Forum despre FF Group Romania


Sabina Marti, 20 Noiembrie 2012

Experienta mea la Elmec nu a fost una prea placuta. Ti se promite la interviu bonusuri, vouchere si sanse de promovare, ca primesti si bonuri de masa iar cand ajungi in magazin situatia se schimba la 360 de grade. Ti se ofera un salariu de 800 de lei, bonuri de masa cand le primesti, cand nu le primesti, dau target pe magazin atat de mare incat sa nu-l faci, deat in situati de exceptie.

Jimmy Joi, 26 Septembrie 2013

Salariu mic, lipsa unui sistem de bonusare coerent, in sensul ca e variabil nu constant. Daca iti da bonus nu-ti da bonuri de masa si invers. Salarii 800 lei pt vanzatori, 900 pt casieri), mediu ok, colegi ok.

Pamy Duminica, 24 Noiembrie 2013
Stie cineva cat e salariul la part time? adica daca e 770 cu bonuri la full, la part time cat e? si programul la part time stie cineva cum e ?
enzo Miercuri, 4 Decembrie 2013

Eu am lucrat la ei undeva prin 2007, am stat 8 luni parca, conditile erau aceleasi, salariu mic bonusuri o luna da alta ba.

xyz Vineri, 23 Mai 2014
Daca vrei sa faci o cariera in fashion,trebuie sa-ti placa moda,sa ai stil,nu trebuie sa te prefaci ci sa te fi nascut cu stil.
Nu te prezinti la interviu ca sa dai bine ci pur si simplu esti natural.Daca nu esti facut pentru asta nu vei rezista mult,ci vei schimba multe locuri de munca si te vei alege cu plimbarea,adica Elmec-Inditex-H&M,etc si nu vei ajunge nimic.Mai bine te tii de munca unde esti si vei avea sanse mai mari sa promovezi si atunci vei castiga mai bine.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?