Forum despre Fedex Romania


Salarii FedEx Luni, 14 Octombrie 2013
Salariul oferit la inceput a fost de 1100 lei. Nu prea au loc majorari spectaculoase. Nu am fost motivat/a, si de aceea nu am stat prea mult. Am lucrat in Victoriei. Atmosfera de lucru este ingreunata de atitudinea colegilor (curieri, unele doamne...) total scapata de sub control. Colectivul este format din angajati dificili, cu state vechi de plata, frustrati si cu porniri conflictuale. Ei sunt cei care formeaza bisericute si-i ataca pe toti noii veniti care le ameninta "habitatul". Respectivii, in loc sa se ocupe de productivitatea muncii, se ocupa toata ziua doar de barfe si, culmea, mai sunt si apreciati pentru asta (cica ei fac supervizarea noilor veniti si dau raportul...Directorii ajung sa cunoasca doar o parte din"adevar", caci restul este informatie trunchiata). Se pare ca pentru fosilele de angajati, barfa e singurul lucru la care se pricep foarte bine, caci in rest pregatirea lor profesionala lasa mult de dorit. La fel si evaluarile pe care tot ei le fac. V-ar mira daca va spun ca multi agramati au ajuns in functie de conducere? Unii ar zice ca asa este peste tot. Insa eu am vazut si "altceva" pe unde am mai umblat. Consider ca am facut o alegere foarte buna atunci cand am decis sa plec de la aceasta firma. Personal, nu recomand. Firma isi respecta, preferential, angajatii, de aceea, aici, nu e un loc in care sa doresti sa imbatranesti (decat pentru o anumita clica protejata). Fiecare firma are angajatii pe care si-i merita! Slava Domnului ca exista alternative mult mai bune!
sefu Luni, 14 Octombrie 2013

Cand ma gandesc ca pe la facultate invatam despre FedEX ca despre Sfantul Scaun..:D

kinky Miercuri, 6 Noiembrie 2013
Pacat si de firma asta ca tine in brate niste psihopati-paranoizi incluti (aluzie la "secu-pupincuristi/e"). In rest, numai de bine despre angajatii care-si vad de treaba lor. Astia sunt adevarata valoare a firmei. Restul sunt niste reptile barfitoare, niste obstacole in cale progresului, care ar trebui scoase putin "la aer". Genul asta de oameni sunt egoisti si rai prin natura lor. Ei sunt cei care ingreuneaza mersul normal al activitatilor din firma. Daca se vrea a se irosi bani, intretinand niste jigodii prefacute, (care-si promoveaza propriile laude pe la urechile sefilor) - sa le fie de bine! Daca asta se considera "normalitate", atunci cine pleaca din aceasta firma, nu are ce sa regrete.
unangajat Vineri, 5 Februarie 2016
Am fost la interviu la aceasta firma, dar am plecat dezamagita. Desi primisem jobul si eram fericita, in putinul timp petrecut la Otopeni (sediul firmei), unii dinrte angajatii de acolo se purtau oribil. Un domn in varsta care s-a prezentat a fi directorul general, mi-a vorbit pe un ton agresiv si umilitor, desi ne cunosteam de putin timp. Din ce am observat, acolo era un mediu de lucru ingrozitor. Toti angajatii erau foarte stresati si, desi lucrau de multi ani impreuna, se urau intre ei. O alta prietena de-a noastra a patit la fel cu cateva luni mai devreme. Si ea a plecat. Mie mi-a facut o impresie foarte proasta si de acea m-am retras, refuzand postul. Intre timp mi-am gasit un job serios. Aveti grija cu acest angajator..

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?