Forum despre Foxx Color SRL (Stampile OK)


ADMIN - undelucram.ro Luni, 21 Octombrie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Foxx Color SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Foxx Color.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
etis Luni, 21 Octombrie 2013
Firma destul de mica, fara planuri consistente de evolutie. Participand la un interviu, lucrurile au decurs destul de bine, atat in ceea ce ma priveste cat si a ceea ce am vazut si mi s-a comunicat. Conditiile mele salariale au fost acceptate. Totul frumos pana aici, insa mi s-a spus ca peste 3 zile de la data aceea, voi fi chemat pentru a sta de vorba si cu patronul acestei firme (interviul l-am purtat cu altcineva). Aici intervine indignarea mea si anume: au trecut 2 saptamani iar acel telefon legat de cea de-a doua parte a interviului, nu l-am mai primit. Acest lucru spune multe despre aceasta companie si sper sa fie de folos recenzia mea celor interesati de ceea ce am spus. Programul de lucru: de luni pana vineri si 2 sambete pe luna.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?