Forum despre Free Star SRL


george dsa Marti, 4 Februarie 2014

Reprezentant tehnic comercial a fost doar unul in firma asta.. Avea 10 clase peste voi.

Bucea Miercuri, 5 Februarie 2014
Era in vanzari, pe tehnic avea lacune mari. Dar era bun. Aurel pe numele lui.
FREE STAR Miercuri, 5 Februarie 2014
Nu a fost unul singur, au fost trei angajati demni de titulatura de reprezentanti tehnici si comericali: un fost director de vanzari plus cei doi care se ocupau de proiecte. Asta pe de o parte. Pe de alta parte, daca am pomenit de anuntul de angajare, am dorit sa evidentiez ce arie larga de selectie pot avea nefericitii de care discutam. Nimic mai mult.
Dan capitan de plai Duminica, 9 Februarie 2014

Se platesc salariile ? Nici vremea nu-i ajuta. Probabil nici alea de pe stat nu le dau, ce sa mai zicem de alea din plic. Alo, doamna, domnu, mai e bani vere pentru plicuri ? Mai au clienti in Prahova si bricolaje ? Dau o naveta de bere pentru raspuns corect si sincer.

Ptr Dan capitan de plai Luni, 10 Februarie 2014
Raspunsul este NU la fiecare intrebare.
Astept Berea.
Dan capitan de plai Miercuri, 12 Februarie 2014
Astept 3 surse.
Ilustru necunoscut Joi, 13 Februarie 2014
Nu stiu ce se mai intampla in aceasta firma, dar depozitul pare tot mai gol cand te uiti din Soseaua de Centura...
Fost angajat Vineri, 14 Februarie 2014
Lipsa stocuri, livrare dupa o saptamana, in tara chiar si doua, raport gps care cuprinde toate opririle si mersul in gol pe care tre sa le motivezi, daca folosesti masina in interesul personal platesi 0,70 ron/km, director de vanzari slab pregatit si genul da sefu...da sefu...salariul mai si intarzie si iarna mai ciupesti si niste zile fara plata. Aaa ,si daca ridici un instrument de plata cu o zi peste data scadenta nu mai ai comision.
Nu conteaza cine sunt Vineri, 14 Februarie 2014
Am lucrat la ei, am mancat o paine buna pana in 2010, apoi treburile s-au schimbat, este adevarat 90% din ceea ce se spune mai sus.....dar am o intrebare......de ce mai stati acolo????.....cati dintre voi aveti curajul sa va spuneti parerea in fata sefilor?? Va ascundeti aici sub tot felul de pseudonime.......fraier nu este ala care profita...ci ala care este las , se lasa calcat in picioare, atat am avut de spus in mica mea vizita aici.CATE ANEXE CU MICSORARI DE SALAR VREITI SA MAI SEMNATI??????
Dan capitan de plai Duminica, 16 Februarie 2014

Nu mai gasim doua surse ? V-a cenzurat ?

Dan capitan de plai Joi, 20 Februarie 2014
george dsa Luni, 3 Martie 2014
Deci , sa inteleg ca nu mai lucreaza nimeni acolo de nu mai apar comenatrii??
Sau sunt prea dure si sunt cenzurate ?
Hai, curaj, mai povestiti ! Nu mai aveti curaj ? V-ati plictisit ?
Ce mai faceti ?
Sunteti toti in fara plata ??? Unde sunteti ??? S-a inchis ?
sandokan Miercuri, 5 Martie 2014
Cred ca s-au dat prime. Pe langa concedii fara plata.
beretta27 Luni, 10 Martie 2014
am un prieten care si el vrea sa plece si nu stiu ce sa fac ca am fost sunat sa ma angajez pentru divizia de profile si accesorii gips-carton
Nea Silviu Vineri, 14 Martie 2014
Vezi de treaba ta. Au trecut la divizii ? Vai de ei.
Brone Miercuri, 26 Martie 2014
Hai ca ma distrati.
Bucovinean Sambata, 29 Martie 2014
Am lucrat la ei.
Am auzit doar, zvon, cum ca ar avea probleme mari cu banii.
Dumnezeu nu bate cu parul.
NICI MACAR SA NU VA TREACA PRIN CAP SA VA ANGAJATI LA
Free Star!!!
Sfat prietenesc!
laurentiu Vineri, 4 Aprilie 2014
cum esterc sa iau legatura cu clientii acestei firme si sa-i informez de calitatea produselor ,car posibil sa lucrezi intr-o firma care are pretentii ca este serioasa si sa ai grup sanitar la poarta,sau sa lucrezi cu echipament de protectie adus de muncitor de acasa,ce legi respecta aceasta firma?si sa nu ai pauza de masa?supusi si lingai sunt peste tot dar aici am vazut incompetenta fara margini,lucru facut de mintuiala,intr-un cuvint debandada,si acest lucru am sa-l spun tuturor care vor sa auda.
cum este posibil ,si nu va este rusine sa afirmat ica sunteti firma serioasa cind pacaliti oamenii,si ii supuneti unei presiuni psihice ,si ei nu spun nimic ,ca le bagati pumnul in gura
va bazati ca este inflatie de locuri de munca?
va promit ca am sa mediatizez ce se intimpla in aceasta firma .
cu laurentiu nu imi este frica sa imi dau numele.
mihai Sambata, 5 Aprilie 2014
japca pe fata ,fara sa ai pauza de masa ,fara grup sanitar in vestiar,sau mai bine zis usa inchisa toaleta la poarta,se lucreaza intr-o mare debandada,fara echipament individual de protectie,cum este posibil asa ceva?
de sefi ce sa mai zic sclavi si ei ,plecaciuni fara margini in fata patronului,fara un pic de demnitate cum de nu va este rusine ?
Sandokan Duminica, 6 Aprilie 2014

Hai sa dezvaluim. La angajare se da si demisia semnata fara data, banii de pe stat sunt mai putini decat cei din plic, toate produsele vandute difera ca si cantitate si dimensiuni, se umfla comenzile, se incuie grupurile sanitare, se pacalesc agentii cand li se predau masinile, adica li se dau cu defecte si la desfacerea contractului de munca li se opresc "daunele" din salariu, diurne false, nu se dau dar se semneaza, daca mai vreti amanunte.......Sa aveti spor in viata si bani in punga.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?