Forum despre Free Star SRL


Ciunga Joi, 24 Octombrie 2013
Atentie la patroni ! Sunt varza ! Am lucrat agent acolo. Semnezi pv de predare - primire masina si daca vrei sa pleci apar zgarieturi peste noapte. Nu mai zic de target, telefon si alte amanunte. Te fura pe fata. Atentie ce contract semnati ca va ingropati singuri. Eu i-am facut doar cu proces la tribunal sa-mi dea drepturile. Mare atentie !
GIO Sambata, 26 Octombrie 2013
Dragi colegi, PRIVITI si CITITI....randurile scrise de Fostul Angajat....este chiar marele B....(pentru cunoscatori).....este modul sau de a se exprima......O sa aveti parte numai de asa ceva daca va angajati acolo... o sa va injecteze cu aceste metode psihologice, de o sa credeti ca este cel mai bun loc de pe pamant....pana reusesti sa-ti dai seama ce se intampla.....iar Diana imprumuta replicile lui B...este asa de agera la minte incat face doar plagiat, la care o ajuta si sotul ei .....si alti lingai......
GIO Sambata, 26 Octombrie 2013
Ceea ce facem noi aici este la fel ca la TV / PRESA, publicitate gratuita.....pe cine nu bagi in seama .....NU EXISTA........Pe langa reclama gratuita ii mai facem si pe cei interesati, de un loc de munca, sa-si satisfaca .......CURIOZITATEA.......ESTE SAU NU ADEVARAT???...Ca de afara arata superb pentru .....VANAT...Asa ca prin aceste mesaje poate le mai speriem VANATUL...care este ademenit destul de bine prin imaginea de suprafata pe care si-a facut-o acesta societate....Vanatorul este B,.....Gonaciul este cel mai bun vanzator (S).......iar restul paharnicii.....
hacker Duminica, 27 Octombrie 2013
cautare free star pe net.....acces la saitul firmei....
Avertisment- vizitarea acestui site poate dauna computerului dvs.!
de ce oare ?
zorex Duminica, 27 Octombrie 2013
Au fost blocati pentru ca folosesc programe de urmarire tip spyware.
pimen Marti, 29 Octombrie 2013
ala de era pe productie, de lucrara la isover, mai este ? Aurel sau cum il chema ?
Stefana Miercuri, 30 Octombrie 2013
S-au certat ( si ) cu el. A avut indrazneala sa le arunce in fata ca s-au descotorosit de agentii de vanzari vechi si buni. Si l-au pedepsit in consecinta. Din cate am inteles de la cei care mai lucreza acolo, l-au indepartat si pe Aurelian.
zuma Vineri, 1 Noiembrie 2013
deci au ramas cei mai incapabili hoti lingai ?
Stancescu Sambata, 2 Noiembrie 2013
A ramas cel mai bun vanzator din tara. Altfel, nimeni altul decat cel care m-a lovit in sala de consiliu. Cam asta inseamna firma de care discutam aici, domnilor.
Silviu Balan Sambata, 2 Noiembrie 2013
Eu am fost amenintat cu bataia de insusi directorul general al firmei. A vrut sa ma bage in arhiva, pentru ca acolo nu exista camere de luat vederi. Acel om poate fi considerat lipsit de orice dialog.
Marius Sambata, 2 Noiembrie 2013
Orice discutie contradictorie in interiorul biroului unde isi desfasoara activitatea administratorul firmei are ca preludiu confiscarea telefonului. Lesne de inteles motivul. Pentru persoanele cu un anumit nivel de educatie, e greu de reprodus ce iti aud urechile.
Monica Sambata, 2 Noiembrie 2013
Sa recapitulam: retineri abuzive de bani si de bonuri de masa, amenintari de tot felul ( pana la corectii fizice), ajustari nejustificate ale salariului fix, minciuni grosolane la adresa clientilor prin vanzarea de produse de proasta calitate, incalcarea intelegerilor cu clientii privind preturile din facturi, suplimentarea comenzilor, modificarea termenelor de valabilitate ale produselor prin inlocuirea in depozit a etichetelor ( sunt vizate in special lanturile de magazine ), plata celei mai mici zgarieturi aflata pe masina din dotare ( daca nu gasesc nimic, iti ridica masina pe elevator si platesti zgarieturile de pe sasiu), nenumarate procese cu fosti angajati etc.

