Forum despre Free Star SRL


Admin Marti, 17 Decembrie 2013
Alaturi de cei care sunt in concediu fara plata la cerere. Asta-i prima unora de sarbatori......
Alecs Miercuri, 25 Decembrie 2013
Free Star ! Am lucrat la aceasta firma acum ceva ani si pot spune ca hotului de hot ii este frica. Angajatul este tratat ca atare, fara un statut, fara prea mare respect. Important este sa aduca profit, nu aduci, afara ! E normal, fiecare are grija de scaunul lui, traim in jungla. Eu personal, am plecat cand am considerat ca la Free Star ma plafonam, am trecut la un alt nivel, net superior. Nu am fost fortat sa plec, nici sa raman. Am mancat o paine acolo, dar am vrut mai mult. Ca si voi, cei ce va perindati , cand nu mai vrei sau nu mai poti, pleci. Daca stie cineva o firma din Romania unde esti respectat , bine platit si se fac angajari, sa ma anuntati ! Eu am o vorba : cine este perfect, ala sa arunce primul cu piatra . Sarbatori fericite !
0723052252 Marti, 31 Decembrie 2013
eu am lucrat la aceasta firma si am fost multumit Felix pentru mine a fost un om deosebit atata timp cat ati faci treaba nu are nimeni nimic cu tine aveti grija si de oameni care muncesc ,va urez sarbatori fericite,si un an nou mai bun la muti ani echipei free star
Nicu Luni, 6 Ianuarie 2014
Ptr 0723052252 ....ai ucis gramatica limbii romane.
Aaaaaa....ca o completare: mai pleaca vreo 4 angajati saptamana asta
Tabla Luni, 6 Ianuarie 2014
Se pare ca e groasa.....se vede de la poarta.
GIO Joi, 9 Ianuarie 2014
Nimic nou???!
GIO Joi, 9 Ianuarie 2014
Nu prea se mai vede ca e ceata....in piata....nu-i mai vede nimeni :)))))))
Diana Luni, 13 Ianuarie 2014
Daca nu se vad in oras nu inseamna ca nu traiesc. Apropo, mai sunt in bricolaje ?
oana Vineri, 17 Ianuarie 2014
vreau sa lucrez pentru Free Star am auzit numai de bine dar vazand ceea ce e scris aici..incep sa dau inapoi..un sfat SINCER va rog!!!
george Vineri, 17 Ianuarie 2014
Fugi !!!!!!!!
Nu dureaza decat doua trei zile dupa angajare sa iti dai seama unde ai nimerit .
Fuuuuuuuugi !!!!
oana Duminica, 19 Ianuarie 2014
nu imi recomandati sa lucrez la free star? cu ce masini merg agentii de
vanzari ?
GIO Luni, 20 Ianuarie 2014

Buna Oana,
Eu am lucrat la Free, daca te intereseaza masina , nu conditiile de salarizare sau conditiile de munca, te poti duce. Masinile sunt acceptabile(intretinute), dotate cu GPS, nu poti folosi masina in interes propriu, telefonul are minute limitate...apoi suni dupa al tau...in interes de serviciu....Daca vrei sa te trateze ca pe un nimeni cei de acolo du-te succes...Au dat anunt la fortele de munca PERIOADA DETERMINATA.......sa scaoe de tine repede.......

Oana Marti, 21 Ianuarie 2014
Gio ...nu masina ma intereseaza vroiam sa stiu daca e adevarat ce au zis la telefon (ford fieste 2010-2013) oricum persoana care ma sunat nu parea asa de incredere plus ca nu mi se pare normal sa sustin interviu seara la 7 la un anumit restaurant pensiune... In fine... Vedem...
Borosteanu Marti, 21 Ianuarie 2014

Masinile ok, peste 200 000. Grija la pv de predare primire, apar lovituri intre predare si primire, na, tre sa se scoata si patronii cu ceva. Grija la consum, doamna patron e cu ochii cat cepele. Nu va bizuiti pe vorbe, patronul zice una si face alta, doamna lui la fel. Atentie la comenzi, va sunt umflate. Va treziti cu marfa in plus la clienti. Daca se refuza marfa sunteti in vizor.  Nu va doresc viata acolo, multinationalele sunt parfum pe langa ei.

financiar Miercuri, 22 Ianuarie 2014
Nu va mai agitati. Au depus actele sa traga obloanele. Cel putin pe firma asta. Din luna martie.
Apocalipsa Miercuri, 22 Ianuarie 2014
Am mari indoieli la ce spui "financiar". Zvonuri nefondate.
Free Star Vineri, 31 Ianuarie 2014
Regreti ca ai fost umilit, pe banii tai? Regreti ca nu ti se mai suplimenteaza comenzile? Regreti ca ti se livra marfa de o calitate indoielnica (ca sa nu zic proasta) sau chiar marfa expirata ?
Ce anume regreti?
Tibi Sambata, 1 Februarie 2014
Sper ca nu regretati ca nu va mai modifica nimeni preturile de vanzare. Administratorul societatii detine aceasta abilitate in joben.
Fara comentarii Luni, 3 Februarie 2014
http://www.bestjobs.ro/locuri-de-munca-reprezentant-tehnic-comercial/201344/2
La acest job au mai aplicat 926 persoane.
Adaugat acum 25 zile, expira in 5 zile.
gepeto Marti, 4 Februarie 2014
Da mai "fara comentarii" (Diana, tu esti ?) ! Dar astia nu 926 de aplicanti au mai aplicat la sute de posturi . Ei aplica oriunde , oricum . Si ce face un reprezentant tehnic la Free Star ? Postul ala este de reprezentant de vanzari. De tehnic nu se poate vorbi. Sa rezumam. 1000 de lei fixul, bonuri de masa, raport de vanzari, raport de gps, sedinte sambata, target functie de chef, cat faci din target atat iei si salariu, penalizari diverse, ...etc si mai sunt dar nu mai am chef.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?