Forum despre FiNEXPERT


carmen Miercuri, 23 Octombrie 2013

In spatele profesionalismului afisat, intalnim oameni ce muncesc pe salarii ff mici-1600-1900 ron. Sunt oameni ce raspund si de 25-30 de societati/angajat. Crema este adunata la varf.

Ema Ene - Reprezentant oficial
Miercuri, 5 Aprilie 2017
Buna ziua,

Ne pare rau ca ati plecat cu aceasta impresie despre FiNEXPERT. Recent ne-au fost semnalate aceste mesaje de pe acest forum si dorim sa va oferim un raspuns.
Incercam constant sa raspundem nevoilor angajatilor nostri, atat financiar, cat si din punct de vedere al echilibrului intre viata profesionala si personala. In prezent, avem mai multe tipuri de program de lucru, astfel incat fiecare sa poata evolua, lucra conform cu nevoile sale din viata personala, posibilitatea de a lucra de acasa. De asemenea, managerii evalueaza constant responsabilitatile fiecarui angajat, tocmai pentru a evita supra-incarcarea de sarcini.

Va multumim pentru timpul petrecut in echipa FiNEXPERT si va dorim mult succes in cariera!

Toate bune,

Echipa FiNEXPERT!ammuncitacolo Vineri, 23 Mai 2014

Daca vrei sa muncesti mult, sa ti sa promita marea cu sarea si pe bani putini te duci acolo,.Nu se platesc ore suplimentare. Oamenii buni si vechi au tot plecat din companie.

Ema Ene - Reprezentant oficial
Miercuri, 5 Aprilie 2017
Buna ziua,

Ne pare rau ca ati plecat cu aceasta impresie despre FiNEXPERT. Recent ne-au fost semnalate aceste mesaje de pe acest forum si dorim sa va oferim un raspuns.

Incercam sa oferim un mediu de lucru in care angajatii nostri sa se simta apreciati si in care sa poata evolua. In privinta orelor suplimentare, aceasta situatie nu este recurenta in cadrul companiei. Totodata, potrivit prevederilor legale din Codul Muncii, TITLUL III - Timpul de muncă şi timpul de odihnă, CAPITOLUL 1 - Timpul de muncă, SECTIUNEA 2 - Munca suplimentară, orele suplimentare pot fi compensate prin:

Art. 122. [compensarea muncii suplimentare prin ore libere platite]
(1) Munca suplimentara se compenseaza prin ore libere platite in urmatoarele 60 de zile calendaristice dupa efectuarea acesteia.
(2) In aceste conditii salariatul beneficiaza de salariul corespunzator pentru orele prestate peste programul normal de lucru.
(3) In perioadele de reducere a activitatii angajatorul are posibilitatea de a acorda zile libere platite din care pot fi compensate orele suplimentare ce vor fi prestate in urmatoarele 12 luni.

Art. 123. [compensarea muncii suplimentare prin acordarea unui spor la salariu]
(1) In cazul in care compensarea prin ore libere platite nu este posibila in termenul prevazut de art. 122 alin. (1) in luna urmatoare, munca suplimentara va fi platita salariatului prin adaugarea unui spor la salariu corespunzator duratei acesteia.
(2) Sporul pentru munca suplimentara, acordat in conditiile prevazute la alin. (1), se stabileste prin negociere, in cadrul contractului colectiv de munca sau, dupa caz, al contractului individual de munca, si nu poate fi mai mic de 75% din salariul de baza.

Pentru orice alte intrebari sau informatii va stam la dispozitie.

Toate bune si mult succes in cariera!

Echipa FiNEXPERT!


Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?