Forum despre Free Star SRL


Diana Vineri, 29 Noiembrie 2013
Daca sunteti tari in .....aduceti dovezi, din gura poate oricine sa denigreze. Si ca amanunt, merge mult mai bine fara voi. Ratati sunt peste tot.
Zofei Sambata, 30 Noiembrie 2013
Hai ca te-ai enervat acum. Este clar. Merge mult mai bine mai ales ca acum vindeti tabla . De asta aveti curtea plina cu camioane care stau degeaba. Tabla o trimiteti la clienti pe fax. Buna miscarea asta. O sa surprindeti concurenta !
DorU Sambata, 30 Noiembrie 2013
Decat sa va angajati la firma asta , mai bine mergeti la voi in oras si va angajati la un chiosc de paine sau de ziare!!! Munca voastra va fi apreciata si veti fi tratati ca oameni nu ca animale si cu siguranta veti primi un pahar de apa de la angajator !!! Succes!!!!
vic Sambata, 30 Noiembrie 2013
fratilor evitati pe cat posibilul free star.ul ca aveti numai de pierdut, aveti exact o luna la dispozitie in care totul e roz, apoi incepe calvarul, penalitati peste penalitati din nimicuri, de asta au ajuns clientii sa dea afara agentii din curtile lor, din cauza politicii lor de "distributie"
Timofte Duminica, 1 Decembrie 2013
Diana este complice (partasa) la furturile din buzunarele fostilor si actualilor angajati. Iar cand o astfel de persoana te face ratat, cand locul ei este la marginea societatii, atunci te intrebi in ce tara traim.
Diana Duminica, 1 Decembrie 2013
Asa e in Romania, cand aperi firma de capuse esti injurat. Va plang de mila. Nu va zic hoti, doar incapabili.
Pt Zofei Miercuri, 4 Decembrie 2013
Nu te stresa ca azi maine se goleste curtea de camioane !!! Marfa pe stoc 0 barat , insolventa bate la usa dar inca nu a gasit cartela pt intrare :))) . Urmeaza sa intre si ...
Pt pt zofei Joi, 5 Decembrie 2013
Tu bati campii cu insolventa si el are site nou......
zofei Joi, 5 Decembrie 2013
Mor de ras cu noul site. Apa de ploaie. Mergi pe site la Oferta Noastra /Servicii / Inchirieri de scule. Oamenii astia chiar nu sunt sanatosi. Vor sa inchirieze trafaleti , ...
zofei Joi, 5 Decembrie 2013
Este primul site in limba latina din Romania. Cred ca se vor bucura mult clientii . I-au mai facut prosti o data, nu era suficient cat si-au batut joc de ei.
zofei Vineri, 6 Decembrie 2013
Eu nu stiu nimic de duba nationalului. Sa scrie aia care stiu. Tu cred ca esti o "curioasa mica" care inca lucreaza pe la Free Star. Doar vrei sa provoci niste discutii ...
Pt pt zofei Vineri, 6 Decembrie 2013
Daca stiti ceva de ce nu dati pe gura, asa e usor sa fluturi insolventa. Nu-i normal sa stie cetatenii cum sta treaba la firma asta ?
Cristian Vineri, 6 Decembrie 2013
Ce mai bateti campii . Daca intra sau nu in insolventa nu influenteaza pe nimeni, cu atat mai putin cursul de schimb sau economia nationala. Cica " sa stie cetatenii " ...
Kristian Sambata, 7 Decembrie 2013
Amice, ce treaba are cursul de schimb sau economia nationala? Aici e vorba de o firma, ma rog, pseudofirma. Nu-ti pare logic sa se vorbeasca despre dansa ?
GIO Sambata, 7 Decembrie 2013
Cate discutii fara sens.....
meme Miercuri, 11 Decembrie 2013
gata cu comentariile. le-a cumparat b.
Luci Joi, 12 Decembrie 2013
Intentionam sa aplic la un job la ei, dar dupa ce am aflat despre ei in piata materialelor de const. m-am linistit.Fugiti!!!
zofei Duminica, 15 Decembrie 2013
Bai astia care mai lucrati acolo, cat este prima de Craciun anul asta ?
Cristian Duminica, 15 Decembrie 2013
Mai mare ca anul trecut cu 10%.
eu Luni, 16 Decembrie 2013
10% Pe trei luni poate. Prima pe stanga pe dreapta unde vreti. Fugiti de free star dragi colegi.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?