Forum despre Forza Rossa Store SRL - Forza Rossa SRL


ADMIN - undelucram.ro Joi, 18 Aprilie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Forza Rossa, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Forza Rossa.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
miruna Joi, 14 Noiembrie 2013
Stie cineva cam care sunt conditiile - salariu, program, prime, comision vanzari, etc - la firma asta si ce sanse de promovare reala exista? Am fost chemata la un interviu si nu prea au spus mare lucru, dar pareau interesati. Multumesc !
dinamo Vineri, 20 Decembrie 2013
Fffffffff proaste conditiile, neseriosi si neprofesionisti !
De evitat !!!!
alin Miercuri, 25 Iunie 2014
Am fost acum ceva timp la ei la interviu. Angajeaza doar part time cu salariu 200 RON. primesti bonus 0.5% daca vinzi credite de 300 mil lei vechi, asta daca da norocul peste tine. Nu ti se deconteaza transport,telefon, si nici masina de serviciu pt a merge la intalniri nu ti dau.mi-ar fi rusine sa ma laud ca sunt importator ferari si sa dau banii astia. pentru mine au fost de evitat
Catalin003 Joi, 9 Aprilie 2015
Salut! A lucrat cineva la ei? Sunt interesat de oferta concreta pentru magazinul Forza Rossa Store din Calea Victoriei: salariu, program, nr. de persoana in echipa, top management... si orice alta informatie concreta si relevanta in luarea unei decizii de angajare...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?