Forum despre Fire Credit SRL


geo Sambata, 21 Iulie 2012
TOTUL E LA SUPERLATIV,DE LA TEAM LEADER LA MANAGER.E PRIMUL MEU LOC DE MUNCA LA CARE VIN CU DRAG!CEI CARE VETI VENI VA VETI CONVINGE CA ASA E:)
cristina Duminica, 16 Septembrie 2012
geo, poti sa -mi dai adresa ta de e-mail te rog?
mariusmcc Luni, 1 Aprilie 2013
In FireCredit atmosfera intre colegi si team lider e super ok , e un job unde vii cu drag salarul e destul de bun si daca ai initiativa,esti o persoana punctuala si iti faci obiectivele care nu sunt foarte greu de ajuns in afara bonusurilor lunare mai ai si posibilitatea de o crestere salariala si profesionala .
Am mai lucrat in una din cele mai mari firme de CallCenter din Iasi in urma cu un an si pot sa zic in Fire e mult mai bine ,jobul nu e stresant , orarul e flexibil ,team liderii te ajuta daca ai o problema sau o neintelegere si nu vin la tine doar atunci cand trebuie sa te evalueze .
cristina Marti, 2 Aprilie 2013
Am lucrat la FireCredit si nu am nimic de rau de zis...colegi ok,team leader ok,inclusiv sefii ok :).Salariul e ok,vii cu drag la munca si ce e cel mai important faptul ca sunt oameni de cuvant.Daca esti serios,ai spirit de initiativa si esti punctual e ok.
bogy Miercuri, 21 Mai 2014
ce salarii au pt consultant recup creante in lb romana?]
student Duminica, 1 Iunie 2014
In acest moment e cel mai ok job. Salariul este peste media pietei, ofera bonusuri substantiale pt performanta, sunt sefi cu care te intelegi super ok dak esti serios iar in rest programul part-time se poate stabili initial in functie de prioritati.... ce sa iti doresti mai mult acum?
ellen Luni, 9 Iunie 2014
In ce consta interviul de angajare? Cate etape trebuie sa treci pana esti angajat?
nicc Marti, 8 Iulie 2014
Chiar totul este asa minunat ?
Anonim Sambata, 12 Iulie 2014
La FireCredit salariul este de 9 mil + bonuri de masa+decontare transport si bonusuri in functie de performante. La interviu ai 2 chestionare unul in limba italiana si unul despre operare pc. Este un loc de munca unde vii cu drag,o firma serioasa.
anonim Luni, 8 Septembrie 2014
nu e chiar totul asa minunat ,sa nu ajungi cumva pe inbound
anonim Miercuri, 10 Septembrie 2014
Sunt responsabili care nu au pic de respect fata de cei cu care lucreaza. Situatia nu este chiar atat de roz cum se prezinta mai sus.
x Sambata, 27 Septembrie 2014
adevarul este ca fire credit s-a umplut de persoane plecate pe "usa din dos" de la alte firme. in mod natural, multe s-au schimbat datorita acestora.
Legea naturii insa functioneaza oricum: pt cine isi vede de treaba si are minim respect... e chiar ok.
anonim Joi, 9 Octombrie 2014

e o firma buna......dar sunt citeva persoane care nu prea au ce cauta acolo,dupa mine cred ca toate campaniile care sunt acolo sunt foarte bune,dar campania din tudor centre e de rahat.

Me Sambata, 8 Noiembrie 2014
In curand implinesc 3 luni la aceasta firma, la una din campaniile din Tudor Center, lucrez full time si fac master la zi in acelasi timp, este foarte bun job-ul. D.p.d.v financiar, e peste medie si daca esti corect sunt si colegii, team leader-ii cu tine.
anonim Vineri, 21 Noiembrie 2014
Lucrez de aproape 6 luni la Fire Credit... si nu am de ce sa ma plang... un loc de munca ok, colegi ok, responsabili ok, esti respectat si recompensat pentru munca pe care o depui... daca o depui... daca nu... pe termen lung nu ai decat de pierdut. Recomand cu incredere.
a Luni, 24 Noiembrie 2014
Nu cred ca totul e roz. Diferenta dintre romani si italieni e imensa italienii au 25 euro castigati pt o recuperare in timp ce romanii au doar 5 lei! Plus ca salariul nu este peste medie e de doar 9 mil impozabil. Oricum, cu toate astea e mai bine decat la alte firme din iasi
anonim B Joi, 11 Decembrie 2014
Intradevar, nimic nu e roz, nicaieri, sa fim realisti acum. Salariul initial e de 830-900 ron IN MANA ,depinde de campanie + BONURI DE MASA+DECONTARI BILETE. Asta cu faptul ca ei au de castigat mai mult e alta poveste. Eu lucrez de 2 ani si 6 luni si am un salariu in mana de 1400-1500 Ron. Parerea mea e sa incerci,ca sa te poti convinge.Din punctul meu de vedere e OK.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?