Aviz amatorilor !
Mihai Sambata, 2 Noiembrie 2013
Si inca ceva. Daca decizi sa parasesti corabia, dintr-un motiv sau altul, ia-ti gandul de la bonurile de masa si de la partea din salariu reprezentata de comisioane. Daca nu le-au vazut agentii de vanzari care au lucrat acolo ani de zile, cu atat mai putin le vei vedea tu, proaspat angajat!
Diana Sambata, 2 Noiembrie 2013
Nesimtitilor ! Ati furat si vreti sa nu platiti ? Hotilor !
gica Duminica, 3 Noiembrie 2013
cam ce ar putea sa fure un agent de vanzari...???vad ca doamna diana doar atat are in minte..singurii care fura in firma aia sunt ei de sus si unu dintr o camera de jos.nu stiam ca domnu cu ochelari e mare bataus, cred ca se umflase vanzarile in el :)) aveti grija cu nenorocitii astia, mai bine stati acasa.
Marius Duminica, 3 Noiembrie 2013
Trebuie precizat ca agentii de vanzari nu au dreptul la chitantier. Cu alte cuvinte, nu pot incasa bani numerar ( cash ) de la clienti. Prin urmare, ce sa fure ?
Un alt fost angajat Duminica, 3 Noiembrie 2013
Are dreptate si Diana... S-a si furat. Fosta colega din vecinatatea biroului ei, fina administratorilor firmei, de altfel, a furat ca nimeni altul, ani de zile. Oare cine a protejat-o in toti acei ani, draga Diana? Oare nu s-a petrecut totul cu largul tau concurs ? Oare nu tu aveai competente in a verifica activitatea celei care a produs prejudicii materiale si morale ?

Oare toti am fost hoti, draga Diana? Este absolut firesc sa aperi imaginea firmei pentru care lucrezi. Dar in acelasi timp este dezonorant si profund imoral sa stropesti cu noroi in fostii angajati. Soferi, agenti, gestionari, manipulanti... oameni suntem cu totii. Oameni cu familii si copii in spate. Iar ceea ce lasi tu sa se inteleaga pe acest forum este ca am fost dati cu totii afara, pentru ca am furat. Si ca acum cautam forme de razbunare postand si postand pareri si impresii false. Oare nu acesta e pretul arogantei si infatuarii, a nedreptatilor de tot felul?

Prin FREE STAR s-au perindat zeci de persoane. Oare chiar toti am furat, ma intreb ??? Oare chiar toti suntem nedrepti si nerecunoscatori ???
Pentru Gio Duminica, 3 Noiembrie 2013
Felicitari ! Intr-adevar, cel care a postat sub peudonimul "fost angajat" (pagina 2) este chiar domnul B. Cand afirm acest lucru, ma bazez pe nenumarate discutii purtate cu dumnealui, in vremuri si in ape... mai putin tulburi decat cele pe care le traversam.
Constat peste ani ca a ramas acelasi conducator abil, acelasi fin psiholog, dar si la fel de las, de meschin si de ipocrit.
Ca sa nu o mai lungesc... Dati-mi voie sa va informez ca acest "fost angajat", asa cum se autointituleaza, este ultima persoana din propria-i firma care ar trebui sa vorbeasca de ceea ce inseamna calitate umana, minima educatie, rusine sau civilizatie, mediu de lucru sau colectiv. Iar asta in ciuda curateniei incontestabile, la care tine atat de mult (si bine face!) sau a instrumentelor oferite (flota de masini impecabila, palmuri pentru agenti, un sediu si un depozit... adevarate farmacii).
Pentru Diana Duminica, 3 Noiembrie 2013
Aceasta iesire te face mai "tata" decat esti . Sa zicem ca cei de aici v-au furat. Dar poti sa scrii si cum furati voi clientii ? Cum trimiteti marfa pe paleti si cum gasesc clientii in loc de role de plasa spatii umplute cu carton, lucru pe care-l faceti pentru a ramane in piata cu pretul ? V-ati imaginat vreodata ca metodele voastre sunt ceva de genul "ultima strigare" inainte sa trageti obloanele ?
Pentru "fost angajat" Duminica, 3 Noiembrie 2013
Ai grija bai "fost angajat" ca directorul tau national a fost la un interviu. Vrea sa te parasesca. Bine ... acum nu stim cine dintre cunoscuti si-l doreste.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?