Forum despre Flanco Retail SA


DORU Vineri, 6 Decembrie 2013

Am lucrat in Flanco 2ani, in cateva magazine nu doar unul. Seful de magazin sta de la 9am la 19-20-21 seara, salariul in functie de zona magazinului aprox 3500ron, un consultant are 8mil sau chiar 1200 cei cu peste 5ani in Flanco si au pupat bine pe cn trebuie+ 15bonuri de 9lei. Un admin are de la 1200 daca e nou la vreo 1800ron, un sef de tura are 1300,un adjunct vreo 1500-1800 depinde de experienta. Se promoveaza foarte greu. Iti urmaresc pe camere tot ce faci in magazin.

mmmm Miercuri, 11 Decembrie 2013

Buna, scriu acum aici pentru toti cei care doresc sa se angajeze la HQ si nu numai, pentru ca situatie e la fel peste tot in aceasta companie.
este foarte adevarat ca se munceste extraordinar de mult, stat peste program, venit de sarbatori la birou, ba mai mult se trimit angajatii de la sediu in magazine de BF si diferite deschideri ca sa suplimenteze personalul. la interviu iti promit negociere salariu dupa 3 luni.

monica Duminica, 12 Ianuarie 2014
Am fost la un interviu la inceputul lunii noiembrie, pentru consilier vanzari, in Targu-Jiu. Interviul l-am avut cu directorul de magazin, care parea destul de ok. Ceilalti angajati nu prea.. Adica in timpul interviului a venit(a intrat brusc) un angajat moflaind un sandwich sa ma intrebe de pe ce site am aplicat la job. Probabil avea vreo ruda care era interesata..nu stiu exact..dar aiurea si tonul si atitudinea si moflaiala.. testul l-am dat si eu.. acelasi lucru..in rest.... multe ore suplimentare..salariu mic.. asa-zisele bonusuri din vanzari... contractul pe 3 luni... Am fost uimita sa aflu ca dupa 3 luni nu se stia daca mi se prelungeste contractul..chiar daca m-as fi descurat f bn..motivul..un alt magazin flanco urma sa se inchida..si cativa baieti ar fi fost transferati. deci practic aveau nevoie doar 3 luni de tine..
ciprian Duminica, 19 Ianuarie 2014

eu lucrez la flanco de 4 luni,consultant vanzari , castig cam 950 plus 20 bonuri de masa , dar inca din am 2 luna am inceput sa iau si bonusuri din vanzari , luna decembrie a fost apogeul am luat 1260 numai bonus din vanzari ,am fost inteles de fiecare data cand am avut nevoie de o zi libera sau un schimb de tura , este normal sunt si avantaje si dezavantaje ,nu cred ca exista un loc de munca unde sa iei peste 2000 de lei ,si sa fie numai lapte si miere , eu sunt multumit

Eu Miercuri, 29 Ianuarie 2014
Ciprian, tu confirmi proverbul "omul sfinteste locul". Colectivul este format din oameni si daca ei sunt ok, celelalte neajunsuri sunt suportate un pic mai usor.
Si eu am fost la un interviu la Flanco. Am experienta de vreo 3 ani in Altex, am raspuns la tot ce m-a intrebat, tipa dadea semne ca e multumita chiar, am completat si testul acela si mi s-a spus ca ma suna peste vreo doua zile. Nu m-a sunat, asa ca am sunat-o eu, deoarece aveam nr ei. Mi-a spus destul de jenata ca nu am fost acceptata desi interviul a fost ok. De atunci ma intreb care o fi fost motivul pt ca fusesem trimisa de un director de magazin care ma stia din Altex si ca imi caut alt job si luase recomandari chiar de la directorul meu care era destul de tanar si de ok., iar el isi lua om in cunostinta de cauza. Dar citind aici, comentariile, mi-am dat seama de "gafa" pe care am facut-o la interviu: am povestit cat de multi bani dadeam la inventare la Altex si cum am descoperit mari furaciuni facute de cativa din personalul magazinului si ca nu li s-a facut nimic, le-a dat voie sa-si dea demisia cu ziua respectiva iar noi am pus cate 20 de mil vechi, pe loc, la acel inventar. Ce-o fi zis tipa:" n-o iau pe asta ca stie ce manevre se fac! Sa vina pustimea!" Partea proasta pentru mine este ca-mi place domeniul teribil de mult si sunt tentata sa ma angajez in domeniu, desi...
marker Vineri, 11 Aprilie 2014

Problema este in felul urmator dragi prieteni ,cei ce muncesc la Flanco ii enumar asa :cei ce au intre 5 si 10 ani au prins vremuri bune datorita unui om capabil care I a scos si din insolventa

Am lucrat 5 ani, inainte munceai de drag ,erai stimulat ,se primeau incentive de la sony.philips.samsung etc saptamanal .si l a Flanco nu te dadea nimeni afara decat daca greseai tu sau vroiai sa pleci tu.
Acum amenintari cat cuprinde.

anca Sambata, 26 Aprilie 2014
Buna, stie careva cate interviuri sunt la flanco?unul sau 2?multumesc
Tataie Duminica, 27 Aprilie 2014

