Forum despre Fortech SRL


Razvan Marti, 9 Septembrie 2014
Hai ca sparg eu gheata: cu banii: in mai putin de 1 an de la angajare am sarit putin peste 3000 lei, desi cand m-am angajat aveam undeva 2000 lei (experienta in domeniu actuala mi-e intre 1-3 ani). Ai asigurare medicala, conditii foarte ok, iesiri cu colegii la diverse activitati, party-uri, teambuildings, totul platit de firma. Colegii sunt saritori, iertatori, dar ca peste tot exista tot felul de natii. Daca stii sa-ti negociezi salariul, primesti, daca nu zici nimic, iti dau ei cat considera ca ti-e bine sa nu pleci. Interviul a fost mai greu decat ce-am avut nevoie pe proiect, ca si cunostinte. Mai exista si posibilitatea de rotating pe alte proiecte, ceea ce e ok atat pentru firma cat si pt angajat. Daca esti bun si esti un membru valoros pentru echipa si comunitate si stii sa-ti negociezi salariul, nu ai de ce te plange. Ah da, ai totul pe cartea de munca, ceea ce o sa fie ok mai tarziu.
Sherban Miercuri, 10 Septembrie 2014
Razvan, brut sau net?
Razvan Miercuri, 17 Septembrie 2014
Salariu net.
BeeBee Luni, 13 Octombrie 2014
Cam care ar fi salariul care ar trebui sa il cer pe postul de QA cu experienta de 1 an in domeniu, testare manuala?
cry Vineri, 17 Octombrie 2014
Stie cineva ce s-ar putea da la un interviu de junior .net?
re Joi, 20 Noiembrie 2014
Salut , am o intrebare firma asta are sediu numai in Cluj?Multumesc
Anonim Joi, 11 Decembrie 2014

Am lucrat cativa ani acolo si pot sa spun ca mi-a fost imposibil sa ma mut pe un alt proiect. E destul de ok ca mediu de lucru, dar in rest, in ultimul an firma a profitat la maxim de angajati. Am preferat sa plec la o alta firma.

JuniorProgramator Joi, 23 Aprilie 2015

Am fost la ei in noiembrie 2014 pentru un interviu pentru junior java , dupa doua etape , scrisa si interviu , sunt anuntat ca am fost selectat pentru angajare , dupa cateva zile sunt anuntat ca defapt sunt selectat pentru un training . Am mers la training in speranta angajarii ulterioare , trainingul pe 6 saptamani , eram 20 de participanti . Trainerii erau depasiti de situatie. Dupa finalizarea trainingului sa inceput o noua evaluare iarasi proba scrisa si interviu . Foarte putini au fost propusi pentru angajare 3 -4 din 20 , iar salariul 1400 ron + tichete de masa , pentru 8 ore / zi . In concluzie o pierdere de timp pentru mine , trainingul fiind pus in sesiunea de examene.

Dia01 Marti, 28 Aprilie 2015
Am vazut ca au un post de paid search coordonator. Am aplicat si acum astept sa ma sune. Stie cineva cam in ce consta interviul si ce salariu se da pt un astfel de post? postul este entry level
nteodor Marti, 2 Iunie 2015
Salutare. Am fost si eu la un interviu acum cateva saptamani si am sa detaliez ce mi-a placut si ce nu mi-a placut :

1) Persoanele cu care am avut primul contact : HR/Frontdesk au fost OK si destul de profi.
3) Persoanele cu care am sustinut interviul tehnic (2 persoane , ambii project manageri) mi-au facut o impresie neplacuta si am sa explic de ce:

- ambii au fost de o acreala mai rar intalnita de mine la un interviu , genul de oameni cu 0 calitati interpersonale si cu care nu ai vrea sa lucrezi (cel putin pentru personalitatea mea , pt altii poate e ok)
-Unul avea un prost obicei de a te intrerupe extrem de enervant (cred ca am fost intrerupt de cel putin 10 ori) dand o impresie de "I don't care what you say but here is my idea" Wow. Penibil si va spun sincer ca eram la un pas de a iesi din interviu.
- unul din ei a intarziat mai bine de jumatate de ora si a parut extrem de plictisit si neinteresat de ce vb eu acolo. Si-a prezentat niste scuze anemice ca s-a sculat mai tarziu , un fel de treaca mearga prezentat ca si gluma. Trebuia sa am interviul cu 3 persoane dar ulttima nici nu a mai venit , probabil a adormit si ea.

-Am fost intrebat de experienta, anumite chestiuni/notiuni legate de testare , problema de logica etc unde m-am descurcat OK dar e trebuit sa repet multe dintre chesituni ca sa auda si benone sinulescu care a intarziat.

Dupa o ora jumatate tipul care ma enerva cel mai mult dintre cei doi vazand ca nu stiu raspunsul la cateva intrebari de OOP : Ahh pai tu nu ai aplicat la X? Nu , am aplicat la Y. Ah , nu stiu de ce am avut impresia ca ai aplicat la X. Tare nu? Asta dupa 1 ora jumatate in care eu am vorbit degeaba. Ma intreb daca iti vine un candidat si tu nu stii pentru ce aplica.... ce rol mai ai tu in firma aia? De ce ai venit tu astazi la interviu?

In fine, la final m-a intrebat de salariu, am zis ca 4000 pentru ca pe mai putin nu se justifica pentru mine avand in spate alte oferte.

Oricum ,dupa vreo 2 saptamani mi-au venit cu tipicul "nu esti la nivelul tehnic pe care il cerem" :))
Poate daca ceream 2000 ron eram la nivelul tehnic cerut :)) . Oricum ma interesa mai putin pentru ca inainte de asta se pare ca am fost la nivelul tehnic cerut de o alta firma care culmea mi-a oferit mai mult si pentru mine nu a fost foarte grea alegerea.
CristinaCR Joi, 23 Martie 2017
Nu recomand nimanui aceasta firma, decat daca este la prima angajare si nu are nicio alternativa.

Salariile sunt in primul rand foarte mici, angajatii nu prea au experienta, majoritatea sunt juniori si nu prea ai de la cine sa inveti.

Daca ai orice dorinte, oricat de mici, cel mai probabil nu o sa le ia nimeni in calcul din motive financiare.

Mi s-a propus sa particip la un training, cu conditia ca daca voi pleca in urmatoarele 12 luni din firma va trebui sa achit eu cheltuielile pt training.

In momentul in care am cerut marire de salariu, mi s-a spus ca nu au de unde sa ne ofere salarii mai mari (desi ofera cam cele mai mici salarii din Cluj).

In general la evaluari ti se spune ca nu ai destule cunostinte si ca nu iti pot oferi promovari/mariri salariale.

Nu prea sunt bani pt team building-uri, la un moment dat trebuia sa platim noi o parte din mese.

In momentul in care am decis sa plec din firma, am fost certata si am primit tot felul de reprosuri.

Partea buna: colegi de treaba.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?