Forum despre Forever Living Products


ADMIN - undelucram.ro Luni, 2 Iulie 2012

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Forever Living Products, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Forever Living Products.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

io Marti, 24 Iulie 2012
eu sunt reprezentant acolo...impropriu spus ca nu am mai facut nici o comanda. La ei nu am lucrat, am aplicat si nu m-a sunat nimeni desi era un post simplu dar in fine. Produsele sunt ok, dar in afara de posturile din cele cateva magazine ale lor...altceva nu cred sa existe.
businesman Sambata, 31 August 2013
sunt MLM-isti; angajatii din front office au salarii medii, aia din back office au salarii f mari; sunt rudimentari ca si organizare; multi directori pe fiecare departament care-s mai naspha decat sefii mari; au produse scumpe, unele mai bune altele mai putin bune;
real Miercuri, 13 Noiembrie 2013
#busineman ar fi interesant de stiut daca ai lucrat acolo sau spui doar din auzite.
cunoscator Miercuri, 9 Aprilie 2014
Salariu sef depozit 2700 lei net, gestionar 1900 lei net, marketing 4000 lei, telesales 1600 lei net

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?