Forum despre Fiore Collants


ADMIN - undelucram.ro Duminica, 6 Ianuarie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Fiore Collants SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Fiore Collants.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
dfgfhhj Joi, 10 Octombrie 2013
Neseriozitate maxima din partea lor,dupa ce sustii testele de angajare(2-3 teste) si le mai si promovezi,esti invitat la un interviu final iar cand ajungi sa ceri informatii suplimentare despre conditiile de angajare,care sunt practic drepturile tale reglementate prin lege(atentie,deci fara negocierea salariului,nici macar nu discuti despre acest aspect),practic am intrebat daca compania face un ctr individual de munca,nu mi s-a raspuns la intrebare,ai numai obligatii,drepturile angajatului sunt nule.
din discutia purtata la interviul final,tinind cont ca aveam o experienta profesionala practica destul de mare si am candidat pe un post inferior pregatirii mele profesionale,am constat ca te mergi la interviurile sustinute de ei pe timpul si pe banii tai si nu obtii nimik.
ce rost mai are sa dam teste inainte sau sa mergem la interviul final la ei?
Neseriozitate maxima din partea lor nu va recomand aceasta firma!!!
Concluzia a fost: Evaziune fiscala pe salarii care se practica in toata Romania si cate or mai exista pe acolo prin contabilitate
candidat Joi, 12 Decembrie 2013
nu sunt seriosi daca recruteaza din 3 in 3 luni pe acelasi post(din 1000 de candidati care aplica si dau 3 teste pe postul respectiv cred ca pot recruta un candidat eligibil pe acel post pe praful asta)
seriozitatea lor este nula,nu va recomand aceasta firma
eba Joi, 9 Ianuarie 2014
sunt praf din toate punctele de vedere(organizarea interna,seriozitatea din partea lor lasa de dorit) nu va recomad aceasta firma,fugiti de ei cat puteti
qwwer Duminica, 2 Februarie 2014

Sunt neseriosi, nu se tin de cuvant, dezorganizare totalaI.

Trolly Marti, 13 Mai 2014
Haos si lipsa totala de respect a angajatorului fata de angajati. Nu se merita nici sa participi la interviurile lor. Cheama mai multe persoane la interviu in acelasi timp, iti spun ca te aleg pe tine si cand se presupune ca incepi serviciul, te trezesti ca mai vin si altii (dupa ce tu deja ai renuntat la actualul loc de munca). Fugiti...
doar eu Vineri, 23 Mai 2014
Se stabileste o ora pt interviu si "dl" administrator nu prea binevoieste sa se prezinte si nici sa anunte inainte ca nu mai tine interviul, in conditiile in care oamenii se cam invoiesc de la serviciu pt a ajunge la ei! Lipsa de respect fata de intervievati, dezorganizare si seriozitate egala cu 0. Cam asta ar fi caracterizarea lor.
bianca Joi, 12 Iunie 2014
in ce consta destul pentru postul de contabil?
Fiore Collant SRL Vineri, 12 Septembrie 2014
Raspuns pentru cel care a postat sub numele:
"dfgfhhj" in data de Joi, 10 Octombrie 2013
”Testele de angajare” sunt de fapt doar TESTUL, si nu e de ”angajare” ci TESTUL INTERVIU.
Nu sunt 2-3, este doar 1, contine intrebari grila din domeniul de activitate pe care se presupune ca acel candidat il cunoaste. Promovarea testului presupune in primul rand sa scrii corect un text in limba romana, din punct de vedere gramatical si lexical. Modul in care ati scris acest text demonstreaza clar ca nu ati promovat ”testul interviu”.
Informatii despre pachetul salarial se ofera DOAR persoanelor care promoveaza testul interviu iar negocierea salariului este automata, pentru ca nu se ofera acelasi salariu tuturor angajatilor (intr-un stat de drept, remunerarea se face in mod diferit in functie de performantele in munca ale angajatului).
Intrebarea ”daca firma face contract de munca?”, este RETORICA, adica nu se asteapta raspuns, acesta fiind evident. Toti angajatii firmei au contract de munca inregistrat in REVISAL, conform legii.
Atat obligatiile cat si drepturile angajatului sunt conforme cu Regulamentul de Ordine Interioara, aprobat si validat de catre ITM.
Experienta profesionala intr-un alt domeniu de activitate decat cel vizat la interviu, nu transforma automat un potential candidat intr-un angajat.
Metoda Testului Interviu este introdusa pentru a filtra candidatii al caror CV a fost vizualizat (de regula cateva zeci sau sute, depinde de postul oferit). Un procent de peste 95% dintre cei care sustin testul, nu-l trec in primul rand din cauza greselilor de ordin gramatical, apoi datorita greselilor de calcul (ex: un candidat care aplica pentru activitatea de FACTURARE nu poate calcula valoarea neta a unui produs, nu intelege diferenta dintre adaos si discount, etc..).
Intelegem frustarea intelectuala a celui care a postat acest anunt, dar ii recomandam sa revina in ciclul primar pentru a invata sa se exprime si apoi sa posteze diverse comentarii despre o societate comerciala DUPA ce a lucrat ca si angajat in cadrul respectivei societati.
Testul Interviu contine corectarea urmatorului text din punct de vedere gramatical si lexical, si se adreseaza candidatilor la postul de ECONOMIST (pentru ca acestia vor purta corespondenta scrisa cu furnizorii si clientii, in numele firmei):
"« Comenzile de complectare a stocului se va genera automat economisinduse astfel timp si totodata asigurandune o mai mare operativitate in completarea stocului la raft.
Gandindune la o posibila colaborare ne inpotrivim pretului ce ni lati transmis.
Recalculatine discauntul si trimitetine raspunsul.
Am primit monstrele de produs si vam trimis inapoi cea ce ne trebuie. »
Peste 95% din cei care sustin Testul Interviu, nu reusesc sa rescrie CORECT textul de mai sus. Daca va scrieti numele adevarat, putem publica testul sustinut de dumneavoastra, dle "dfgfhhj".
Fiore Collants SRL Vineri, 12 Septembrie 2014

