Forum despre Free Star SRL


Adrian Luni, 14 Octombrie 2013
salariul nu este de 1200net este de 1165 petru ca opreste impozitul pe bonuri si oricum iarna nu au de lucru si asa ca toti soferii stau in fara plata. decat cei cu limba ascutita sunt chemati la munca.
Adrian Luni, 14 Octombrie 2013
cei care vor sa se angajeze la fima asta nu stiu in ce se baga. diurna nu vezi bonurile nu le primeti pe toate si stai k sclavu prin tara sa le livrezi lor marfa.
Buleandra Luni, 14 Octombrie 2013
Masurati ce produc.
BOSS Joi, 17 Octombrie 2013
Asa este stimati colegi,nu castigam nimic din ce am scris fiecare aici dar, poate citeste cineva care trebuie sa citeasca si isi da seama.Fiecare ne spunem oful aici doar in sprijinul celor care vor sa se angajeze,daca considerati ca tot ce s-a scris pana acum este o aberatie nu aveti decat sa va duceti sa va sacrificati,fiecare e liber sa faca ce vrea.Aici nu a scris un neica nimeni de pe strada care nu stie despre ce este vorba in legatura cu firma, au scris cei care au trecut prin asa ceva...Sfatul meu este sa o lasati,cautati si in alta parte ca mai sunt locuri de munca (mai serioase)...BAFTA si SUCCES la toti...........
ALEXX Joi, 17 Octombrie 2013

Toti din firma sunt niste jeguri handicapate,ma refer la cei ce lucreaza la birouri..........AFARA-I VOPSIT GARDU SI INAUNTRU -I LEOPARDUL,........ca fapt divers...O ADUNATURA DE BANDITI IN FRUNTE CU PIRATUL DE BONE................NU VA ANGAJATI LA FREE-STAR, O sa va para f.f.f.rau dupa aceea.................Puteti sa va duceti sa lucrati la ei doar daca vreti sa va pierdeti timpul si doriti sa lucrati pe bani putini,ca se opreste din salariu in draci pe orice facut nefiind vina ta.....treaba fiecaruia sa faca ce il taie capul,dar inainte de a ajunge la imputitii astia cititi cu atentie sfaturile noastre...SUCCES

bone Joi, 17 Octombrie 2013

DECAT SA VA ANGAJATI LA FREESTAR MAI BN CERSITI.TE PUNE SA SEMNEZI TOATE ...SA SE ACOPERE EI SI SA TE SCOATA LA PLATA DIN ORICE.PT CINE NU ARE INCOTRO SI E NEVOIT SA SE ANGAJEZE AICI II DAU UN SFAT SA NU SEMNEZE DECAT CONTRACTUL SI PROCESELE VERBALE DE PREDARE-PRIMIRE IN REST NIMIC.DAR SIGUR O SA L DEA AFARA IMEDIAT SAU NU IL MAI ANGAJEAZA.MARE ATENTIE CU ASTIA, SUNT CEI MAI IMPUTITI OAMENI DE CARE AM DAT PANA ACUM!!!