Salut,

Am lucrat la Flanco Carrefour Brasov. Nu am fost deloc multumit, am plecat inainte de sarbatori, cand seful magazinului sa trezit ca nu are oameni suficienti si trebuie sa stam noi la munca 10-12 ore pe zi. Am intrebat daca primesc ceva la salariu, raspunsul a fost unul asteptat, adica NU si bineinteles i-am pus o foaie A4 in mana. Din urmatoarea zi nu am mai venit. Sefu magazinului spera ca va face bani multi si sa plateasca salarii putine. Target de neatins, presiune sa vinzi abonamente Vodafone Net la laptop-uri. Se sta peste program foarte mult timp, ii gaseste sedinta cand se termina programul si fara sa exagerez aproape in fiecare zi (5 din 7 zile pe saptamana) stai peste program cel putin 1 ora. Intr-o saptamana lucrezi 7 zile cu sambata si duminica full time adica 12 ore si intr-o saptamana ai sambata si duminica liber.

TREW Duminica, 4 Mai 2014
Cat de proaste sunt magazinele Flanco din Resita si Timisoara,?ce naiba numa 800lei pe luna?poi in 3 luni nu faci nici 1000 de euro.La ce magazin merita sa lucrezi ca tester IT,si cat e salariul unui angajat nou?
Tu Joi, 15 Mai 2014
As dori sa intru in contact cu utilizatorul ``eu``; se poate?
Eae Luni, 9 Iunie 2014

Am lucrat 5ani in aceasta companie si vreu sa spun ca nu m as mai intoarce nici pe salariul de 5000 lei!
Atentie sunt in somaj si o duc destul de rau in ceea ce priveste partea materiala.
Totul a fost frumos 1an de lucru la Flanco
Pe atunci CEO era Olteanu un om care as lucra si noaptea pentru el .
O sa ma injure multi dar eu cel putin in acea vreme chiar am crezut ca l am prins pe dzeu de picioare.

Sa ma contrazica cineva ca pe vremea lui olteanu nu a duso bine la flanco????

andrei Marti, 22 Iulie 2014
Ce-mi puteti spune de flanco galati??
alexandra Vineri, 5 Septembrie 2014

am fost sunata pt postul de casier dar am inteles ca salariile sunt la fel si la consultant vz si la casieri sunt total bagata in ceata. Nicii nu stiu ce decizie sa iau sa raman unde sunt sau sa merg mai departe.

medic Vineri, 5 Septembrie 2014
alexandra ,
Citeste :
http://www.gandul.info/financiar/dupa-8-luni-de-insolventa-flanco-international-intra-in-reorganizare-7041921

Flanco este in insolventa si reorganizare judiciara, ei pot sa faca angajari - adica pleaca 45 din firma si vin altii 45 pe aceleasi posturi, salariile sunt mici, sanse de promovare = cu 0 , maarire de salar =0.
Mihai Marti, 9 Septembrie 2014
Vad ceva timp ca au disponibil un post de programator PHP, stiti ceva despre salariu, mediul si programul de lucru?

Multumesc!
marius Miercuri, 10 Septembrie 2014

Am lucrat in Flanco aprox. 7 ani. In acest timp am prins si vremuri bune: nu mai aveam singuranta locurilor de munca, bancile veneau si luau marfa din magazine pentru ca era in insolventa compania. A venit fostul CEO - un om fantastic, a schimbat sistemul de bonusare in puncte acordate pentru fiecare produs fata de bonusarea pe volum cum era pana atunci, a bagat traininguri in noi la greu si a motivat vanzatorii in primul rand. Vindeai de drag si era o perioada super. Joburile in Flanco erau printre cele mai bine cotate din retail ca remuneratie si ca atmosfera in magazine. El a plecat, s-a schimbat managementul, si totul s-a dus naibii. Am plecat lunile trecute, pentru ca mai poti suporta presiunea care se pune pe tine. In loc sa te bonuseze, ei te ameninta. Este modul trist in care unii inteleg sa faca afaceri si sa isi motiveze angajatii. Inainte plecam acasa cu 2.000-2.500 constant la sfarsitul lunii, acum plecam acasa cu 850 de lei - asta daca nu se mai intampla vreun Black Friday si ne furau aia pe rupte, sau vreun inventar. Ca director de magazin toate se spargeau in capul tau, trebuia sa motivezi cv-ii sa vanda inclusiv garantii all-inclusive chiar daca oamenii iti spuneau in fata ca nu vor asa ceva - aveai target pe ele, ca magazin, si sa te ocupi de tot ce inseamna magazin si furaciuni + alte probleme in acelasi timp. Acum oamenii sunt scarbiti si nu se mai inghesuie nimeni valoros sa vina, decat copii de-astia neinformati.

@marius Marti, 16 Septembrie 2014
salut Marius, ne poti spune, te rog, cam care este venitul lunar al unui director de magazin?
liv Vineri, 19 Septembrie 2014
Ce stiti despre Flanco Barlad?
andreea Vineri, 19 Septembrie 2014
Ce imi puteti spune despre Flanco Galati
dana Marti, 23 Septembrie 2014
Buna ziua pentru un post de ofiter de credite se merita la flanco?? Salariu 850 ron si comision dar ce comision nu se stie

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?