarte peste rapoarte (indiferent de postul ocupat), totul la mare viteza.
Programul contractual este de 9-17:30. Sunt persoane (si aici vorbesc de peste 75% dintre angajati) care raman la birou pana la ora 20, 21. La ora 17:30 pleaca maxim 5%.
Si la masa cand vrei sa mergi, abia apuci sa mananci, ca iti suna telefonul de serviciu, este seful sau altcineva care ca are nevoie de tine.
Volumul este extraordinar de mare si zilnic sunt deadline-uri. Toti trag de tine, in frunte cu seful, sa faci cat mai multe si cat mai repede. Te intreaba mereu unde esti si cat mai ai.
Salariul e de 1900-2400 lei pt cei cu cel putin 3 ani experienta si tine si de postul ocupat.
Orele suplimentare nu se platesc, nu este nicio evidenta in acest sens.
Se ofera un teambulding pe an. Asta ar fi bonusul pt munca depusa suplimentar.
Nimeni nu vorbeste cu nimeni. Toti stau cu ochii in monitor toata ziua.
Iar pt cei care lucreaza la depozit, este si mai rau. In depozit este curent si o concentratie de sulf peste mediu. Salariul acolo e de 1300-1500 lei. Ei lucreaza la norma si sunt penalizati daca fac greseli.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?