diana Joi, 17 Octombrie 2013
sunteti ..., vau dat de mancare in vremuri de criza.
cancan Joi, 17 Octombrie 2013
pentru diana : se fac contracte de munca sau se munceste " la negru" ?
silviu Joi, 17 Octombrie 2013
sunt cel mai bun vanzator din zona.
ion Vineri, 18 Octombrie 2013
poate ti a dat tie si lui silviu draga diana. ce ati furat de la angajati... *VAU* se scrie v-au...
corect Vineri, 18 Octombrie 2013
in conditiile in care se semneaza un contract de munca........ vi se aduce la cunostinta toate datele contractuale......... sunteti de acord cu ele nu se incalca nici un drept legal si moral al angajatului.VOI ATI FOST CONCEDIATI PE MOTIVUL FURTULUI SI INCOMPETENTEI.....
mihai Vineri, 18 Octombrie 2013
bonurile de ce nu ni le dati cand plecm de la voi. va trebuie sa va luati de mancare de pe spatele nostru?
fost angajat Vineri, 18 Octombrie 2013
Citind mesajele voastre nu pot decit sa ma intreb cum de ati fost angajati. Vocabularul pe care il folositi va confirma calitatea umana. Este normal sa nu mai lucrati acolo. De obicei aveau grija ca viitorii angajati sa fie din rindul celor cu minima educatie. In cazul vostru cred ca singurul repros ce poate fi adus este ca ati fost acceptati la angajare. Am lucrat acolo si pot spune ca este o atmosfera normala. Slava Domnului colectivul este format in majoritate de oameni ... altfel decit voi. Din punct de vedere material este in regula daca confirmi ceea ce ai promis la angajare. O oportunitate a facut sa nu mai lucrez acolo, altfel nu aveam nici un motiv sa-mi schimb locul de munca. Nu imi este rusine ca am lucrat acolo dar sigur mi-ar fi fost rusine sa va am colegi.
PS
Cred ca am fost putin cam complicat pentru voi ... vizionare placuta la Capatos.
Fosti colegi aveti mai multa grija atunci cind angajati !!! Este pacat de conditiile pe care le ofera firma. Sunt oameni care merita sa beneficieze de ele. Este pacat de munca oamenilor normali din firma. Recomand celor ce se aseamana cu cei ce au scris pina acum sa ocoleasca firma, iar oamenilor civilizati si pusi pe munca sa mearga linistiti acolo.
Diana Vineri, 18 Octombrie 2013
LOOOOOL !
fost angajat Vineri, 18 Octombrie 2013
Mihai, sti de ce se scrie soferii?
Pentru ca sunt multi si prosti. Daca erau putini si destepti se scria soferi.
io Vineri, 18 Octombrie 2013
Tot ce s-a zis despre aceasta firma este adevarat.Incepand de la manipulanti la soferi s.a.m.d. este adevarat.Isi bat joc de oameni.Fugit de freestar.Este sclavie pe banii nostri.Se baga marfa pe gat (in plus decat cea comandata de clienti)si soferii care au lucrat la aceasta firma stiu lucru asta.Nu ii intereseaza ca soferul se chinuie cu marfa bagata in plus si clientul binenteles ca nu o ia,dormi ca ultimul soarece in cabina si trage de tine ca de o opinca scurta.Poate clientii vor vedea ce este scris si spus de noi aici si isi vor pune un semn de intrebare.Cea mai neagra perioada din viata mea a fost perioada cand am lucrat la freestar.RUSINE
Echipa Undelucram.ro Vineri, 18 Octombrie 2013

Buna ziua,

In primul dorim sa multumim tuturor care scriu pe acest topic. Totusi, va rugam sa pastrati un limbaj adecvat unui mediu public.

De asemenea, va informam ca vom modera toate mesajele postate pana acum astfel incat sa fie conforme regulamentului.


Multumim pentru intelegere,
Echipa Undelucram.ro

ca angajat al firmei Vineri, 18 Octombrie 2013
nu mai vb din auzite ca nu este asa. este un loc de munca k oarecare unde mergem toti sa castigam o paine. este normal sa platesti daca gresesti peste tot este asa. gresesti platesti. cine isi vede de treaba lui nu are ce plati s-au strica. asa colegutilor daca vreti sa veniti la free star veniti k este bine.
Mo Vineri, 18 Octombrie 2013
Sa-si mai miscsorze chieltuielile si sa nu mai opreasca din banii angajatilor pentru chieltuielile lor.
Mo Vineri, 18 Octombrie 2013
Tot ce spun baietii astia este adevarat , sunt dulci pentru angajari dar ulterior te baga la plata pentru orice nimic numai ca sa nu-ti iei salariul si asa de mizerie.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?