Forum despre Findia Web SRL


ADMIN - undelucram.ro Luni, 10 Februarie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Findia Web, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Findia Web.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

ana Marti, 8 Aprilie 2014
Buna,

am avut o experienta nu tocmai placuta cu aceasta firma (impropriu zis firma. Sunt doar 2 persoane: sefu si asa zisa "secretara" care se ocupa si de interviu ). Pentru postul de agent de cercetare te cheama la interviu si iti explica ce trebuie sa faci, nu contract, nu nimic, plata se face la 2 saptamani. Dar cand termini ce ti s-a dat (si vrei sa renunti) nu pupi nici un leut. Nici la interviu nu ti pune in vedere aspectul asta. Am scris aici ca si altii sa vad si sa EVITE firma asta
abcde Joi, 17 Iulie 2014
buna,am primit un tel azi sa ma prezint maine la un interviu la aceasta firma,dar dupa ce am citit mesajul tau,nu ma mai duc; i-am cautat si pe net,dar mare lucru n-am gasit.Merci pentru sfaturi!
Adrian Vineri, 18 Iulie 2014
Am primit si eu un telefon pentru interviu si nu gasesc prea multe informatii pe internet. Cineva care a fost la interviu? mai multe detalii?
Bogdan Marti, 16 Septembrie 2014

Nu va pierdeti timpul asa cum am facut eu. Firma are momentan 3 angajati. Lucrezi la ei pana te prinzi, asta variaza in functie de cat te duce capatana eu personal am cedat dupa cateva zile. Am lucrat la adaugat anunturi pe sait (operator calculator cum zic ei pe saiturile de angajari), practic iti dau o lista cu saituri din afara care au anunturi imobiliare si tu pur si simplu le copiezi anunturile, targhetul fiind de a adauga pe saitul findiagroup.com 60 de anunturi pe zi. Cand atingi acest targhet, cica ti fac si contract de munca si te platesc dar ce crezi cand ajungi in stadiul asta nu mai este nevoie de tine pentru ca tb sa te plateasca. :))) motiv pentru care in "departamentul" care se ocupa de adaugat anunturi nu este nici o persoana mai veche de 2 saptamani (banuiesc ca el este prostul care nu s-a prins inca, ca face munca in folosul findia si baga 60 de anunturi zilnic de a doua zi de la angajare). Salariul este 1000 roni asta daca ajungi vreodata sa il primesti.

Bogdan Miercuri, 17 Septembrie 2014
Salariul este 1.000 ron asta in cazul in care ajungi sa fi si platit pentru ca in departamentul anunturi (sau operator calculator cum zic ei in anunturile de angajare) se practica ...
Ana Joi, 16 Octombrie 2014
Azi am fost si eu la un "interviu" la firma aceasta, insa nu mi-au deschis usa :))) Am ajuns si mai devreme, am sunat si am incercat sa deschid usa (cu gandul ca usa ...
Nick Joi, 16 Octombrie 2014
Hello, am fost la interviu si nu am fost incantat de ce zise. Mi-au zis ca programul este de luni pana vineri de la 9 pana 18 si sambata de la 9 la 14. Salariu de 1000 ron. Nu au ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?