Forum despre Focus Sat Romania SA


ADMIN - undelucram.ro Duminica, 6 Aprilie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Focus Sat Romania SA, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Focus Sat.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

pandora Luni, 5 Mai 2014
Un loc de munca stabil daca iti vezi de treaba ta, recomand tinerilor care merg in paralel cu facultatea sau care au si alte activitati pe langa munca. Postul este full time, insa se lucreaza numai 6h/zi, astfel nu iti ocupi toata ziua.
angajata Vineri, 29 August 2014
colectiv unit, sefi sufletisti. Mult respect dnei si dlui Sararu!
Ral Vineri, 17 Octombrie 2014

Daca vrei un job prost platit (salariu care se mareste daca ai noroc cu cateva zeci de lei in cativa ani), fara nicio posibilitate de avansare, unde in fiecare zi vei vorbi cu cei mai "de sus" oameni ai tarii, unde zilele libere si mai ales concediile se dau pe prietenii si grade de rudenie, atunci esti angajatul perfect.
Pro: HR pus la punct, salariu fara intarzieri, asigurare medicala la Medicover, manageri de treaba.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?