Raspuns persoanei care a postat comentariu cu numele: "candidat", in data de Joi 12 Decembrie 2013:
O societate comerciala poate recruta angajati ori de cate ori este necesar, iar aceste necesitati sunt generate de diverse motive obiective, de genul: extinderea activitatii prin semnarea unor noi contracte de furnizare marfa, inlocuirea angajatilor care fura, lipsesc nemotivat de la program sau sunt nevoiti din motive personale sa se mute in alta localitate, intrarea anumitor angajati in concediu prenatal sau in concediu de crestere copil, etc...
Pentru un post pot aplica si 2000 persoane si peste 1900 dintre ei nici macar nu stiu pentru ce post au aplicat (nu cunosc nici macar numele postului pentru care au aplicat, evident ca nu citesc nici continutul anuntului privind descrierea postului si responsabilitatile pe care ar trebui sa le aiba).
In urma „aplicarii lor” realizata in 3 secunde, care in realitate este doar 1 click de „Trimite CV”, alti angajati sau poate chiar administratori ai societatii respective isi consuma 10 – 15 minute sa citeasca si sa analizeze CV-ul respectiv (care s-a demonstrat inclusiv in media ca nu contine decat intr-un mic procent date adevarate despre activitatea reala a candidatului). Pentru fiecare 3 secunde consumate de aplicant, altcineva pierde 10-15 minute.
In urma selectarii CV-urilor, sunt transmise invitatii de participare la Interviu, fiind informati in prealabil despre sustinerea unui Test de cunostinte generale din domeniul vizat.
Candidati eligibili sunt nu acele persoane care scriu intr-un CV ca indeplinesc cerintele de angajare stipulate in anuntul publicat, ci acele persoane care trec testul interviu.
V-as invita sa vedeti cum asa zisi absolventi de facultate, cu diploma in mana, sunt contrariati si chiar revoltati ca nu sunt angajati desi scriu „miati zis, monstrele de produs, doispe ” si nu stiu sa extraga TVA-ul din pretul unui produs, desi aplica pentru un post economic.
Etichetarea unei societati comerciale ca fiind neserioasa a ajuns sa fie facuta de catre oameni care nici macar nu au lucrat in firma respectiva si care nu-si dau numele, desi nu sunt angajatii firmei, doar pentru ca neputinta si lipsa lor de cunostinte ii transforma in „barfitori” suparati de fapt pe ei insisi ca nu pot mai mult. Inainte acest tip de indivizi se gasea pe marginea drumului, scuipand seminte si barfind despre ce nu poate unul sau altul...acum aceasta „indeletnicire” s-a mutat in mediul virtual, ascunzandu-se in spatele anonimitatii.

Fiore Collants SRL Vineri, 12 Septembrie 2014
Raspuns la comentariul postat de "eba" in data de Joi 09 Ianuarie 2014
Daca va scrieti numele real, putem publica Testul sustinut de dvs, pentru a se "minuna" si altii de capacitatea dvs de analiza a unei societati comerciale.
Fiore Collants SRL Vineri, 12 Septembrie 2014
Raspuns la comentariul postat de "Trolly" in data de Marti, 13 Mai 2014:
Niciun candidat nu este chemat la interviu la o anumita ora din timpul zilei, nici macar intr-o anumita zi. Candidatii au posibilitatea sa se programeze singuri la interviu, in ce data doresc si la ce ora considera ei potrivita (incercam astfel sa nu fie un deranj prea mare din partea unui candidat).
Sunt candidati care nu au bunul simt sa astepte nici macar 5 minute, desi unii sosesc cu 15 min mai devreme sau mai tarziu decat ora la care au anuntat ca vor ajunge. Multi dintre cei care vin la interviu sunt grabiti, nepoliticosi, nervosi deja...
Intotdeauna exista un birou liber pentru sustinerea testului.
Mentionam ca acest Test Interviu este alocat doar pentru cei care aplica pentru postul de Economist. Unii candidati se simt jigniti de faptul ca indraznesti sa le arati greselile (mai ales la calculele pe care si un elev de clasa a IV-a stie sa le faca) si apoi scriu pe forum-uri ce neserioasa este firma X fiindca...NU au fost angajati.
Fiore Collants SRL Vineri, 12 Septembrie 2014
Raspuns la comentariul postat de utilizatorul: "bianca" in data de Joi 12 Iunie 2014
Nu am avut si nu avem niciun post de CONTABIL. In loc sa intrebati pe acest "forum" de persoane incapabile sa scrie in limba romana si sa sustina un Interviu, mai bine va adresati direct societatii.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?