Forum despre Fox Com Serv Distribution


ADMIN - undelucram.ro Luni, 3 Decembrie 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Fox Com Serv Distribution SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Fox Com Serv.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Feliciana Marti, 4 Decembrie 2012
Firma e condusa de un ... care spala banii prin productia de mezeluri, afacerea de baza fiind tranzactiile cu terenuri si valori imobiliare care este "ascunsa". Firma de doar de fatada. In plus, te pun sa-i ascunzi in contabilitate cheltuielile personale ale ... si a fiului ei, de genul masaj ..., plimbari prin cluburi occidentale, costume de haine, blanuri, aur etc. Eu le-am propus in 2008 10.000 lei net si un teren pentru "alte treburi", am fost refuzata asa ca am plecat dupa putin timp (aveam salariul 4000 lei).
Nemuriciul Miercuri, 5 Decembrie 2012
Eu am prospus sa apara pe site Compania FOX, imi propusesem sa ma angajez la ei. Avand prieteni la ei, fiind aproape de casa etc si majoritatea angajatilor sunt destul de multumiti de ei, adica fara derapaje.
mustacioara Marti, 11 Decembrie 2012
Firma e ok in mare parte,insa plina de ....mai ales ....care este nu stiu ce sefa pe acolo.toti in firma asta sunt ...!
Autenece Miercuri, 12 Decembrie 2012
Salutare, stie careva daca se mai fac angajari de orice tip si care ar fi parcursul ? Unde si cui ar trebui sa ma adresez. Din cate am inteles se vor extinde. Va multumesc.
omul Duminica, 13 Ianuarie 2013
Multi navetisti de pe la tara, multa mancatorie, jale.
ionut Sambata, 2 Februarie 2013
firma e ok
inodor Joi, 7 Februarie 2013
Despre postul de agent de vanzari poate sa-mi spuna cineva niste detalii? In curand am un interviu la ei si as vrea sa stiu cum sunt ca si angajatori
messi Luni, 1 Aprilie 2013
tocmai m au pus sa mi dau demisia
fane Luni, 28 Octombrie 2013
M-au chemat la trei interviuri si niciun rezultat,Totul e facut de fatada iar posturile sunt deja ocupate pe relatii,nu mai zic ca au sediu prin vitan prin niste vagauni de rupi ...
occupy Vineri, 8 Noiembrie 2013
Am alte beneficii daca lucrez la aceasta firma inafara de salariu (bonuri de msa, decontare transport) ?
miki Sambata, 26 Aprilie 2014
Buna ziua,Se poate mai multe informatii?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?